Şimdi Ara

2 Yıllık ilişkim bitti (aldatıldım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem internetten tanışmışsın hem de uzak mesafe kombo yapmışsın kardeş.Bu yaşadığın kaçınılmazdı zaten kafaya takma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

bir ilişkiyi unutmanın yolu yeni bir ilişkidir. tüm türkiye antalya ya geliyor güzel hatun sevilecek aşık olunacak hatun için sen gidip manisadan buluyon tuhafff. gerçi kalp bu...

dediginiz gibi olsa keşke hocam. sevgiden çok nefret bıraktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Seviştik derken hangi anlamda? Normal de seviştikten sonra sen tekme atsa da gitmezler

o anlamda.

Aslında hocam haklı.Hani o anlamda birşey olduysa kız daha çok bağlanır.Ama şöyle birşey de var iyice bağlanıp yanında olamayınca üzülüp hani unutmaya çalışıyor da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Ben tövbe ettim uzak ilişkiye, kızları yakınındayken anlayamıyorsun bide uzağında olunca daha felaket.
    Daha 2 ay önce yaşadım, 3 ay mükemmel bi ilişkiydi ve 3 günde kız nedensiz gitti.

Uzaktan ilişki yaşamak için çok fazla düşünün.

Şair çok doğru söylemiş

Birini sevmek akıl işi değil be dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Katafort

quote:

quote:

Seviştik derken hangi anlamda? Normal de seviştikten sonra sen tekme atsa da gitmezler

o anlamda.

Aslında hocam haklı.Hani o anlamda birşey olduysa kız daha çok bağlanır.Ama şöyle birşey de var iyice bağlanıp yanında olamayınca üzülüp hani unutmaya çalışıyor da olabilir.

unutmaya çalıştığı yok. ayrılalı 2 hafta oldu 1 mesaj dahi atmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katafort

quote:

quote:

o anlamda.

unutmaya çalıştığı yok. ayrılalı 2 hafta oldu 1 mesaj dahi atmadı.

Kizin umrunda değil gelmiş burada agliyorsun. Hemde dediğin anlamda is görmüş bir kiz bilmiyorum öncesi var miydi yok muydu da bu işlere vvaktinden önce giren kizla is olmaz olsa da yarin ne yapacagi belli olmaz sekil a. Aci ama gercek . Ne geleceğin olacaktı ki zaten bu kizla? Ne kadar seversen sev vaktinden önce is gören kizdan hayir gelmez iffet diye bir duygu bu yuzden var. İnsan kim olursa olsun nankordur bugün evet derken yarin hayir diyebilir kişinin gevsekligine bagli olarak daha bunun bilincine varamayan insana hicbir zaman guvenemezsin. Eğer kizin ilkiysen ayni kefeye sen de giriyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ikinizin yüzünün gözüktügü fotografı koyarmısın bakalım yakısıyormusunuz diye merak ettim :D sakınca olursa özelde atabilirsin.
  • Bence sevişmeni beğenmedi.

• Ulan c2.. neyse anlatmayacağım,geçmiş olsun

• Beyler çok merak ettim c2 ne ya
  • Dostum sağlıklı bir ilişki böyle olmaz zaten. Öncelikle uzak mesafe olmamalı ve yazışmamalısın bu kadar basit. Günde 2-3 kez telefonda konuşup haftada birkaç kez buluşmak en optimum süre bana kalırsa.
  • hepsi seytan aga, buyugude kucugude.lanet olsun hepsine.beddua etmeyi de sevmiyorum ama hakediyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Dostum sağlıklı bir ilişki böyle olmaz zaten. Öncelikle uzak mesafe olmamalı ve yazışmamalısın bu kadar basit. Günde 2-3 kez telefonda konuşup haftada birkaç kez buluşmak en optimum süre bana kalırsa.

haklısın usta
  • bizimde c2 ve 7 ay oldu 1 kere görüştük 2. ye 1 hafta kaldı inşallah mesafe bizde de var ama onu da hallettik gibi , okuyunca korktum bitemez ya , geçmiş olsun bu arada hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadimbisey

bizimde c2 ve 7 ay oldu 1 kere görüştük 2. ye 1 hafta kaldı inşallah mesafe bizde de var ama onu da hallettik gibi , okuyunca korktum bitemez ya , geçmiş olsun bu arada hocam

gelişmeleri haber edersin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadimbisey

bizimde c2 ve 7 ay oldu 1 kere görüştük 2. ye 1 hafta kaldı inşallah mesafe bizde de var ama onu da hallettik gibi , okuyunca korktum bitemez ya , geçmiş olsun bu arada hocam

gelişmeleri haber edersin.

tabi , inşallah . Korktum kız arkadaşımada okuttum konuyu ders alalım diye :)
  • Kız sana 3 4 aya geri dönecek dönünce mesajımı alıntıla taktikleri o zaman verecem.

• Aynısını, tamamen aynısını ben yaşadım. 1.5 yıllık ilişkiydi benimki. Tabi ben senin gibi sakin bi konusma yapmadım tamı tamına yarım saat küfrettim telefonda o da dinledi hiç istifini bozmadan o kadar yüzsüzmüş yani.

2 yıl önce ayrıldık amma ve lakin ben hala unutamadım :D Ne kadar unutamasam da şükrediyorum kurtulmuşum diye. Şimdi konuşuyoruz yine ama işler karışık sana tavsiyem artık hiç konuşma, görüşme falan filan.
    - takıntı benimki sanırım bende bilmiyorum 2 yıl geçti hala unutamadım ne iştir arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

Kız sana 3 4 aya geri dönecek dönünce mesajımı alıntıla taktikleri o zaman verecem.

sanmıyorum usta. nereden çıkardın?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.