Şimdi Ara

200 bin sıfır golf alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
7.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bırak şimdi şu marka bu marka. Araba için 200 bin Türk lirası. Sence verilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, mazda hiç düşünmedim türkiyede de pek tutulmadı sanıyorum. Leonla golfü kıyasladıgımızda yine golf mü daha kaliteli ? Yada son kasa civic le



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckchucky -- 31 Mayıs 2020; 15:4:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onur1301 kullanıcısına yanıt
    Günümüzde malesef böyle artık bizde vermek istemeyiz ama ülkemizde birşeyi elde etmek için bu fiyatları vermek gerekiyor ne yazıkki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burda almam diyenlerin çoğuna ver parayı gider alır golfü.

    2013 polodan 2020 egeaya geçmeme laf edenler, 2020 golf alma diyor adama.

    Alınır tertemiz binilir nokta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır hocam golf civic polo vs 20 yaşında bile para ediyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi 2020 model comfortline golf alacağına 2018 falan highline golf al veya ne biliyim 1.6 tdi comfortline sunrooflu falan alırsın nedir bu sıfır sevdası 2.elde sıfır gibi araçlar var hadi yeni kasa desem o da değil 2020 comfortline 200 bin 2017 comfortline 150 bin 50 binlik ne farkı var cidden anlamıyorum
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt
    Ben cıvıc baştan elerim. İç aksamdaki malzeme kalitesi, yüksek hızda rüzgar sesi vs sıkıntıları var diye biliyorum.
    Golf, leondan çok ilerde kalite olarak.
    Ben golf kullanıyorum 4 senedir 1.2 benzin manuel. Cok mennunum. Ama ben 2016 martında bu arabayı 61e almıştım. Şimdi 200 kagıdı golfe değil herhangi bir arabaya bile sayarken 50 kere düşünürüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence alınır. Özellikle uzun süreli de kullanma niyetiniz var ise zevkle de binilir.

    Biraz daha ucuza araç alayım isterseniz:

    -rio 145.000
    -308 175.000

    Tavsiye edebilirim.

    Biraz daha para toparlarım dersiniz

    -Passat 220.000
    -Grandland X 220.000

    alternatif olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chuckchucky

    Dediğiniz modellerde yüksek km ve trendline olanlar var 200 bandında passat
    70 80 bin km sizce yuksek mi hocam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O parayi vermeyi goze aliyorsan, piyasa sartlarinda nispeten makul rakam. Ben 123 bin TL'ye 75 beygir, duz vites Opel Corsa aliyorsam ve Renault Clio Icon 150 bin lira olmussa, 1.5 tsi dsg comfortline Golf rahatlikla 200 bin TL eder.

    Gerci ben o paraya cikacak olsam Corolla HB tercih ederdim. Genel olarak bence Golf daha iyi bir araba, bu gercek. Ama aralarinda buyuk fark oldugunu dusunmuyorum. Surus zevki Golf'te daha yuksek olacaktir. Ozellikle otoyollarda... Buna ragmen Corolla HB'nin artilari, dis dizayni (bence) cok guzel ve otomatik vitesi belki DSG kadar keyifli olmasa da, cok daha az sorunlu olacaktir. En buyuk iki eksisi bagaji kucuk ve arka koltuklardaki yasam alani dar.
  • Golf sevdiğin, hayalini kurduğun bir araçsa eğer alınır. Bugün 200'e pahalı diyenler yarın euro'nın 8 ya da 9 olmayacağının garantisini verebilir mi?
  • y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Hocam 200 bin veriyorsam yüksek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocamm şaşirmamin nedeni fiyatlarin gercekten ucmuş olmasi ve şahsi fikrim parayi hak edicek araç değil..Fiyatlar uctu tabi eyvallah 2017 de yeni kasa superb sormuştum 120bin tl cekmişlerdi.Vazgecip ev almiştim evlenip evime gectim o gunden bu yana araba piyasasini sormadim ilgilenmedim..Hatta ve hatta cok iyi hatirliyorum 2015 yilinda kuzenim A4 almişti 125 yada 130bin bin tldi sanirim..Golf gibi arabaya 200 bin tl baglamak bilmiyorum söz konusu wos wos olunca 2 adim geride duyuyorum ha bindim mi şuana kadar binmedim sürmedim ama param olsada hayatta alicagim marka değil:) alana hayirli ugurlu kazasiz belasiz sürüşler dilerim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi tabi ama passatin verdiği konforu keyfi ağırlığı durusu şekli vermicek 200 binlik golf hemde comfort olacak farları bildiginiz sahin fari ile ayni olacak mesela.. Vw alinacaksa highline olsun.. Polo golf passat 3unede sahip oldum polo trend golf comfort ve goal modeldi passatda comfortdu son aldığım passat highline oldugunda bi abim simdi arabaya bindiğini anladın demisti kendiside 5.20 m paket vardi.. Simdi size conforr yeter gibi gelsede highlinea alisan bilen comforta bakmaz.. Hakkinizda hayirlisi olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam egea 1.4 en boş paketini hb'da sattılar keedi kartına taksitle 67bine şimdi olmuş 110bin e o zamanlar golf 140 tı 200 olması gayet doğal. Düşğn ya egea sırf ucuz diye alınan f/p aracı 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 6 ay önce 109.000'e 2016 Insignia Cosmo 1.6 CDTI aldım 83.000 km'de hasarsız. Tam otomatik araç gayet memnunum. Yalnız şu an piyasaya baktığımda ağır hasar kayıtlılar 120-130'dan konmuş. Temizini 150-160 civarına bulmanız mümkün ben gayet memnunum tavsiye ederim. Golf kesinlikle güzel araç sıfır olması da bir artı ancak o paraya alabileceğiniz D sınıfı birçok araç da bulunuyor. Ben hem o paraya D sınıfı temiz araç bulunur diyen arkadaşlara katılıyorum, hem de satın almazsanız 2-3 ay içerisinde bi +20 bin daha eklenebilme ihtimaline.
  • Hiç sıfır araç almadım ancak bütçem golf gibi bir aracın sıfırına yetseydi kesinlikle alırdım. Aldığım araçlarda problem yaşamadım ancak bir aracın şoför koltuğuna ilk oturan kişi olmak en iyisi diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yigit3735

    Hocam sitede, en az 2019 model olmak üzere 200 liraya kadar olan arabaları en yüksek fiyattan sıraladıgımızda en çok leon, golf, corolla, cıvıc geliyor. Bunları geçip ben size 1,5 benzin otomatik mazda 3 öneririm. Bu fiyat bandında en üst donanımlara kadar alınabiliyor
    Hocam siz neden golfunuzu satıp Mazda 3 almıyorsunuz arkadaşa öneriyorsunuz ama garip geldi şahsen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasa ne olursa olsun golfe 200bin vermek benim kafama yatmıyor, ayrıca 3 gün sonra yeni kasası geldiği zaman eski yüzlü bir araba olacak.

    devir ekonomi devri, yag su filtre hariç servis yüzü görmeyen japon araçları daha makbul bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.