|
Battlefield 6’ya deniz savaşları geliyor
-
-
Hikaye modunda akşam görevleri çok can sıkıcı. Cod da Battlefield de bol bol kullanıyor karanlık sahneleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu nesil BF6'nın olacak gibi gözüküyor.
-
Güzel başlangıç yaptı ama hiçbir BF oyunu COD'unki kadar desteklenmez. 8 tane haritası var. 2 tane daha gelse 10.
COD'un 3 aylık harita döngüsünde o kadar harita var zaten. Zombie modunu saymıyorum.
Dice çok tembel bir şirket.
6 ay sonra BF7 yapmaya başlarlar.
_____________________________ -
Sen hayal göriyorsun cod hastası Murat Gamsız bile cod 7 için alınmaz dedi canlı yayında.
Yine cod hastası arkadaşım var bf hiç sevmez şuanda oda bf6 ya geçti hadi hepsi bir kenara sunucular sıra sayıyor giremiyorsun bile sen kalkmış kırın mırın ediyorsun adamlar daha yeni girdi yavaş yavaş hepsi eklenecek hile olmasın diye elerinden geleni yapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ --- Amd Ryzen 9800X3D MSI RTX 4080 Suprim X MSI X870E Carbon Wifi --- Samsung 990 PRO NVMe M.2 2 TB Samsung 980 PRO NVMe M.2
1 TB
Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 (4x16GB) 64GB 6400 MHz Mhz FSP 1000W Hydro G PRO 80+ Gold AORUS 27" FO27Q3 360Hz 0.03ms 2560 x 1440 (2K)
PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z -
Cod biteli çok oldu yav
Multi'sini oynadığım son Cod'lar, 2007'deki MW ve 2008'deki World at War'du. Campaign'ini bitirdiğim son Cod ise 2010'daki Black Ops 1'dir. Daha sonra, arada bazı fena olmayan Cod oyunları çıksa da, bana göre son kaliteli Cod, Black Ops 1'dir. Black Ops'ta da zaten, RTCW'nin yapımcısı olan Gray Matter Studios'un payı vardı. 2005 yılında Treyarch'a dahil olmuşlardı. O ekip ayrılınca, Treyarch da bozmuştur.
BF'deki deniz savaşı olayına gelirsek: Muhtemelen BF4'teki gibi bir şey yaparlar. Keşke BF1942 ve BF1'deki gibi kapsamlı yapsalar. BF1942'de uçak gemisi, denizaltı ve Iowa - Yamato sınıfı muharebe gemileri bile kullanılıyordu. BF1 de, BF 1942 kadar olmasa da, kapsamlıydı. Iron Duke sınıfı muharebe gemisi, destroyerler, torpidobotlar ve torpido uçakları vardı.
Tabi bunu modern savaşa uydurmak zor olabilir. Yine de, mesela büyük gemi kullanımını, BF4'teki Commander mantığıyla birleştiren bir sistem yapılabilir. Destroyer'i gerçek zamanlı kullanırken, harita üzerinden seyir füzesi fırlatırız vb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PS5 Pro | LG G4 OLED 65 | Samsung Q990C Soundbar | Samsung Odyssey G7 27 | Creative SBX G6 + Beyerdynamic DT 990 Edition | Galaxy S23 Ultra
-
Beyler Xbox üzerinde oyunun size ekranda kalması problemini yaşayan oldu mu dünya çapında yaşayan var diye gördüm ama bazen de ilk oyuna giriyor 2 oyunun yükleme kısmında yine siyah ekranda kalıyor, sesler menü sesleri vesaire her şey geliyor fakat hiçbir şekilde tekrardan bağlanmıyor oyuna.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Alışveriş Yaptıklarım;
iaaynaci, manyakkartal, Aryton_SENNA, shadowfox, oguz51515151 , swarty, burakc, Gumbet, gringo, Kasimcan886, ErkutayTr, Tumermcfly, Bykryl, yusufguneri, dj_mami, traveller67, lithium, eaglepaw, Eerenle, eknbrnegz, antifriz, emrekormaz35, megathrone26, miwaly, timurcbc, peaky, Apollo48, bigboss, serebrum, alperhtz, volcanic78, htezcanolur, Assguardian, valentine71, hazarix, umutask, noprektam9311, haktanerbatir, mvlt64, denrust , cengizhann, Budu_91, İbrahim69, ylöen, emorgan, Zala, Ryuzaknight, miller, yasao, tammel, vanquash, perforantess, cezaxxx, ersno, mustalation, T1WCM, baho123, Kaze-kun, pet_bardak vs.vs.vs. yoruldum yazmaktan. -
Battlefield 1942 aklıma geldi
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Keşke öyle yapsalar, ama en fazla BF4'teki saldırı botları falan olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PS5 Pro | LG G4 OLED 65 | Samsung Q990C Soundbar | Samsung Odyssey G7 27 | Creative SBX G6 + Beyerdynamic DT 990 Edition | Galaxy S23 Ultra -
Bu oyun mobile gelmeli
_____________________________ -
Sade bir savaşı benden başka kimse sevmiyor herhalde. Ben sadece silahların kapıştığı bir savaş istiyorum işin içine uçak,deniz, skill vs girince daralıyorum. Cod oynuyorum sürekli füze falan yiyip duruyoruz. Bir salın da aim konuşsun sadece.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
Battlefield 1942'den beri bu formül üzerine yapılıyor. Zaten adı üzerinde Savaş Alanı. Gerçek bir savaşta abi tank getirmeyin biz tüfekle kapışalım demek ne kadar mantıklıysa sizin dediğiniz de o kadar mantıklı :)) Sadece piyadelerin karşı karşıya geldiği küçük alanlarda geçen oyun modları var zaten. Conquest ya da Escalation girmezseniz tank uçak vs görmezsiniz.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı