Şimdi Ara

2 Yıllık ilişkim bitti (aldatıldım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teseli dememe seni ama okurken için cız etti o yüzde no sevgili diyorum sevgiliye hayır boykotunu başlatıyorum
  • Biraz evet maalesefmis.... *************************

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur hocam maalesef Mesafeler girdigi zaman araya her sey farkli oluyor

• Peki değdimi hocam o kadar sevdiğine falan.

Tavsiyem ise sana karı mı yok ,başka biriyle denersin.
  • 3 sene oldu. Bir kizla tanistim internetten. Ilk baslarda acik konusayim kiz guzel olmasina ragmen takmadim kizi ve benden buyuktu 2 yas. Telefon numarama kadar istedi vermedim emin olana kadar. Bana kizlardan betersin ben seni yemem korkma demisti hic unutmuyorum takintilarimdan dolayi ilk 6 ay yanina gitmedim. Benden habersiz yasadigim sehire geldi. geldigi icin ve haber vermedigi icin sinirden gitmedim bulusmaya. Telefonda saatlerce aglamisti. O agladikca ben verdim odunu. Ilk bulusmamizda ki 1 sene olmustu iliskimiz yaklasik abartmiyorum 10 dakika sarildik oylece. Surekli yuzume bakiyor ellerimi tutuyordu artik dedim yuzumde birseymi var diye. Oyle yakisikli biriside degilim fazla. Nişanimiza 11 gün var. Hatun ingilizce okuyor ve organizasyon isleri yapiyor. Bana bu gidisle,seni babandan biz isteyecegiz demisti benden kat kat daha fazla naz cekiyorsun diyordu. Denk gelince oluyor kardesim umudunu kesme ha unutmadan kizin ilkide benim cinsel anlamda. Bende ne buldugunu sorunca "kocaman kalbin" diyip gulumsedi o kalp herseyi hallediyor demisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 21 Mayıs 2014; 20:32:48 >

• Ne cok c2 magduru varmis. Uzulmeyin hocam, su dunyada kizlardan onemli sorunlar da var. Tabi demeyle olmuyor ama iste ayni durumlari yasadigim icin biliyorum, gercekten degmiyor.

• merak ettim hangi sitede buldunuz birbirinizi acaba? C2 felan mı ?
  • Lan bu ayrılık hikayeleri yok mu ben dahil herkesleri yazara çeviriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

merak ettim hangi sitede buldunuz birbirinizi acaba? C2 felan mı ?

c2 evet
  • kardeşim bi otur mantıklı düşün ve objektif bak olaya. üzülmene hiç gerek yok. aksisi yarın öbür gün anlatmış olacağın ya da kendi içinde yaşadığın bir anın olacak. sevdim felan deme lütfen. bugun yarın daha güzel bi kız çıkar karşına. insanoğlunda vardır bi sipsevdilik yani. internetten kızlarla tanışmak istiyorsan da aynı sehrinden kızlarla temas kurmaya çalış. canın mı sıkıldı atla git yanına. genc adamlariz yahu bize kız mı yok ?

• Bitsin ama bu şekilde bitmesin arkadaş. Bana ayrılmak istiyorum sevmiyorum seni artık desin öyle böyle ayrılsın ondan sonra ne yaparsa yapsın ama benle çıkarken başkasıyla çıkarsa, beni aldatırsa muhtemelen kötü şeyler yapabilirim.
  • Sevişmeye mi pişman oldu acaba? Neyse biraz ayıp olmasın ama en azından bi kere vermiş bi kız versin diye kızla 3 yıl uğraşıp beceremeyenler var.
  • Millet nikahlı karısına sahip çıkamıyor sen internetten aşk diyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Millet nikahlı karısına sahip çıkamıyor sen internetten aşk diyorsun :D

mesajını yeni gördüm hocam. yapanlar nasıl yapıyor peki ?
  • +1

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

3 sene oldu. Bir kizla tanistim internetten. Ilk baslarda acik konusayim kiz guzel olmasina ragmen takmadim kizi ve benden buyuktu 2 yas. Telefon numarama kadar istedi vermedim emin olana kadar. Bana kizlardan betersin ben seni yemem korkma demisti hic unutmuyorum takintilarimdan dolayi ilk 6 ay yanina gitmedim. Benden habersiz yasadigim sehire geldi. geldigi icin ve haber vermedigi icin sinirden gitmedim bulusmaya. Telefonda saatlerce aglamisti. O agladikca ben verdim odunu. Ilk bulusmamizda ki 1 sene olmustu iliskimiz yaklasik abartmiyorum 10 dakika sarildik oylece. Surekli yuzume bakiyor ellerimi tutuyordu artik dedim yuzumde birseymi var diye. Oyle yakisikli biriside degilim fazla. Nişanimiza 11 gün var. Hatun ingilizce okuyor ve organizasyon isleri yapiyor. Bana bu gidisle,seni babandan biz isteyecegiz demisti benden kat kat daha fazla naz cekiyorsun diyordu. Denk gelince oluyor kardesim umudunu kesme ha unutmadan kizin ilkide benim cinsel anlamda. Bende ne buldugunu sorunca "kocaman kalbin" diyip gulumsedi o kalp herseyi hallediyor demisti.

Vay anasını

• quote:

Orijinalden alıntı: puslu.kıtalar.atlası

Kardeş ben şuan İstanbulda üniversite okuyorum. 21 yaşındayım ama 20 yıl antalya da yaşadım ondan o kaleiçini falan bilirim. Gitaristim aynı zaman da haftanın 3 gecesi sahnem olurdu orada. Neyse asıl konu şu? Bro Antalya lan! Sen niye tee manisa dan giriştin acaba öyle bir işe ? Hayatında hiç tanımadığın ? Sosyal medya dan bulduğun ? O değilde geleceğe dair planınız nasıl buluşmaktı ? Aynı üniversite falan mı?

Adam resmen kendini övmüş ya

• 2 yılda 2 kere görüşmek ne bileyim az gibi... Benim de uzaktan ilişkim hâla devam ediyor çok şükür bir zarar görmedi. Olacağı varmış ne diyelim, bazılarına cidden "gözden ırak olan gönülden ırak"
  • üzücü acımasızca gelicek ama seninle buluştuktan sonra yaşayabileceği şeyleri gördü ve bunları yaşamak için seni beklememeyi seçti gibi geldi bana insanlar böyle üzgünüm.
  • Hiç okumadım direk başlığa bakıp şunu soriyim : İlişki anlamında aldatmak nedir ya ve nası oluyo bu örneğin? :))

Çok aldatıldım diyen kişi kendi zaafiyetini açığa vurmuş olur ayrıca :)))

Ben asla aldatmazdım da kimseyi maalesef bu bir problem değil, aslında işin aslını aşağıdaki resim çok güzel özetliyor :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 26 Mayıs 2014; 23:46:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.