Kapanmayacak derin yaralar açar. Bir de bu dönem abdnin bol bol para bastığı, ekonomik bolluğun olduğu bir döneme denk gelmişse o ülke kolay kolay düze çıkamaz. Siyasal islam, bir bataklıktır, sizi çaktırmadan içine çeker, sömürür, bir deri bir kemik bırakır. Siyasal islam yoksulluktur, açlıktır, kindir, nefrettir.. Siyasal islam terk edilmişlik hissidir, çöküştür, intihardır... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Holding -- 26 Ocak 2023; 2:45:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20 sene boyunca siyasal islamla yönetilmek

-
-
O değilde sabah akşam Siyasal islama dem vurup. Ülkeyi birlikte yönetecez diyenlerin 3 tanesinin bu görüşten olmasıda garip değil mi :D
Deva-Gelece ve Saadet meseala AKP'den farklı ne diyor ! Bildiğin aynı yolun yolcuları bu partiler. Ve masada eşit söz hakkına sahipler. Bu partilerden bakanlar olacak milletvekilleri olacak mecliste ? Cumhurbaşkanına akıl verecek bu 3 parti !
-
Deva koyu siyasal islamcı değil. Saadet ve Gelecek için diyebiliriz ama bence AKP'ye göre masum kalırlar. Milletimiz artık Yeter diyecek sandıkta. Benim tek dileğim var Adaletli bir seçim olsun, kimsenin hakkı yenmesin. YSK görevini hakka, hukuka, anayasaya göre yapsın. Kul hakkı yenmesin. Cumhur İttifakında, Millet İttifakınında tek bir oyu bile kayıp olmasın. Hak, hukuk, adalet özetle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 25 Ocak 2023; 20:44:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deva nasıl öyle dğeil ! Kadrosunun neredeyse hepsi AKP'nin kurucularından. AKP dışından isim yok neredeyse adamlarda. 2001 den 2020 lere kadar AKP ile yol yürü sonra ben elimi yıkadım çıktım ben farklıyım deyince oluyor mu öyle ? 18-19 yıl AKP ile yol yürü onun dönemide bakanlık yap Milletvekiliiği yap !
Not: Sonda belirttiğin temennilere sonuna kadar katılıyorum. Huzur içinde ortamı germeden kavga dövüş olmadan. İki tarafında kim kazanırsa saygı duyacağı bir seçim olur inşAllah.
-
son 20 yılda yaşadığın siyasal ama islam değil.
-
bunlar islam felan değil,
bildiğin müslüman görünen münafıklar.
-
o saydigin sovdugun sayısal islam sayesinde 1 hafta sonra togg alacaksin unutma bunu! begenmedgin sosyal islam olmasaydi suanda ne bayrak kalmisti ne ezan! siyasi islam sayesinde butun dunyaya bayraktar satabiliyoruz 95725 milyonu gecti satilan bayraktar sayisi, bu ulkede alim gucu yuksekse herseye ulasabiliyorsan bunun arkasinda reis ve ekibi var bunu unutma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Din ancak çağdışı Orta Dünya halklarını uyutmak içindir...
-
amerikalılar ingilizler dinsiz mi? ne saçma bir argüman.
dindar dediğin bae den katardan saudi den para dileniyorsun.
he bunları yaparken de laik sistemin tüm argümanları çalışıyor.
-
Her millet hakkettiği şekilde yönetilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçek islam bu değil tayfa toplamış yine. İslam tam da budur, ister kabul edin ister etmeyin. Uyutuluyorsunuz, uyanın artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl , bir tek ben uyanığım benden başka herkes uyuyor diyen derin uykudadır.. Yazdıklarında derin bir şey olsa bari, sağdan soldan duyduğun ezber lafları gelip burda satıyorsun..
-
neyler islam mesela? şu an bana herhangi bir ülkedeki iktidar için gerçek islam diyebilir misin?
hangi ülkedeki iktidar gerçek islam?
-
Siyasal islam ile yönetilmek demek yasakçı zihniyetin pençesinde kıvranmak demektir.
Konser yasaklarlar, bahar şenliklerini yasaklarlar, alkollü etkinlikleri yasaklarlar. İşlerine gelmedi mi sosyal medyayı yasaklar. Tv ekranlarını karartırlar.
Neden dini sadece kendiniz yaşamıyorsunuz ki? herkese dayatmak istemeleri sorun
Kimse kimseye karışmadığı bir ülke ve yönetim hayal ediyorum.
