Şimdi Ara

2 ELİT ARASINDAKİ FARK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 05/2009 üretimli Jasper Elit makine ile 08/2009 üretimli Jasper elit arasında fark var diyorlar.05/2009 üretimli olanın kutusu siyah olup, içinde ekstradan soğutma bloğu olduğu ve paket içeriğine HDMI kablonun dahil olduğu, 08/2009 üretimli olanın kutusunun beyaz olduğu, bu soğutma bloğunun olmadığı ve HDMI kablonun kutu içeriğine dahil olmadığı söyleniyor.BU konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum.Bana 2-3 gün içerisinde 08/2009 elit geliyor.Bu söylenti kafamı karıştırdı...



  • Böyle bir haber hatırlıyorum. Kutu içeriği konusunu bilmiyorum ama en son modellerde şu ekstra olan soğutma bloğu kaldırılmıştı. Artık gerek olmadığını söylemişlerdi. Detayları bilmiyorum.

    http://www.ombouwservice-webshop.com/c-523480/nieuws/

    Burada biraz bahsediyor.
  • Eğer öyleyse tam zamanında almışım yeni makinayı :) umarım elite i beyaz yapmak gibi bir saçmalık yapmamışlardır.
  • O soğutma bloğunun makinanın ısısında 10-15 derecelik bir fark yarattığı söyleniyor. Ben de 04/2008 üretimi Elite kullanıyorum, halen sağlam çok şükür. Microsoft makinenin içindeki çiplerin teknolojisini yenilemeden (nmsini küçültmek gibi mesela) hangi akla hizmet bu soğutma bloğunu kaldırır anlamam. Sony hem ısınma sorununu halletmiş, üstüne de makinesini küçültmüş. Microsoft hala aynı kafada, makine cayır cayır, milletin makineler sapır sapır dökülüyor. Bu kafada giderse Ms, önümüzdeki sene Sony karşısında oldukça puan kaybedecek gibi görünüyor.
  • Diğer modellerde de böyle bir fark var mı acaba?Sonuçta mantık aynı yani?
  • tahminimce 8.ay ve sonrası üretimlerde bu soğutucu bloğu kaldırmışlardır.Sonuçta elit,go yada arcade makinlerde sadece paket içeriğinden kaynaklanan (HDD, Headset, HDMI kablo, Oyun) fark var.Konsol aynı konsol.Bence MS mühendisleri bu parçayı kaldırmışlarsa makineye pek bir faydası yoktur. Ya da maliyeti düşürmek için yapmışlardır diyecem ama bu seferde 3K görme ihtimali artacak.Bu da onlara ekstra (teknik servis, parça değişimi) maliyet demek.Aslında Microsofta mail atıp bilgi almak lazım.Neyse ben siparişimi verdim.Yakın bir zamanda gelecek.Bu konsolu kullanan 3K ' ya her zaman hazırlıklı olmalı...
  • Ben netten bakındığım kadarıyla soğutucu blokla ilgili bir haber görmedim ama derinlemesine de araştırmadım.
    Yukardaki link sanırım yeni farkedilen bir dvd sürücü ile ilgili ki netten duymuştum resmin altında ki yazı ing olarak "The drive is still errors in return with Dosflash: invalid Drive Data"
    Kutu içeriği olarak Beyaz paketle Gri paket arasında fark var beyaz paketten hd görüntü alabilmek için herhangi bir kablo çıkmıyor sadece composite bağlantı kablosu tecrübeyle sabit, gri paketten hdmi kablo çıkıyor diye biliyorum hala + component çıkıyor mu emin değilim alan birine sormak lazım.
    Bu arada konsolların renkleri için tabii bir fark yok elitler standart siyah renkte.
  • Paketten comp, hdmi, network kablosu ile kulaklık çıkıyor. 2 ay önce aldım.
  • ya 3 k yı azalttılar bukez e73 e74 hataları vermeye basladı bırı kesılse bırı gelıyor benım elıt e 74 ten gümledi..
  • E74 bence daha büyük bir sorun aslında,ama herkes klasik olarak 3K diyor;aslında 3K'nın adı,E74'ün tadı var

    Benim de canım cihazım E74'ten gümledi,tamiri de mümkün olmadı.
  • @blacktower35
    @faho

    Peki e74 makineleriniz jasper mi? Bildiğim kadarıyla jasper makinelerde e74 pek görülen bir şey değil.Ban yiyen jasper makinem canavar gibi.En ufak sorunu yok.sessiz ve serin çalışıyor.
  • Jasper ile birlikte bu ölümcül sorunlar %1 in altına inmiş bir anda ki elektronikte normal bir durum bu. Tabi kader de varsa ayrı. Henüz patlayan bir Jasper duymadım çok şükür. Tam aksine şu sıra habire PS3 arızaları başlıkları görüyoruz, PS3 üm den korkmaya başladım
  • arcade lerde böyle bir sorun olay yok değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.