Yüzbaşı
06 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 78 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı.

Çocukluğumdan beri pilot olmak isterim. Üniversite sınavı dönemi bir eşeklik edip çalışmayıp pilotajdan çok farklı bir bölümde okuyorum

Ama eğer aklınız başka birşeyde ise odaklanmak neredeyse imkansız oluyor kendi bölümünüze.

Üniversitelerin pilotaj bölümlerini araştırdım, maliyetlerine baktım (tamn burslu kazanma ihtimalim neredeyse yok). Yalnız fiyatlar 57-62 bin tl arası değişiyor. Bu parayı ödemek için bankaların bir kredisi var mı acaba

Mesela okulu onlar öder sen mezun olunca işe başlar ödersin şeklinde.

Muhtemelen böyle bir konu vardır ama konular çok karışık şekilde aradığını bulamıyorsun neredeyse. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhabalar. Bir öğrenci evinde kalıyorum. Totalde 3 kişi kalıyoruz. Bazen ev arkadaşlarımın arkadaşlarıda geliyor yaklaşık 6-7 kişi oluyor ev. Bir çok sorun yaşıyoruz, bunları onlara belirtmeme rağmen hiç oralı olmuyorlar ki zaten benden de 3 yaş falan küçükler. Neyse hiç çözümü olmayan sorunum; internet. Böyle bir sömürmek yok arkadaş. İkisi aynı anda oyuna girsin (lol bağımlıları) google'ı açamıyorsun neredeyse. Kendi oyun oynayacağım zamanlarda bir şey demiyorum sonuçta adamlarda oyun oynuyor, bu haksızlık olur. Ama bazen internet üzerinden bir iş yapmam gerekiyor hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. Beyler oyununuz bitsin 5 dakika izin verin diyorum yine yok son sürat devam ediyorlar. 30 saniyelik video dolmuyor, neredeyse gelen mail açılmıyor o derece. En sonunda dün gece kanlı bıçaklı olacaktık artık. Binada fiber'de yok. Olsa direkt geçeceğim zaten neyse de vereceğim o derece gözden çıkardım parayı marayı.

Neyse asıl sorum şu. 5 ay sonra evden çıkacağım. Maddi durumları ona göre ayarladım. bu 5 ayda kullanabileceğim benim bilgisayarda net hızını arttıracak bir cihaz var mı.
Atıyorum %100 gönderilen bağlantının %70-80'i ben çekeyim kalan 30 da onlar paylaşsın Yıldım artık adamlardan. Cidden. Geçen bir dosya göndereceğim hocaya adam bekliyor beni, çocuklar ping oluyor diye wifi kapatmışlar modemden. Çok ihtiyacım var arkadaşlar bilen varsa yardım etsin lütfen

EDİT: Durumun ciddiyeti için cs'den bir foto yükledim. Pinge bakarsınız. 998 gördüğüm oldu
Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum. 1 hafta önceye kadar herhangi bir problem yoktu ancak son 1 haftadır telefonda gözle görülür bir yavaşlama var. Bu yavaşlama sayfalar arası geçişte değil fakat galeriye girerken ara sıra internete girerken can sıkmaya başladı. Sizce neden olabilir veya siz bu gibi durumları önlemek için neler yapıyorsunuz
Arkadaşlar selamlar. Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak pek bir bilgim yok bu konuda. Hem oyun, hemde öğrencisi olduğum bölümden dolayı photoshop, after effect ve 3d programlarında kullanabileceğim kapasitede olmasını istiyorum. 3000 tl civarı limitim var. Sizce nasıl birşey yapmalıyım ve mümkün mü
Arkadaşlar yolcu uçağı simulatör oyunu indirmek istiyorum. Yalnız bu konuda gayet kısır bilgim var. Tek bildiğim microsoft flight simulatör. Onunda galiba microsoft flight simulator x diye ayrı bir çeşidi var. Ne yapmam gerekir hangisini indirebilirim ? Biraz yardımcı olursanı sevinirim
https://twitter.com/genclikbirligi/status/472801093152698368

Adam korkusuz, adam inanmış, adam çılgın
Arkadaşlar biraz önce MAFIA 2 indirdim, sorunsuz bir şekilde de kurdum. Fakat oyunun üstüne tıklayıp girmeye çalışınca steam'e bağlanıyor.

SKIDROW indirdim crack de yaptm ama neden böyle oluyor lütfen yardım.
Arkadaşlar aslında bu konuyu açmayacaktım ama bir dürtü açmamı istedi. Şuanda evde yalnız sayılırım. Üniversitedeyim ev arkadaşım var sadece yanımda. O da kendi odasında. Dün öz abim kadar sevdiğim hayran olduğum bir abimi daha 27 yaşında kanserden kaybettim. Cenazesi Antalyadaydı yetişemedim, gidemedim. Kendimi birşeylerle oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor ne yapsam hiç aklımdan çıkmıyor, çıkmasını bekleyemem zaten ancak oyalanamıyorum da. Ne yapsam sanki ihanet ediyormuş hissi yaşıyorum. Gündüzleri kız arkadaşım ve arkadaşlarım yanımda oluyor ancak geceleri geçmek bilmiyor. Dün gece hayatımın en uzun gecesiydi şüphesiz. Ufaktanda olsa bir öneri istiyorum yardımcı olurmusunuz acaba ?
Arkadaşlar bugün COD MW2 kurdum. Ancak oyuna girmeye çalışınca girmiyor. Hiç bir tepki yok ekranda sanki hiç girmemişim gibi yani. Oyunun üstüne sağ tıklayıp uyumluluk sorunu gidermeye tıklaynca "COULD NOT LOAD LOCALİZATİON.TXT" diyor. Ne yapmam gerekir yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar Yeditepe Üniversitesinde okuyorum. Ve bugün Finallerin sonuçları açıklandı. B kurunda kalmışım. Bizim okul C-B-A kurlarından oluşuyor.Yani ben B kurunda kaldığım için yaz okulunda B kurunu tekrar alıcam ve böylece A kuru güz dönemine sarkmış olacak. Ben bunu istemiyorum Eylül ayında ki proficiency sınavına girerek Eylülde direkt bölümden başlamak istiyorum.

Prof. sınav hakkında bilgisi olan arkadaşlara sorularım

1- proficiency çok zor bir sınavmıdır ?

2- 3 aylık bir çalışmayla geçmek ne derece mümkündür ?
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
İncelikli Hayta
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,
Zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın !
Raks ederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum,
Şimdilik, ama şimdilik ölümüne kadar hayattasın.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 712
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.100 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 108 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.