6'lı masadaki bu zihniyetin artıklarını bende istemiyorum ama ne yapalım iki kötü arasından en az kötü olduğunu en azından konserlere , eğlenmeye karışmayacağını umduğumuz partilerin olduğu ittifaka oy vermek durumdayız
"Dindar Bae'den para dileniyorsunuz" yazılmış .Şanslı coğrafyada olup petrol parasıyla zengin olan kabilelerin inancına göre mi ilişki kuruluyor?
ABD'de %80 üzere hristiyanlık var . Süper güç. Sıkıyorsa ilişki kurma. Bu islamcıalra kalsak Kuzey Kore gibi tamamen içine kapanık en katı şeriat kuralları ile yönetilen tek adam rejimi istiyorlar bunun için yanıp tutuşuyorlar.
Dünyada 2.5 milyar hristiyan, 2 milyar müslüman 1.2 milyarda ataist/deist var. Hint geleneksel dinleri 500 milyon, afrika geleneksel dinleri 400 milyon civarı. Dinine göre mi devlet ayırt edeceğiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 26 Ocak 2023; 18:56:55 >
-
Hiç,
İslam ülkesi mevcut değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İslam pişmanlıktır.
Siyasal islam ise çocuklarınızın geleceğini satmaktır. Bu dediklerimi bu toplumun anlaması için bi 200 senesi daha var.
-
Dinlerin bir sorunu da bu. Benim dinim doğru, seninki yanlış diye dinler arası çatışmaların yanında, aynı din içinde de benzer çatışmalar var.
Bu durumda tarihteki o kadar inançtan, dinden hangisi doğru, kim haklı sorusu ortaya çıkıyor.
Herkes kendi inancını yaşasa olur ama çoğu karşıdakine bu inancı kabul ettirmeye çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
bunlar islam felan değil, bildiğin müslüman görünen münafıklar. |
Din ancak çağdışı Orta Dünya halklarını uyutmak içindir... |
O değilde sabah akşam Siyasal islama dem vurup. Ülkeyi birlikte yönetecez diyenlerin 3 tanesinin bu görüşten olmasıda garip değil mi :D Deva-Gelece ve Saadet meseala AKP'den farklı ne diyor ! Bildiğin aynı yolun yolcuları bu partiler. Ve masada eşit söz hakkına sahipler. Bu partilerden bakanlar olacak milletvekilleri olacak mecliste ? Cumhurbaşkanına akıl verecek bu 3 parti ! |
Asıl , bir tek ben uyanığım benden başka herkes uyuyor diyen derin uykudadır.. Yazdıklarında derin bir şey olsa bari, sağdan soldan duyduğun ezber lafları gelip burda satıyorsun.. |
neyler islam mesela? şu an bana herhangi bir ülkedeki iktidar için gerçek islam diyebilir misin? hangi ülkedeki iktidar gerçek islam? |
son 20 yılda yaşadığın siyasal ama islam değil. |
o saydigin sovdugun sayısal islam sayesinde 1 hafta sonra togg alacaksin unutma bunu! begenmedgin sosyal islam olmasaydi suanda ne bayrak kalmisti ne ezan! siyasi islam sayesinde butun dunyaya bayraktar satabiliyoruz 95725 milyonu gecti satilan bayraktar sayisi, bu ulkede alim gucu yuksekse herseye ulasabiliyorsan bunun arkasinda reis ve ekibi var bunu unutma
|
Dinlerin bir sorunu da bu. Benim dinim doğru, seninki yanlış diye dinler arası çatışmaların yanında, aynı din içinde de benzer çatışmalar var.
Bu durumda tarihteki o kadar inançtan, dinden hangisi doğru, kim haklı sorusu ortaya çıkıyor. Herkes kendi inancını yaşasa olur ama çoğu karşıdakine bu inancı kabul ettirmeye çalışıyor. |
İslam pişmanlıktır. Siyasal islam ise çocuklarınızın geleceğini satmaktır. Bu dediklerimi bu toplumun anlaması için bi 200 senesi daha var. |
Benzer içerikler
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- iran"da araba fiyatları 2025
- 25 yaşında hakim olunur mu
- memur maaşlarının ödenmediği dönem
- belden aşağı mesajlar
- yurtdışı alışveriş limiti
- 5090 ekran kartı
- opel grandland 2025
- telsiz kullanım ücreti aylık ne kadar
- geforce now fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X