Şimdi Ara

2 Yıllık ilişkim bitti (aldatıldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıllık uzak mesafe ilişkim 2 saat önce bitti. İçimi dökecek kimse olmadığımdan buraya yazayım dedim. Her günümüz uzak mesafe ilişkisi gibi internette başladı tabi bu aşk. Bir sitede o beni buldu , ben onu buldum derken ilerlettik işi. Geçtik whatsapp'a (ilk çıktıgı dönemler) nasıl yazışıyoruz ama. elime telefon almamış ben 2 günde telefon klavye manyağı oldum. öyle böyle derken baktık ki bu iş böyle değil birbirimizi çok seviyoruz ve ısınmamız gerekiyor, gittim bilet aldım Muğlaya. ( antalyalıyım). Nasıl sevindik anlatamam , kız adeta sevincinden dans ediyordu telefondaki o sesi bir daha zaten duyamamıştım o günden sonra. neyse efendim bindim otobüse , 6 saat sonra
    indim otobüsten , bir pastane gibi yere gittim adresini verdim bekliyorum gelicek mi acaba diye. koşma sesi geldi bir yerden. döndüm arkamı ve bana gelen güzeller güzeli inanılmaz tatlı bir kız şok oldum bildiginiz. Sarıldık delicesine sanki hiç ilk buluşma gibi değildi ve birbirimizi bayadır tanıyorduk. Annesinin emlakcı olmasından mütevellit onunla da tanıştım o vasıta ile bana kalacak yer ayarladı 3 gün. her şey mükemmel derken geldi çattı gitme günü. nasıl ağlıyor kız sanki göndermek istemeyişcesine. mecburdum gitmeye iş güç okul vesaire. öpücügümü kondurdum yanağına vedalaştık gittim, yazışmalarımız daha da alevlendi o günden sonra adeta ben ve o bir bütün olmuştuk. aradan 3 ay geçti , hasretime dayanamadıgını söyleyerek antalyaya bilet alarak sürpriz yaptıgını söyledi bana. tabi nasıl seviniyor nasıl şaşırıyorum anlatamam dünyalar benim oldu sanki. ertesi gün gelecekti , başladım hemen hazırlıklara. en güzel giysilerimi en güzel ayakkabılarımı aldım , sabaha karşı 6 da gelicekti 4.5 da gittim otogara ne olur ne olmaz diye. otobüs geldi nihayetinde indi yine ve yine aynı şekilde koştu bana. hayatımın en güzel 1 dakikasıydı sanki. kokusunu öyle özlemiştim ki... delilercesine gezdik, seviştik.. kaleiçinden tutun (antalyalılar bilir) karaoğlan parkına lüks mekanlara kadar. her köşesinde bir anımız oluştu. ama kim bilebilirdi gittikten sonra herşeyin farklı olacagını. vedalaşmadan gözümden yaş gelecek kadar sevdiğim bu kız gittikten sonra mesajlaşmalarımız nedense kesilmeye , cevap alamamaya ve hatta yazmamaya kadar ilerledi. ne oluyor acaba da böyle olduk diye düşünürken çok çaktırmasam da birşeylerden şüphelenmeye başladım. ne oluyor acaba diye sorarken kendime durup düşünüp yanına gitmenin en güzel karar olacagını anladım. sanki bu gelişime çok sevinmemiş gibiydi, ya da bana mı öyle gelmişti ? kesinlikle öyleymiş bugun anladım. çok soğuktuk birbirimize karşı , sanki o kız gitmiş önüme duvar çıkmıştı. Neyse 2 gün daha geçirdik ve ben geri döndüm antalya'ya. kavgalar başlamıştı artık. en sonunda şu mesajı attı bana.

