Şimdi Ara

2 Yıllık ilişkim bitti (aldatıldım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle konulara hiç girmem ama daha başlığından samimi olduğunu anladım, uzun zamandır burada kimse içini böyle samimi şekilde paylaşmıyor.

Olsun dostum en en fazla 2 aya, ben 1 aya diyorum tamamen unutırsun yaşadıklarını hatırlamak hoşuna gider, güzel şeyler yaşamışsınız hatıra kalsın, şu hayatta aldatılmadım da demessin:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu uzaktan ilişki mi olur ?

Bırakın bu işleri ya arkadaş şu dünyada karşı cinsten başka derdiniz yok mu sizin ?

bittiyse bitmiştir sil numarasını yeni bir sayfa aç.
  • teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.
  • güncel..
  • zaten olması imkansız gibi bişeymiş istisnalar var ama o istisnalar biz olmayacağız hiç bir zaman

diyeceğim o ki arkana dönüp bakma kendi hayatına devam et zaten uzaktasınız bir ay sonra unutmuş olursun tabi çabalarsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

zaten olması imkansız gibi bişeymiş istisnalar var ama o istisnalar biz olmayacağız hiç bir zaman

diyeceğim o ki arkana dönüp bakma kendi hayatına devam et zaten uzaktasınız bir ay sonra unutmuş olursun tabi çabalarsan

imkansızlıgı nereden çıkardın hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

zaten olması imkansız gibi bişeymiş istisnalar var ama o istisnalar biz olmayacağız hiç bir zaman

imkansızlıgı nereden çıkardın hocam ?

uzaktan tanışıp başka şehirlerde yaşamak ilişki için çok çok zor bişey

bi gülücük koymassın karşında ki yanlış anlar hele ki yeni nesil sabırsız "noldu niye yaptın bişey mi oldu" vs.

bazı şeyleri yüz yüze konuşmak gerekir istediğin zaman gidemessin istediğin zaman göremessin,

ne kadar aşık olduğunu sansanda hevestir aslında çünkü sevgiye dönüşmemiş alışmamışsındır birbirine

aynı şehirde tanışıp uzun bir süre geçirip farklı şehirlere gitseniz daha sonra o yine ihtimal dahilinde olabilir

ama dediğim gibi uzaktan tanışıp ilişki yürütmek çok zor, başıma geldi başına geleni de çok gördüm

• ilki mi oldun olmadın onu söyle öylese o kız cok pisman olucak
  • Anlattığın hikayeyi okuyunca biri benim hikayemi mi çaldı acaba diye düşündüm. Çünkü aynılarını ben de birebir yaşadım.. Emin ol uzaktan ilişkilerin alayı da böyle biter...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canhey

ilki mi oldun olmadın onu söyle öylese o kız cok pisman olucak

ilk oldugumu sanıyorum. yani biraz daha detaylısını burada anlatmam çok doğru olmaz.
  • quote:

quote:

ilk oldugumu sanıyorum. yani biraz daha detaylısını burada anlatmam çok doğru olmaz.

anladım sonucta kızlar ilki olmak önemi seni bıraksa bile unutamaz sana geri dönme sansı cok yüksektir ama öyle degilsen bosver geride döneblir dönmeyebilir senin nasıl biri olduguna baglı sürekli onun yanında olduysan birgün pisman olup dönebilir simdi ki biz erkekler böyle kızları kolay avlıyoruz yalnıs anlama beni bende cok yasadım sen degerini düsürüyorsun ister istemez cünkü uzun iliskin ayrılmayız falan diyorsun o yüzden baska biri yazdıgı zaman sana söylemez ve konusmaya baslar cocuk biraz hızlı cıkarsa ve işi biliyorsa kızı senden %100 alır senin yapabilecegin cok bir sey yok bende yasadım daha önce gittim ailesine her bi bokunu anlattım hayatını s^^ ettim en yakın arkadasımındı cünkü aldattıgı kişi kız suan dısarı bile cıkamıyor düşün halini tabi intihar falan etmeye calısmıs becerememis git baska birini bul kız cok abi

• Sonuç hep aynı be kardeşim
  • C2'nin allah belasını versin 2.5 senelikde benim bitti 5-6 ay önce
  • Hiç anlamıyorum ya.Hiç görmediğiniz bir kızla internetten tanışıp sanal olarak nasıl çıkıyorsunuz,nasıl sevip bağlanabiliyorsunuz anlayamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

anladım sonucta kızlar ilki olmak önemi seni bıraksa bile unutamaz sana geri dönme sansı cok yüksektir ama öyle degilsen bosver geride döneblir dönmeyebilir senin nasıl biri olduguna baglı sürekli onun yanında olduysan birgün pisman olup dönebilir simdi ki biz erkekler böyle kızları kolay avlıyoruz yalnıs anlama beni bende cok yasadım sen degerini düsürüyorsun ister istemez cünkü uzun iliskin ayrılmayız falan diyorsun o yüzden baska biri yazdıgı zaman sana söylemez ve konusmaya baslar cocuk biraz hızlı cıkarsa ve işi biliyorsa kızı senden %100 alır senin yapabilecegin cok bir sey yok bende yasadım daha önce gittim ailesine her bi bokunu anlattım hayatını s^^ ettim en yakın arkadasımındı cünkü aldattıgı kişi kız suan dısarı bile cıkamıyor düşün halini tabi intihar falan etmeye calısmıs becerememis git baska birini bul kız cok abi

ben de aynen öyle düşünüyorum ama anlatamam tabii ki kimseye. teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de aynen öyle düşünüyorum ama anlatamam tabii ki kimseye. teşekkürler.

bende deliye dönmüstüm benim iliskim 8 aydı senin 2 sene allah sabır versin kardesim benim yaptıgımı yapma tabi pismanım bende kızın hayatına ettim

• uzaktan ilişki uzaktan eğitime benzer kız yandal yapabilir ki yapmışta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abducens

uzaktan ilişki uzaktan eğitime benzer kız yandal yapabilir ki yapmışta

o çap oluyor çift anadal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s kurali

Seven cizilir cizen sevilir

Cizen derken anladiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşşim biliyorum bu acıyı geçmeez. .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.