< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 15 Kasım 2019; 16:43:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 15 Kasım 2019; 16:43:19 > |
bence millet akıllandı, ikinci elde uçuk paraları büyük çoğunluk hadi oradan diyor, sıfır yada daha düşük araçlara yöneliyor, bu yaklaşım herkesin aklını yerine getirecek yada araçlarını satamayacaklar, her şeyin bir ederi var.
|
Aylarca otomobil fiyatlarını takip ettim(Sıfıe araç fiyatları konusundan çoğu arkadaş tanır beni.). 2.el alacaktım fakat fiyatları abartı bulduğum için sıfır araç alma kararı verdim. Evet, elimdeki parayla sıfır alırsam düşük paket ve segment alabiliyordum. Sonra sıfır araç mevzusunda bayilerin daha insafsız olduğunu görünce, tekrar ikinci el tarafına geçtim ve geçen ay itibariyle istediğim bir model aldım.
Fiyatlar gereğinden yüksek mi? Bana göre evet. Fakat ülke ekonomisi dikkate alındığında normal. Sadece otomobil değil, her kulvarda fiyatlar her an yükseliyor. Sorun fiyat yükselmesinden ziyade, ticarette kontrol eksikliğine de dayanıyor. Birçok kampanya, hibe hakkı tanındı ama aradaki farkı hiç ettiler. O yüzden tavsiyem bekleme olayına girip stres yapmamak, değiştiremeyeceğin şartları kabullenmek. Gücün neye yetiyorsa onu almak en mantıklısı, zira otomobil artık lükten ziyade bir ihtiyaç. "Şu ülkede, bu birim paraya daha iyisi alınıyor" diyen arkadaşlar var, bu mesaja da yazacaklardır. Evet, haklılar fakat burada da fiyatlar böyle. Kimse araç almasa, bayiler batsa bile değişmeyecek fiyatlar, hatta daha kötüye gidecek. Bu benin fikrimdir, herkesin fikrine de saygı duyarım. Yarının garanti olmadığı bir dünyada, ihtiyaçların imkan dahilinde ertelenmemesini öğretti hayat tecrübem bana. |
şimdi birincisi yaptığın suç.
iki kişinin konuşmasını onun izni olmadan yayınlayamazsın. dahada önemlisi serbest piyasa oluyor bunun adı. sen hazıran ayında sarımsak aldıgın fiyata bugun alabiliyormusun? bence sen bu konuyu kaldır. ne yaptığın iş ne de tespitin tespit. |
Milletimiz biraz uyandı bence. Artık 2006 model focus 53 bin km de diye 58 bin tl olan ilana bakmıyor en azından ilan aylardır duruyor.
Çoğu galerici dükkan kapattı. İzmir otokentte sinek avlıyorlar. Böyle giderse hepsi batsın bunlara hak. 30 bin tl si olanda para kırıcam diye al satçışığa başlıyor 2004 model arabayı 30 a alıp 45 e satmak istiyorlardı. Hepsinin elinde patlıyor şuan. Daha beter olsunlar inşallah. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|