Şimdi Ara

2 Kasım 2012 - YER 6 - FB TV (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acınacak topluluğun zavallı programlarından biri işte...

ben Fenerbahçeli olduğum halde tenezzül edip izlemiyorum.hatta programı bırak kanalı bile izlemiyorum. sürekli polyannacılık oynayıp duruyorlar. fakat sizler hem izleyip, hem dert yanıyorsunuz.

ayrıca '' sadece atak yapacağı kaleyi temizleme '' olayında haksız sayılmaz. bizim cl maçında stadın ışıklarını kapatmamız nasıl ayıpsa, bu yapılan da ayıptır.

sanane demeyin, iş sananeye kalırsa; sanane demeyi gerektirecek 1 kamyon olay var ülkede

Orijinalden alıntı: webaslan

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Takımı yönetimi ne ki Kanalı o olsun... Parali köpekler kuyrukları yine sıkıştı bi yere silkinerek çamuru başkalarına yapistirmaya çalışıyorlar... fb bu ışte 1985de de böyleydi 1990da da böyleydi 2000de de yıl olmuş 2012 hala böyleler... fb bu ışte... Bunları gördükçe Galatasarayliligimla Bir kez daha Gurur duyuyorum İyi ki Galatasarayliyim diyorum...

aynen.bazen birde gerçekten Galatasaray a rakip olabileceklerini sanıyorlar ya o işte komik oluyor.isterlerse 755 tane kupa kazansınlar birkere camiası problem.oysa mekteb-i sultani öyle mi..Rahmetli Canaydın takımı rezil etmesine ramen o dönemde hiçbir fenerliyle karşılaştırmazdım bile..

boşuna demedik ;

Başarılar gelir geçer , Asaletin bize yeter..

kültür simgesi galatasaray.
    sporun beşigi galatasaray.

• _____________________________
  • tamamını izlediğim programda ki tek amaç bir açık bulalım ve onun üzerinden zevzeklik yapalım. anlamadığım konu ise bu denli büyük bir kulübün kanalında böyle zevzekliklere nasıl izin veriyorlar onu anlamış değilim. seviniyorlar garipler izleyince galiba

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

donanımhaberde 2 sayfa konuşulduğuna göre program amacına ulaşmış demektir.

ben Fenerbahçeli olduğum halde tenezzül edip izlemiyorum.hatta programı bırak kanalı bile izlemiyorum. sürekli polyannacılık oynayıp duruyorlar. fakat sizler hem izleyip, hem dert yanıyorsunuz.

ayrıca '' sadece atak yapacağı kaleyi temizleme '' olayında haksız sayılmaz. bizim cl maçında stadın ışıklarını kapatmamız nasıl ayıpsa, bu yapılan da ayıptır.

sanane demeyin, iş sananeye kalırsa; sanane demeyi gerektirecek 1 kamyon olay var ülkede

bunu avrupa da yapmayacak takım göster..kaldı ki bize fransız diyenler biranda elin takımı aleyhine olan bir durumu dilllerine dolamaları çok trajik..
    Oldukça Renksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Aktas

Yapacan Fener Yar... 7 Diye Bir Program Akılları Başlarına Gelecek

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Diğer konular sanırım başlık nedeniyle kapatılmış. Buradan yorumlarımıza devam edelim.

Video çıkmamış düzelteyim dedim.

Bu arada Fb hala küçük oyunlar peşinde.Kendi başarısızlıklarını ört pas etmek için hala bizimle uğraşıyorlar.Allah akıl fikir versin...

• insanda biraz utanma olur, şikeciliği türk mahkemeleri tarafından kanıtlanmış bir topluluk bir de üstüne böyle program yapıyor şaka gibi
  • bir muhasebeci olarak videoyu baştan sona kadar izledim ekonomik olarak doğru şeyleri konuşuyolar ama birşeyi atlıyolar oda şu kendileride temiz değil türkiyede ne yazıkki gs ve fener taraftarları sömürülüyor. dernek ve anomin şirketlerinin para transferleri ne yazıkki tam bir komedidir . bunlar futbollan ilgilenen insanları cahil gördükleri için böyle şeyleri yapıyolar. yönetimlerde ses çıkaran insanlarda 3-5 kuruşa satın alınıyo işte.

eski bir mali müşavir olan mehmet ali aydınlar göreve geldiğinde bu durumu önleyeckti kulüplerin spk denetimine açık olmasını sağlayacak yasal yönetmelikler hazırlayacaktı ama adam orda kalamadı.

türkiyede şahsen en acıdığım insanlar taraftarlardır. çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını kan emicilere kaptırmayın. biraz sorgulayıcı olun. gs ve fener türkiyede ahlaki standartları yerler altına aldı bu ahlaksızlıklara taraftarların muhattap olması türkiyede ahlaksızlığı meşrullaştırırak bazı şeylerin altının oyulmasına sebep olmuştur.
    size tavsiyem paranızı ve ahlakınızı koruyun.
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

donanımhaberde 2 sayfa konuşulduğuna göre program amacına ulaşmış demektir.

