Şimdi Ara

200 bin sıfır golf alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
7.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar liste fiyatı 239 bin tl olan 2020 1,5 tsı act dsg comfortline golf ü bayiler 200 bin tl ye veriyor araç bulmak biraz sıkıntı ama tüm bayileri ararsam bulabileceğimi düşünüyorum haziran sonu gelecek bir kızmızı renk var isterseniz kapora verin ayıralım dediler ben beyaz istediğimden kabul etmedim ne diyorsunuz? Alınırmı şu zamanda malum fiyatlar uçuyor

Bu arada bende 1,3 egea var onu takasa vereceğim düşük fiyat veriyorlar takas da o yüzden bir biniciye düşünüyorum araç bulabilirsem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Alınır hocam preminyumcular size temiz 2. el otomobil ayarlamayacaklar. Golf hakir gördüğünüz bir araba olsa ikinci ele soru sormadan yönelirdiniz. Memnun etmeyecek bir araba da değil. 0 km arabayla ekonomi kasar daha iyilerine sonra sahip olursunuz. Aynı paraya BMW alırım demek tam bir beyin bedavacılık bana göre.
  • Benim için 150 bin ve üstü 2.el premium veya en azından D sınıfı 2.eldir. Bu fiyatlara alınmaz klişesine girmeyeceğim çünkü artık seçeneğimiz yok. Bugün size almayın desek yarın aynı aracı 220 bine alacaksınız sonraki gün 250.
  • 2 ay önce 190 a aldigim araç şu an 230 lira. Tercih karar sizin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz. 2. El daha iyi araç alınır. (Temiz bulunup)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci eldeki bu rezil piyasaya bulaşmak istemiyorum haddinden fazla fiyat istiyorlar
    Evdekilerde sürebilsin diye otomatiğe geçmek istiyorum aklıma 200 bandında kalite olarak da iyi olan golf geldi
    D segmenti de bulunabilir ama km yüksek oluyor ve otomatik ikinci eli riskli görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckchucky -- 31 Mayıs 2020; 13:9:22 >
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Sıfır mı aldınız aynı aracı? Memnunmusunuz

• fiyat gayet iyi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınır hocam preminyumcular size temiz 2. el otomobil ayarlamayacaklar. Golf hakir gördüğünüz bir araba olsa ikinci ele soru sormadan yönelirdiniz. Memnun etmeyecek bir araba da değil. 0 km arabayla ekonomi kasar daha iyilerine sonra sahip olursunuz. Aynı paraya BMW alırım demek tam bir beyin bedavacılık bana göre.

• 2 ay önce arkadaşım 180e aldı beyazını ama bayide tanıdığı vardı. Şimdi rakam normal, ama madem bu parayı veriyorsunuz en azından istediğiniz renk alın. Renk önemli.

• ~ 26.000 €, alınabilir. Yalnız bakın da iki havayastıklı falan olmasın, Doğuş yapıyor bazen öyle şeyler.
  • Sıfır demek tertemiz demek
    Çemberin feleginden geçmiş galericilerin nasıl davrandığını arabalara ben bakmam
    Golf zaten her türlü mutlu eder

• Harbiden 200 bin dayandimi şu kici kirik golf vay beee

• Bu piyasada güzel fiyat

Space star diye bişeyin 130 bine satıldığı piyasadayız.

• Direk al bence hocam piyasa belli bugün almassan öbür aya 220k
    Tavsiyem almanız yönünde
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa cıkacakmış yıl sonunda beklesemmi diye düşündüm ama o da yüksek fiyattan girecek ve bu işin sonu yok gibi beklemek kasa eskisede zarar ettiriyor

• Alınır. 150-200 arasına premium alırım diyenlere aldırmayın. O paralara adam gibi premium araba olmaz, elalemin eskittiği bitik pert arabalar yerine mis gibi tertemiz golf.
  • Golf sınıfının en iyi 2 3 arabasından biri . Fiyatı da makul 2 ay sonra 30 bin karla satmakta cabasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

~ 26.000 €, alınabilir. Yalnız bakın da iki havayastıklı falan olmasın, Doğuş yapıyor bazen öyle şeyler.
    Hocam Doğuşun haddine degil golfe 2 hava yastığı koymak

Golfte güvenlik standart

• Kasa nın değişmesi satmam konusunda bir sıkıntı yaratırmı bana hocam ilerde

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bu piyasada güzel fiyat

Space star diye bişeyin 130 bine satıldığı piyasadayız.
    Elon Musk'ın aracı mı o ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.