Şimdi Ara

opel astra 2001 model sedan 1.7 dti alınırmı??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
28.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 99 model pug 306 aracım var memnunumda ama bu ara kaşıntım tuttu arabayı degiştirecegim ve öncelikli dizel bakıyorum

bugün bi vectra 2.0 dti ye bindim araba 230.000km de idi sevmedim

birde astra var kırmızı 2001 model 85.000km de üzerine 5 bin ytl ye işi baglayabilirim sizce nasıl ?? almalıyım motor sorunlumudur

dizellerin masraflareı agır oluyor
    görüşlerinizi pylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 31 Ocak 2008; 20:20:01 >

• bu konuları çok bilmem ama aynı tercihle bizde başbaşa kalmıştık ve bu işten anlayanlara sorduk ve aldığım yanıt eğer dizel bir araba alacaksan km özellikle düşük olamalı hatta 20bin'i mümkünse geçmemiş olması tavsiye edildi. Bilirsin işte aşınma-bakım şu bu gibi sorunlar yüzünden km yüksek olan dizel motor pek tercih edilmiyormuş.
    en iyi Peugeot'u Opel Astra'ya tercih edebilirsin. Dizel diyorsun fakat uygun bir astra elegance bulup tüp taktırma alternatifinide düşünebilirsin. dizel farkını lpg taktırdığına varsay böylelikle zararda olmazsın. performanstan yana bir sıkıntı yok haberin olsun.
  • ya benim arabaya sıralı lpg taktıracagım oda 1500 ytl tutuyor bende arabayı degiştireyim dedim ama bu opel 85000 de ama dizelden açıkcası tırsıyorum çünkü hiç binmedim dizel arabaya

ama kime sorsam 1.000 ytl harecayıp her kış mazot pomposı degiştiriyorlar :S:S
  • Aracından memnunsan hiç maceraya girmene gerek yok bence. Taktır sıralı sistemini paşalar gibi gez. 1 senede amotri edersin o tüpün parasını. Boşver macera arama. 1.7 DTı ayrıca senin aracından daha gürültülü çalışır. CDTI değil çünkü. Common Rail sistem dizel reğil DTI. Traktör sesi duymak istiyorum bi macera yaşayım dilim yansın dersen o ayrı tabiki.
  • 1.7 dti da fazla bir sorun yaşamassın. isuzu motoru sonuçta milyon kmyi rahat devirir bakımları düzgün yapılırsa. 3 yıldır corsa cdti var hatta 2.yide aldık daha mazot pompası değişmedi dizeli sevmeyenler veya alamayanlar bi lpgdir gidiyor. aracın orijinali gibisi varmı. lpgyle patates kızartılık yemek pişirilir araba çalışıtrmakta nerden çıktı. diceksiniz ingiltere kraliçesinin arabalarında da lpg var. bir arabası lpgli diye alacaksanız alın. ama oturduğu saraydan da edinin o zaman bir tane. lpg demek saatli bomba demek kapalı otoparklara girmenin yasak olması demek.
  • konuyu hortlatalım bakalımşaka bir yana arkadaşlar bi tane var da bu modelden?sizce benim 2006 symbolle değişmeye değer mi?kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

konuyu hortlatalım bakalımşaka bir yana arkadaşlar bi tane var da bu modelden?sizce benim 2006 symbolle değişmeye değer mi?kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum

Eğer bakımları aksatılmamış, hırpalanmamış, km düşürme vs. yoksa, siz kullandıktan torunlarınıza miras olarak bırakabilirsiniz Üstelik symbol'den sonra Astra'nın karoserinin ve yol tutuşunun keyfini yaşarsınız. Ama motorundan emin değilseniz bence yaklaşmayın.

Not olarak bu dti motorlar, cdti'lar gibi illa euro dizel'le çalışması gerekmez. Eski tip, kükürtlü mazotla da kullanabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

konuyu hortlatalım bakalımşaka bir yana arkadaşlar bi tane var da bu modelden?sizce benim 2006 symbolle değişmeye değer mi?kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum

Eğer bakımları aksatılmamış, hırpalanmamış, km düşürme vs. yoksa, siz kullandıktan torunlarınıza miras olarak bırakabilirsiniz Üstelik symbol'den sonra Astra'nın karoserinin ve yol tutuşunun keyfini yaşarsınız. Ama motorundan emin değilseniz bence yaklaşmayın.

Not olarak bu dti motorlar, cdti'lar gibi illa euro dizel'le çalışması gerekmez. Eski tip, kükürtlü mazotla da kullanabilirsiniz.

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.ben şu astrayı bir araştırayım bakalım

• benim arabam opel astra yol canavarı 2000 model dti dizel 211000 klmetrede yakıtı az o kadar memnunum ki anlatamam arkadaşlar tavsiye ederim kendı arabam dıye söylemıyorum bınınce farkına varırsınız
  • tavsiye ederım 10 ay oldu ben aldım mennunum sıkıntı yok şükür 2000 model 211000 bın klometrede şuanda klometresi 223000 de taş gibi araba
  • Arkadaslar opel astra 1.6 classic 98 model araba var bi yakinimda almak istiyorum onu 17.000 tl ye veririm sana dio ben ooelden hic anlamiyorum Sizce alinir mi opelden anlayan birisi cevaplarsa cok sevinirim bu arada aracta abs klima yok.airbag var
    Simdiden cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.