Bildirim
2. El kitap alan yerler ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
beyazıtta satabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Admiralkheir
beyazıtta satabilirsin
hocam her sahaf 2. el kitapları alıyormu ? -
sahaflar çarşısında çoğu alıyor gittiğin zaman birkaç yere bakarsan satarsın -
quote:
sahaflar çarşısında çoğu alıyor gittiğin zaman birkaç yere bakarsan satarsın
Cevapalrın için çok sağol, son bi soru sorucam .
örneğin 25 tl lik bir roman sadece 1 kere okundu hiç biyerinde yırtık yok tertemiz ne kadar gider tahminen ? -
vallah hiç satmadığım için bilmiyorum ama orda birkaç yere birden sor hemen satma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Admiralkheir -- 18 Ocak 2012; 20:52:19 > -
quote:
vallah hiç satmadığım için bilmiyorum ama orda birkaç yere birden sor hemen satma
Öyle yapıcam zaten .
malum sevgililer günü geliyo ama cepte harçlık dışında para kalmıyo ..biraz harçlıklardan birazda satıcağım şeylerden güzel bi hediye almak istiyorum .
neyse cevapların için çok sağol -
satmanı önermem koy bir köşeye kalsın. Benim harry potter kitaplarıma tanesi 2 lira demişti düşün artık. ingilizce readerlarada 3 tanesine 2 lira veriyorlardı. Al bir köşeye koy ilerde oğluna gösterirsin işte okuduğum kitaplar diye İnan çok komik paralar teklif ediyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
satmanı önermem koy bir köşeye kalsın. Benim harry potter kitaplarıma tanesi 2 lira demişti düşün artık. ingilizce readerlarada 3 tanesine 2 lira veriyorlardı. Al bir köşeye koy ilerde oğluna gösterirsin işte okuduğum kitaplar diyeİnan çok komik paralar teklif ediyorlar
hocam para lazım ama :( 2 tl :( -
quote:
Orijinalden alıntı: jack_fear
quote:
satmanı önermem koy bir köşeye kalsın. Benim harry potter kitaplarıma tanesi 2 lira demişti düşün artık. ingilizce readerlarada 3 tanesine 2 lira veriyorlardı. Al bir köşeye koy ilerde oğluna gösterirsin işte okuduğum kitaplar diyeİnan çok komik paralar teklif ediyorlar
hocam para lazım ama :( 2 tl :(
dedim ya verecekleri para 2 günlük yemek parası tüm kitaplar için. Değmez yani, oraya taşımasıda ayrı bir yük. Çok acil paraya sıkıştığım için oxfordlarımı satmıştım sonradan çok pişman olmuştum
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jack_fear
quote:
hocam para lazım ama :( 2 tl :(
dedim ya verecekleri para 2 günlük yemek parası tüm kitaplar için. Değmez yani, oraya taşımasıda ayrı bir yük. Çok acil paraya sıkıştığım için oxfordlarımı satmıştım sonradan çok pişman olmuştum
bende 15-20 tane kitap gönderdim 30 lira vermişlerdi. çoğu güncel kitaplardı. hatta içlerinde BOURNE serisi vardı. pişman oldum sonradan. bence forumda satmaya çalış kitaplarını.
-
Hocam sen bi kitap listesini koy, belki ilgilenen olur. -
İkinci ellerden satabilirsin
Kitap bölümünde takas yapabilirsin.
Satma kesinlikle kitapçıya.Komedi rakamlara veriyor -
Hocam bence de önce foruma listeni bırak ilgilenenler çıkabilir. Para için sahaflara kitap satılmaz. -
Katılıyorum. Siz foruma satmak istediğiniz kitapların listesini yazın. En azından ortalama 5-6 TL'den satarsınız. 2 TL çok komik bir rakam. -
Listeyi beklyiroum. -
hocam sahaflar yok fiyatına alır.Forumda ilgili konu var oraya kitaplarını listele .Örneğin piyasa fiyatı 25 tl olan bi kitapsa 10 tl den satabilirsin. -
Kitap listeni yazarmısın hocam alıcı çıkar burdan -
arkadaşlar samsun merkezde oturuyorum elimde 20 adet dini ansiklopediler var fakat nereye satacağımı bilmiyorum yardımcı olun lütfen -
beyazıt ,özbek çarşısındaki ve onun yanındakı hanın içindeki kitapçılar alır
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X