Şimdi Ara

2. El kitap alan yerler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
8
Favori
63.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle öğrenciyim .. elimde 2009 dan beri okuduğum kitaplar var hepsi tertemiz 1 kere okunup kitaplığa konulmuştur.. yaklaşık 50 tane...

istanbul avrupa yakasında bu kitapları en iyi fiyata satabileceğim sahaf neresidir ? 2. el kitaplr hakkında bir bilgim olmadığı için kazıklanmayalım..

• beyazıtta satabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

beyazıtta satabilirsin

hocam her sahaf 2. el kitapları alıyormu ?
  • sahaflar çarşısında çoğu alıyor gittiğin zaman birkaç yere bakarsan satarsın
  • quote:

sahaflar çarşısında çoğu alıyor gittiğin zaman birkaç yere bakarsan satarsın

Cevapalrın için çok sağol, son bi soru sorucam .

örneğin 25 tl lik bir roman sadece 1 kere okundu hiç biyerinde yırtık yok tertemiz ne kadar gider tahminen ?
  • vallah hiç satmadığım için bilmiyorum ama orda birkaç yere birden sor hemen satma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Admiralkheir -- 18 Ocak 2012; 20:52:19 >
  • quote:

vallah hiç satmadığım için bilmiyorum ama orda birkaç yere birden sor hemen satma

Öyle yapıcam zaten .
    malum sevgililer günü geliyo ama cepte harçlık dışında para kalmıyo ..biraz harçlıklardan birazda satıcağım şeylerden güzel bi hediye almak istiyorum .

neyse cevapların için çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satmanı önermem koy bir köşeye kalsın. Benim harry potter kitaplarıma tanesi 2 lira demişti düşün artık. ingilizce readerlarada 3 tanesine 2 lira veriyorlardı. Al bir köşeye koy ilerde oğluna gösterirsin işte okuduğum kitaplar diye İnan çok komik paralar teklif ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

satmanı önermem koy bir köşeye kalsın. Benim harry potter kitaplarıma tanesi 2 lira demişti düşün artık. ingilizce readerlarada 3 tanesine 2 lira veriyorlardı. Al bir köşeye koy ilerde oğluna gösterirsin işte okuduğum kitaplar diye İnan çok komik paralar teklif ediyorlar

hocam para lazım ama :( 2 tl :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

satmanı önermem koy bir köşeye kalsın. Benim harry potter kitaplarıma tanesi 2 lira demişti düşün artık. ingilizce readerlarada 3 tanesine 2 lira veriyorlardı. Al bir köşeye koy ilerde oğluna gösterirsin işte okuduğum kitaplar diye İnan çok komik paralar teklif ediyorlar

dedim ya verecekleri para 2 günlük yemek parası tüm kitaplar için. Değmez yani, oraya taşımasıda ayrı bir yük. Çok acil paraya sıkıştığım için oxfordlarımı satmıştım sonradan çok pişman olmuştum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

dedim ya verecekleri para 2 günlük yemek parası tüm kitaplar için. Değmez yani, oraya taşımasıda ayrı bir yük. Çok acil paraya sıkıştığım için oxfordlarımı satmıştım sonradan çok pişman olmuştum

bende 15-20 tane kitap gönderdim 30 lira vermişlerdi. çoğu güncel kitaplardı. hatta içlerinde BOURNE serisi vardı. pişman oldum sonradan. bence forumda satmaya çalış kitaplarını.

• Hocam sen bi kitap listesini koy, belki ilgilenen olur.
  • İkinci ellerden satabilirsin

Kitap bölümünde takas yapabilirsin.
    Satma kesinlikle kitapçıya.Komedi rakamlara veriyor
  • Hocam bence de önce foruma listeni bırak ilgilenenler çıkabilir. Para için sahaflara kitap satılmaz.
  • Katılıyorum. Siz foruma satmak istediğiniz kitapların listesini yazın. En azından ortalama 5-6 TL'den satarsınız. 2 TL çok komik bir rakam.
  • Listeyi beklyiroum.
  • hocam sahaflar yok fiyatına alır.Forumda ilgili konu var oraya kitaplarını listele .Örneğin piyasa fiyatı 25 tl olan bi kitapsa 10 tl den satabilirsin.
  • Kitap listeni yazarmısın hocam alıcı çıkar burdan
  • arkadaşlar samsun merkezde oturuyorum elimde 20 adet dini ansiklopediler var fakat nereye satacağımı bilmiyorum yardımcı olun lütfen
  • beyazıt ,özbek çarşısındaki ve onun yanındakı hanın içindeki kitapçılar alır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.