Sana ne zaten demeyiz de farkındasındır ki zaten bizde izlemiyoruz ama böyle bir program yapılmış olması bizce çok büyük bir skandal. Karşı takımın stat görüntüleriyle dalga geçme hemde resmi kanalında bence takımınızı fazlasıyla küçültür.

• Mesajım bulunsun, akşam bakacağım videoya, çok merak ettim

2-) GS, sike surecinde GS TV de sike ile ilgili 1 tane dahi haber yapmamistir

3-) Boyle saçma sapan programlar sonrasinda insanlar birbirlerine daha düşman oluyolar.

gerçekten böyle bir program nasil yapılır, nasil bir klup oluyor FB anliyamiyorum ama inanin sevinmiyorum. UZULUYORUM

Tek sevindiğim nokta bir suru FBli arkadasimizinda durumu artik anlamasi.

Orijinalden alıntı: iARDAs

1-) Dunyada hic bir klup rakibini eleştirmek adi altinda kendi kanalinda program yapmaz

3-) Boyle saçma sapan programlar sonrasinda insanlar birbirlerine daha düşman oluyolar.

gerçekten böyle bir program nasil yapılır, nasil bir klup oluyor FB anliyamiyorum ama inanin sevinmiyorum. UZULUYORUM

FB TV kulüp kanalından çok yıldırımın kanalı halini aldı, bu kanal kaptanı alexi bile sildi,görmezden geldi, bu yapılan programıda çoğu fenerli desteklemiyordur
    başkan çıkıp bize çok sataştılar ayıptır diyor sonra çıkıp o başkalarına sataşıyor.

Nasııll??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

1-) Dunyada hic bir klup rakibini eleştirmek adi altinda kendi kanalinda program yapmaz

FB TV kulüp kanalından çok yıldırımın kanalı halini aldı, bu kanal kaptanı alexi bile sildi,görmezden geldi, bu yapılan programıda çoğu fenerli desteklemiyordur
    başkan çıkıp bize çok sataştılar ayıptır diyor sonra çıkıp o başkalarına sataşıyor.

ha bide bu kanal trabzonda fener otöbüsüne silahlı saldırı gerçekleşti palavraları atan kanaldır .
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bu program yıllardır var.Denk gelirse de izlerim.Herkes sana giydirecek bir şey yok sen bir şey diyeceksin hemen auvv.Rahat olun trabzona besiktasa da giydiriliyor.Ayricalikli hissetmeyin kendinizi.

Bukadar yorum varda bukadar mantıksızı yok. Fener herkese karşı, bunu rol edindiniz kendinize. Fenerbahçe garip bir klüp kendisini anti yaptı, ama bu hoşunuza gitti ooooh varya negüzel herkes bize karşı tek başımıza savaşıyoruz havalarındasınız . Kendinizi birşey zannedip bu ligde biz olmazsak sizde olmazssınız falan triplerindesiniz , rangers gitti iskoçya ligini kapattılar mı ? Terbiyesiz bir program , ahlaksız bir yayıncılık anlayışı , rtük denilen sıfatsızlarda seyirci kalsınlar bu komedi programına.

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bu program yıllardır var.Denk gelirse de izlerim.Herkes sana giydirecek bir şey yok sen bir şey diyeceksin hemen auvv.Rahat olun trabzona besiktasa da giydiriliyor.Ayricalikli hissetmeyin kendinizi.

Bukadar yorum varda bukadar mantıksızı yok. Fener herkese karşı, bunu rol edindiniz kendinize. Fenerbahçe garip bir klüp kendisini anti yaptı, ama bu hoşunuza gitti ooooh varya negüzel herkes bize karşı tek başımıza savaşıyoruz havalarındasınız . Kendinizi birşey zannedip bu ligde biz olmazsak sizde olmazssınız falan triplerindesiniz , rangers gitti iskoçya ligini kapattılar mı ? Terbiyesiz bir program , ahlaksız bir yayıncılık anlayışı , rtük denilen sıfatsızlarda seyirci kalsınlar bu komedi programına.

Alıntıları Göster
    hepiniz boş konuşuyorsunuz arkadaşlar gereksiz fbtv napçak fenerbahçeyimi kötüleyecek at gözlüğü takmayın aynı olaylar sizdede oluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.