Şimdi Ara

2. El kitap alan yerler ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
8
Favori
63.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bunun hakkında forumdan bir arkadaşımızada söyledim

kitap takas gurubu kursak kargolu margolı süper olurda ilgilenen yok

bir yöneticimiz buna el atsa süper olur
  • Elimde bir sürü ygs ve lys kitapları var. Hiç kullanılmamış ve 1-2test çözülmüş çok kitabim var ilgisini çeken lütfen ulaşsın bana.

Email adresim: ftmademr@hotmail.com
    Gmail adresim: ftmademr@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el kitap alıp satabileceğiniz bir sitewww.okuvesat.com
  • Kendi belirlediğiniz fiyatlarla kitaplarınızı satabilirsinizwww.okuvesat.com
  • Arkadaşlar sahaflar çok düşük fiyat veriyor. Elimde 200 yakın ikinci el kitap vardı. İnternetten satmaya kaltım 3 ay uğraştım 10 tanesini satabildim. Sonra baktım olmuyor bende toptanwww.incikitap.com diye bir site buldum gelip aldılar. Taşıma işide bitti.Tanesine 1.50- verdiler. Az oldu ancak evimde yer açıldı. Gittim bide bu siteden bende okumadığım kitapları aldım. Nasıl.

• sihirliayna S kullanıcısına yanıt
    Keşke satmasaydın, kitabın ekonomik ölçütü olmaz. Ha, çöpe atacaksan da bari böyle satıcılara satmasaydın. Yakınlara, arkadaşlara 5-10 liraya satabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

satmanı önermem koy bir köşeye kalsın. Benim harry potter kitaplarıma tanesi 2 lira demişti düşün artık. ingilizce readerlarada 3 tanesine 2 lira veriyorlardı. Al bir köşeye koy ilerde oğluna gösterirsin işte okuduğum kitaplar diye İnan çok komik paralar teklif ediyorlar

hocam para lazım ama :( 2 tl :(

dedim ya verecekleri para 2 günlük yemek parası tüm kitaplar için. Değmez yani, oraya taşımasıda ayrı bir yük. Çok acil paraya sıkıştığım için oxfordlarımı satmıştım sonradan çok pişman olmuştum

Alıntıları Göster
    2 TL. 2 GÜNLÜK YEMEK PARASI :(((( Şimdi bu parayla ekmek arası ekmek mi yesek.

Biraz hortlatmış olduk acaba sevgilisine hediye alabildi mi ve ne zaman ayrıldılar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.