Şimdi Ara

2 Aydır Burger King'de çalışıyorum beyler sorular ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
31.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bk'de çalışanlar en fazla 20 civarı yaşlarda oluyorlar o yüzden gelip burda ergen falan diye saçma sapan konuşma. Bunun dışında çalışana saygımız sonsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

Hijyen durumu tabii ki.

oda şubeden şubeye değişiyor hocam , her akşam kapanmadan önce yerler temizlenir gün içinde kola falan döküldüğünde müdahale edilir
    mutfak içi diyorsan yağlar her akşam bir makinadan geçiyor ve haftada 1 yağlar temizleniyor
    sebze et falan dondurulmuş olarak geliyor biz sadece ısıtıyoruz

Haftada bir mi :(((

Orijinalden alıntı: ZiveR

Bayan çalışanların erkeğe benzeme zorunluluğumu bulunuyor ? Çok fazla takılmam ama hangi şubeye gitsem kollar kıldan gözükmeyecek bayan çalışanlar görüyorum.

harbiden aga
  • mc donalds calısanları bulgur kingden daha kaliteli gozlemlerime gore ,vede mc donalds daha kaliteli bulgur kingden zaten arby's gibi kaliteli ama fazla tutmuyo koyun gibi biri bulgura gitsin oda gidiyo

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Etler bir derece yenilebilir ızgara alevinde pişirildiği için ama tavuk etlerinin %95'i yağda kızartılıyor çok sağlıksız, zaten patates kızartmaları da paket oluyorsa görürsünüz 10 dakika içinde sünger gibi olurlar tad tuz kalmaz. O ürünlerin her gün kullanıma açıldıktan sonra tarih atıldığını ve çok kısa bir ömüre sahip olduğunu bilen çok çok az kişi var, bu ürünlerin fahiş fiyattan satılması da cabası.

Son cümleniz ise anlatmak istediğim olayı özetliyor, tebrikler. Mesajımı alıntı yapan üyeler, siz gezin gelin biraz.

sana bir master kill çakayım o zaman çok bilmiş yukarıda atıp tutmuşun, yurt dışında üniversite öğrencisinin biri burger king köftelerinden birini belirli koşullarda 1 sene bekletip bozulmadığını ispatlıyor. Bu da demek ki bu üründeki katkı maddelerinin haddi hesabı yok. Sırf bozulmayıp daha uzun süre kullanılıp elde kaldığından zaman içerisinde satılması için bu şekilde katkı maddeleriyle ömür uzatıyorlar. Öyle çok sağlıklı ürünlermiş gibi hemen tüketiliyor zamanı var falan deme. (dondurulmuşlardan bahsetmiyorum, buzdan çözünüp bozulması falan ayrı bir konu)

• ramazanda bu konu açılırmı ya

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

BG nedir ya burger ging mi o. Ayrıca öğlen hamburger mi yiyorsunuz. Bir de saatligi 35 lira çok iyi değil mi

35 Lira mı ? 35 Lira ise hemen gidip tekrar giricem :) Benim çalıştığım zamanda yani geçen sene saati 2 lirayamı 2 bucuk lirayamı ne çalışıyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC-130

Calisanlar.ozellikle kasiyerler asik suratli acaba mudurler cok mu ustunuze geliyo

Valla kaç kez burgera gittim hepsi de gayet güler yüzlü ve neşeli oluyorlar

Şu etlerin veya tavukların tadı nasıl o kadar güzel oluyor ?
    AMD Ryzen 7 3700X @4.5GHz|| Asus Strix B450F Gaming II Motherboard || Corsair RM850X || AMD Radeon 6900XT &amp; EKWB Quantum Reaction || Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 3600 MHz 32GB(2x16) || Samsung 970 PRO 512GB || Samsung 850 EVO 500 GB || 2TB Crucial M500 SSD
    || DELL 3221QS ||
    Corsair K95 Platinum MX Brown || Logitech G900 || Arctic Liquid Freezer 240 II
    || NZXT H710 ||
  • Lütfen Bursadaki şubeleriniz biraz daha temiz olsunlar!İftarımı burger king'de açtığıma pişman oldum!Yağ kokusunun da bir sınırı var orucum bozuluyordu o koku ortamında.

Orijinalden alıntı: tamamtammam

Kocaeli Yahya Kaptan Arasta park burger king... Tavsiyem abi süper taş hatunlar var yemin ederim erkekler normal tipitip insanlar değil hiçte ibişlik yapmıyolar yeri geldiğinde makara bile yapıyolar hatta bi kere 50 kr yoktu onun bile lafını yapmadılar ki zaten çoğu zaman barbekü ranch sos falan ücretsiz oluyo ver diyosun veriyo,evlere siparişte 50 dk olsun yanına bi patates daha ekliyolar falan soğuk geldiğinde üşenmeden gidip taptazesini yanında soğan halkalısını falan getiriyo iyi abi burası

Ahahahahaha , ordaki çalışanlar konusunda haklısın baya sağlam kızlar var
    AMD Ryzen 7 3700X @4.5GHz|| Asus Strix B450F Gaming II Motherboard || Corsair RM850X || AMD Radeon 6900XT &amp; EKWB Quantum Reaction || Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 3600 MHz 32GB(2x16) || Samsung 970 PRO 512GB || Samsung 850 EVO 500 GB || 2TB Crucial M500 SSD
    || DELL 3221QS ||
    Corsair K95 Platinum MX Brown || Logitech G900 || Arctic Liquid Freezer 240 II
    || NZXT H710 ||

• Yağlar belirli bir günde mi değişiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Allah yardımcın olsun daha geçen hafta bitane elemanı patakladım herhalde özürlü bi çalışan vardı 1 erkek 3 kız ona gülüyolardı

Keşke benide çağırsaydın. Beraber pestilini çıkarırdık iyi derecede pataklardık.En sevmediğim tipler zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

evet arkadaşlar bk de çalışıyorum soruları alayım ?

başka konuda okuduğum sorular

maaşlar 900-1100 arası değişiyor en kral parayı tabii müdür alıyor
    evet ortadaki bağıran adam para alıyor maksat daha çok müşteri çeksin

daha varmı sizde soru ?

etleriniz ithalmi geliyor ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.