Şimdi Ara

2 Gündür Gigafiber hizmeti alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür gigafiber hizmetinden yararlanamıyorum. Günümüzde birçok işlemimizi internet üzerinden yürüttüğümüz için bu durum ciddi mağduriyet yaratmaktadır. Konuyla ilgili tarafıma henüz bir geri dönüş sağlanmadı ve iletişime geçebileceğim bir yetkiliye ulaşamıyorum. Sorunun en kısa sürede çözülmesini ve tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum.

mustafa akyüz

abone no: 3707236

• İstanbul’un göbeğinde 24 Haziran’da kesilen internet tam 3 gün sonra geldi. O gün ilk kesinti yaşandığında “4-6 saat içinde çözülecek” diye SMS gönderdiler. Sonrasında ise ne arızanın sebebine dair net bir açıklama yapıldı ne de ne zaman çözüleceğine ilişkin doğru düzgün bilgi verildi. Bugün aynı sorun tekrar yaşanıyor.

Benim anladığım, ortada kalıcı olarak çözülemeyen bir problem var ve sürekli farklı şeyler deneniyor. Her seferinde “bina yıkıldı”, “kablo koptu” gibi gerekçeler söyleniyor. Bunlar doğru mudur, değil midir onu bilemem; zaten tartıştığım nokta da bu değil. Sorun, günlerce hizmet veremeyip kullanıcıyı belirsizlik içinde bırakmaları ve hiçbir şeffaf iletişim kurmamaları.

Bir internet sağlayıcısından beklenen şey sadece arızayı gidermek değil, müşterisini doğru bilgilendirmektir. Sürekli aynı senaryoları dinlemekten bıktım. Sanırım aboneliği iptal etmek hem benim hem de onların adına en doğru karar olacak. Çünkü bu süreç gerçekten insanı sinir hastası ediyor. İşin en rahatsız edici tarafı ise yaşanan aksaklıklardan çok sergilenen pişkin tavır ve umursamaz iletişim.

Bu şekilde devam ederlerse, ciddi müşteri kayıpları yaşamaları beni hiç şaşırtmaz. Türknet bence yolun sonuna geldi. Her yerde ama her yerde twitter, ekşi, çeşitli forumlardan her gün her saat aynı şikayetleri duyuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dün internet geldi bugün sabah ise çevrimdışı olarak gösteriyor ne sms ne birşey hayırdır yani bizimi dolandıracaksınız ne yapacaksınız .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.