2 Yıllık ilişkim bitti (aldatıldım)

arkadaki resimdekiler bizdik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mew The Legend -- 17 Mayıs 2014; 3:44:01 >

• uzak ilişkiden sonrasını okumadım
  • biraz evet maalesef ne arkadaş
  • Seviştik derken hangi anlamda? Normal de seviştikten sonra sen tekme atsa da gitmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Seviştik derken hangi anlamda? Normal de seviştikten sonra sen tekme atsa da gitmezler

o anlamda.
  • ah ulan şu whatsapp ah ulan şu sosyal ağlar şu mesajlaşma programları allah hepsinin belasını versin
  • Gercek asklari mesafeler belirler imis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    4 yıl önce açıldı
    6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
    12 yıl önce açıldı
    3 YILLIK İLİŞKİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş ben şuan İstanbulda üniversite okuyorum. 21 yaşındayım ama 20 yıl antalya da yaşadım ondan o kaleiçini falan bilirim. Gitaristim aynı zaman da haftanın 3 gecesi sahnem olurdu orada. Neyse asıl konu şu? Bro Antalya lan! Sen niye tee manisa dan giriştin acaba öyle bir işe ? Hayatında hiç tanımadığın ? Sosyal medya dan bulduğun ? O değilde geleceğe dair planınız nasıl buluşmaktı ? Aynı üniversite falan mı?
  • Üzüldüm. Bence üzüntünü çok uzun tutma çünkü çok ciddi bi' ilişki değimiş. Olağan bi' şekilde bitmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız şişkoymuş zaten. salla.
  • Kız güzeller güzeli değil sana öyle gelmiş antalya gibi bir yerde çok daha iyilerini bulursun raad ol

• internetten mi buldun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yanimda degilsin" kardes k.bakma ama bu buyuk ihtimal kizin baska birinden etkilendiginin isareti. Benimde uzun bir iliskim boyle bitti. Unutmaya bak bosver daha iyilerini bulabilirsin.

• Yazdım,Yazıyorum,Yazacağım

İnternetten buldugun kızdan bi cacık olmaaazzzzz !!

Onunla yapacağın şey bellidir,NET

duygusala bağlarsan ahanda böyle olur

• Tipi merak ettim Anlamsızca

• Hocam c2 den bendimde geçmişin var 2 hafta oldu ayrılalı ben de aldatildim. Konuya gelelim 1 yl surdu mesafe dolayindan hep kavga ederdik. Son aylarda soğuma bbaşladı kiz bana bir erkeğin ondan hoşlandığını söyledi bende kim falan diyince içimi yakan cümle geldi " benimde çocuk dikkatimi çekiyor" . oldu o an fittirdim. Artik telefonda konusuekn o kim diyene bir arkadasim demeye başladı. Biraz gitti sonra ayrıldık. Hatta şuan tatile giderken çocukla çektirdiğifotoyu paylaşmış. Su sn . ne diyim allah büyük iyi kurtulmusuz.

• Sosyal ağlardan tanıştığın bir kızla yapabileceğin şeylerin en iyisini yapmışsın! Şuan sana ne desek boş gelir ama kilit cümle şu. SENİN GİBİ DELİKANLI BİR ADAMA BU YAPILIR MI ? ALDATILDIN ULAN !
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Hocam c2 den bendimde geçmişin var 2 hafta oldu ayrılalı ben de aldatildim. Konuya gelelim 1 yl surdu mesafe dolayindan hep kavga ederdik. Son aylarda soğuma bbaşladı kiz bana bir erkeğin ondan hoşlandığını söyledi bende kim falan diyince içimi yakan cümle geldi " benimde çocuk dikkatimi çekiyor" . oldu o an fittirdim. Artik telefonda konusuekn o kim diyene bir arkadasim demeye başladı. Biraz gitti sonra ayrıldık. Hatta şuan tatile giderken çocukla çektirdiğifotoyu paylaşmış. Su sn . ne diyim allah büyük iyi kurtulmusuz.

Ya sevgilin varken başka birinden nasıl hoşlanıyorsun aklım almıyor benimki de ayrıldı bir süre soğuk konuşmadan sonra ama o konuşmayı yaparken merak etme başka biri yok dedi. E olsaydı bir de bu ne karaktersizlik ya.. bu nesil bozuk bence

• Yanımdaki kız aldattı beni.Uzaktaki aldatsa ne olacak anasını satıyım

• Eskisi yenisi yok senden daha iyisini bulup o buldugu da ondan hoslandigini anlarsa aldatilirsin.Kadinlar bole.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.