Şimdi Ara

5000 lira hasarlı araç alınır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 model dizel Kia ceed 60 bin km de yetkili servis bakımlı ama 5000 hadar var;söylediğine göre 1 kapı değişmiş..ama 1 kapı için meblağ yüksek değil mi??
    Birde tramerde sorgu da aracı kaza yapıp-tamir ettir ettirmez satılığa çıkarttığı anlaşılıyor..içime kurt düştü..

sizce 34 bine değer mi? Ceed - motion versiyonu..

• Aracın piyasası ne kadar? 5000 çok yüksek bir meblağ değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanız rahat olmayacaksa almayın derim.
  • de?i?enli boyaly araca binmek rahatsyz ediyorsa alma tabiki. yada 6.5 7 milyar kyr araç piyasasy üstünden kafan rahat eder öyle. yoksa piyasada cok fazla satylyk ceed var illa almak zorunda de?ilsin.
  • hocam bmw iki fren diskini 4 bin liradan satıyor bu hasara göre değişir. Kapı değişmiş alınır neden alınmasın ki.
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    yetkili servisle konuşmanız lazım ne işlem yapılmış 5000 tl lik
  • 2014 model Opel Corsa 1.3 cdti essantia modelini kullanıyorum.İstanbul'da dalgınlıkla biran sağ marşpiyel alt kısmını, 4 cm ilk bi orta derinlikte sürtme yaptım.Yetkili servis marşpiyel,değişim ve işçilik ücreti 1,200TL çıkardı.Sanayide usta ile 100 TL ye anlaştık.Şimdi yetkili servis,bir kapıya 5,000TL ücret nasıl çıkarır demeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim eski arabamda mitsubishi Colt 2 kapı saçık DEĞişti-tamponlar boyandı 3300 lira tramerde kaydı çıkıyordu aracımın..ister istemez 5000 lira acaba direklerde falanda darbeden etkilenme var mı dedirtiyor...
    inanın 2500 lira hasarlı corsamı zor sattım ne insanlar var 2010 model araçta ki 2500 lira hasarı abartıp fiyatı iyice öldürüyolar..

neyse aracı satan kişiden kazalı halinin fotolarını istedim bi göreyim-aracın mekaniğine-direklere kadar bir hasar oluşmamış anlaşıp almayı düşünüyorum...Yoksa hiç kazasızları en az 38 istiyor ceed motionların..Bütçe elvermniyor o rakamları da..
  • komşumun aracına park halindeyken çarpmışlar daha doğrusu sürtmüşlerdi.Sol arka kapıdan benzin depo kapağına kadar yüzeysel şekilde çizilmişti.Hafiften siyahlık gözüküyordu yani.Kaskodan arabayı yaptırdılar 7500 lira yazıyor.Bence işinin ehli birine gösterin kazalı fotoğrafı varsa bir bakın.Bazen boya yerine parçanın değişmesi daha iyidir.Güvenlik açısından.
  • yetkili servis için normal fiyat
  • Hasar kaydı fazla değil ama nasıl bir hasarı var bilmek lazım.bazen düşük bir hasar kaydı,yüksek bir hasar kaydından daha çok sorun çıkarabiliyor. Benim eski arabamda 1500 artı 4500 hasar kaydı vardı. 4500 lük hasar arkadan dı ve arabanın yürürüne hiç bir etkisi yoktu, ama 1500 lük önden di ve arabanın şaşesinde işlem vardı araç rot tutmuyordu ve arabadan soğuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

de?i?enli boyaly araca binmek rahatsyz ediyorsa alma tabiki. yada 6.5 7 milyar kyr araç piyasasy üstünden kafan rahat eder öyle. yoksa piyasada cok fazla satylyk ceed var illa almak zorunda de?ilsin.

Bu mesajda ya anlamadığım ya da çok saçma bir şey var. Piyasası 35 gibi olan bir arabanın 5 bin tramerinde hasar olarak gorunuyorsa 6-7 bin düşük yani 28-29 a mı satılmalı. Öyle araba varsa söyleyin hemen alayım.

• reis araba yan yattı çamura battı falan hikaye göster bi expertize 100 lira bişey . baktın harbiden kapı değişmiş al . sıkıntı etme yani.
  • 5000 servis için fazla değil.kapı değişmiştir.çamurluk boyanmıştır.5000 çıkar.

• Evet ve aracın hasarlı fotosunu aldım..
    Açıkçası içime sinmedi;belli ki aracın mekaniğinde de sıkıntı doğurmuş bu kaza..KAza öyle hafif denilebilecek bir kaza değil..Sağlam bir darbe almış araç..
     5000 lira hasarlı araç alınır mı??
  • Cok buyuk bir hasar gibi degil ama icinize sinmediyse tabiki almayin.

• Ufak meblağ bence bi sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifir aldigim 2 aylik aracimin motor carpmasi sonucu arka kapi sacı degismisti. 1600 lira kaydi var. Komple kapi degismisse birde camurluk vs boyandiysa 5000 cok normal bir fiyat

• Navıgasyon calınmıstı hocam 5.000 lıra onun kaydı var oyle dusunun :)

• İçinize sinmediyse almayın ama bu kazada bence öyle abartılacak birşey yok.. Kapı değişimi de muhtemelen saçta yırtık olduğu için yapılmıştır.
    O kapıyı düzelttirip satsa , kaydı tramere düşmezdi, o zaman hiç farkına varmadan 5000 TL. pahalıya alırdınız bu aracı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.