Şimdi Ara

2 Kasım 2012 - YER 6 - FB TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Don't stop till you get enough...
  • eğer program yapabiliyorsanız, unutmayın bu galatasaray sayesindedir.

GS yöneticileri, Trabzon yöneticileri gibi dik dursalardı ( tüpçünün kendilerini kandırdığını anladıktan sonra dik durdular ); yasa değişmeyecek, tüpçü arkadaş başkan olamayacak ve arkadaşlar TRT1 den PTT 1. ligi izleyeceklerdi. O zaman programın adı da PTT den esinlenerek, " Telgrafın tellerine kuşlar mı konar ? " olurdu herhal.

486 bilgisayar ( 4 GB ) +
    Nokia 1101 cep telefonu ( bulutut yok, ama feneri var ) +
    Kol saati Q&Q marka ( Sünnet hediyesi )+
    ipod yok onun yerine çift kaset çalarlı YU-MA-TU var ( iplikli elle arama modlu ) +
    Giydiğim don GÜNEŞ marka % 100 yerli..
  • Kendilerine yakışanı yapmaya devam ediyorlar, gülerek izliyoruz. :)

Bırakın takılsınlar kendi çaplarında.. Şunu da unutmayın, eğer 3 Temmuz sürecinde onların yerinde biz olsaydık şu an Bank Asya' da bile değildik belki de. Allah göstermesin.. Öyle bir durumda, üzerimize yapacakları programları ve propagandaları hayal bile edemiyorum.

Yer 6

telefon tarifesi var bi tane 6-0 lık tarife diye
  • Başalrken de diyor omurgasızlar diye. Sanırım şikeyi biz yaptık omurgamızı kaybettik. gerçi 2 omurgasız anlatıyor konuyu boşuna yazmaya bile deymez. Ama Şahsen bu aziz yıldırım fb batıracak ve gittikçe rezil oluyorlar hem ligte hemde başka konularda buda onlardan biri. Eğer ortada rekabet varsa centilmence yaparsın eyvallah ben 6-0 dalga geçilmesini takmıyorum bile sonuçta adamalrın başarısı ama böyle yazılarda yada konularda belli terbiyesizlik olduğu. Aziz yıldırım hapse girdiğinden beri galatasaraya saldırıyor çünkü kendi pisliğini bir türlü örtemedi.

bizimkilerde 5 i 1 yerde. kupa kızı, ayvayı 7, kadıköy hatırası, karanlıklar içinden, bu da mı tesadüf? diye programlar yapsınlar o zaman ayıptır ya. aradan yıllar geçmiş işleri güçleri Gs.

Video içinde maradonanın 52 yaş günü görüntüleri var adama görüşlerini soruyorlar adam biz fb liler brezilya ekolündeniz zicodanız alexdeniz bana maradonayla gelmeyin diye cevap veriyor yuh be, sadece yuh!!
  • İlk başta çok sinirli şekilde izlemeye başladım ki sonradan acayip mutlu oldum. Galatasaray'ın bu ülkedeki tek büyük kulüp olduğu bir kez daha anladım. Kendilerine çok güzel gülüyoruz, inşallah programın devam bölümleri de gelir bizim hakkımızda.

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

ilk başta programın ismine bakın bir şey yazacağım ceza alırım diye yazmıyorum.

bizimkilerde 5 i 1 yerde. kupa kızı, ayvayı 7, kadıköy hatırası, karanlıklar içinden, bu da mı tesadüf? diye programlar yapsınlar o zaman ayıptır ya. aradan yıllar geçmiş işleri güçleri Gs.

Video içinde maradonanın 52 yaş günü görüntüleri var adama görüşlerini soruyorlar adam biz fb liler brezilya ekolündeniz zicodanız alexdeniz bana maradonayla gelmeyin diye cevap veriyor yuh be, sadece yuh!!

yalnız senn program adları da iyiymiş

• fb içerikli şike haberleri yurt içinde ntvsinden, cnntürküne, yurt dışından elcezireden , fox int. e kadar yayınlanır.
    Galatasaray şike içerikli habeler ise sadece fb tv de yayınlanır.

Aradaki fark bu işte beyler boşverin.
  • Kulubumun resmi kanalinda Galatasaray'in kotulenmesinden dolayi utanc duyuyorum.Rakibine camur atarak bu isler yurumez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Miroslav Stoch
    Fenerbahçe suç örgütü üyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Kulubumun resmi kanalinda Galatasaray'in kotulenmesinden dolayi utanc duyuyorum.Rakibine camur atarak bu isler yurumez.

en büyük ayıbı sizin gibi taraftarlara yapıyorlar. bizimkilerde aynı şeyi yapsa aynı tepkiyi veririm.

Biz de o zaman ne yapıyoruz? 29 Temmuz 2012 Galatasaray.org açıklamasına başvuruyoruz.

"ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Galatasaray Spor Kulübü

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

ilk başta programın ismine bakın bir şey yazacağım ceza alırım diye yazmıyorum.

yalnız senn program adları da iyiymiş

ya hocam bizimkilerin aklına gelmiyor mu sanıyorsun. kesin geliyordur ama bazı kesimler buna izin vermez. koskoca kulubün resmi tv kanalı bu kadar düşmemeli. yakışmaz ayıptır

• ne programı bu? stand-up comedy programı gibi bir şey mi? ben çok güldüm de...
  • Kanalın adı aziz tv yada aykut tv olmalı sırf rakip takımları eleştirmek için oluşturulmuş bir program allah ıslah etsin diyorum ve GSTV den atak bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.