Şimdi Ara

2 Aydır Burger King'de çalışıyorum beyler sorular ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
30.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Orijinalden alıntı: red01

Urunler hazir gelir yukarida arkadas marullari adammi yetistiriyor demide her urunun tutma suresi vardir sen 1 saatlik salatayi 1 saatsonunda atmazsan bitene kadsr kullanirsan urun shoot ve producsin da uzun sure beklerse bak bakalim marul ne hale geliyor

zaten froozen geliyor bize çözüldükten sonra 15-20 dk sonra satamazsan çöpe gidiyor.

Yok öyle bir şey, bekletiyorlar ürünleri. 30 dk 45 dk, 1 saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Hizmet sektörü zor bir sektör, bayram yok, h.sonu yok, insanlar tatil yuapar eğlenirken sen onlara hizmet etmekle yükümlüsün.

bu nedenle hizmet sektöründe çalışanlara saygı duyarım, zor bir meslek, eh bir de dediğiniz gibi sizi satın almış gibi konuşan müşteriye denk gelirsen uğraş dur....

B.King, MC yle kıyasladığında bir gömlek öndedir benim için, ama kilo problemi nedeniyle 3-6 ayda bir yiyebiliyorum ne yazık ki...

Tam şimdi aynısını diyecektim.

Orda çalışan insanlar günde kaç saat ayakta çalışıyorlar üstüne üstün bide sorunlu müşteriler oluyor ne güler yüzü bekliyorsunuz...
    Özel sorunlarını katmıyorum bile konuşmadan önce karşınızdaki insanların yerine koyun kendinizi.

• Şu Ramazan gününde Burger King'de yemek yiyenlere sesleniyorum ! Ateş sizi çağırıyo !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet arkadaşlar bk de çalışıyorum soruları alayım ?

Nişanlım Burger King'de çalışmıştı 4 ay kadar, o arada gelir giderken Müdürü ile arkadaş olduk, sonra eşi çocuğu vs ailecek görüşüyoruz uzun süredir. Sizin üstün körü bildiklerinizin aksine ben çok şeyi ayrıntısına kadar biliyorum, özellikle üst yönetim ve geri planda yapılan tüm çalışmaları o yüzden burda "soruları alayım?" tarzı şeyler yazmanız bana pek abes geldi, yaptığınız işin ne kadar yüzeysel olduğunu biliyorum.

Ayrıca tek bir şikayet ile hem bu konu ebediyen kapattırılabilir hemde siz işinizden olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 23 Temmuz 2012; 15:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

Sufle tarifi

quote:

@weightlesshttp://resim.donanimhaber.com/m_63486068/mpage_1/f_/key_//tm.htm

@pxcnsRy milkshake i de mi ısıtıyorsunuz o nasıl yapılıyor
  • quote:

başka konuda okuduğum sorular

maaşlar 900-1100 arası değişiyor en kral parayı tabii müdür alıyor
    evet ortadaki bağıran adam para alıyor maksat daha çok müşteri çeksin

daha varmı sizde soru ?

tavuk burgerlar gerçekten tavuğun bütün şekilde kıyılmasıylamı yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Kizlar killi sakalli biyikli. Erkekler sivilceli asiri zayif cirkin. Bk bilerek mi aliyor bu tipleri

• arkadaş kusura bakma ama bu bk de çalışanlar kendilerini tanrı gibi hissediyor hem midemin çöplüge dönmesi hem de 5 gidişimin 4 ünde kavga etmem beni oralardan soguttu sadece peynirlerini seviyordum zaten artık hiç gitmiyorum tavuk döner gibiside yok.

• sen de bakalım ben bk ye part time girsem haftada kaç gün çalıştırırlar ve saat başı ücreti ne kadar olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunnis

quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

BKde yaşadığım bir olaydan ötürü Aylardır BGde gitmiyorum Forumda konusunu açmıştım bilenbilir.Herkes Asık Suratlı Kötü davranana kötü İyi davranana gene kötü davranıyorlar 15Liralık Menü alıp Tanrı gibi davranana Kötü davranıyorsunuz onu anlıyorum ama adam gibi güler yüzle birşey isteyen birine niye kötü davranıyorsunuz onu anlamıyorum iş zor olabilir ama herkese Ergen muamelesi yapmanız cidden beni deli ediyor.
    Ne bileyim "Milkşeyk" yerine "Milkşek" diyen arkadaşıma onun adı "Milkşek deyil Milkşeyk bilmediğin şeyi alma" diyen kasiyeri kuytuda görsem gecenin şahiti olmaz.
    Kardeşimin üstüne bilerek isteyerek Milkshake döken Kasiyeri yolda görsem sinirim hala geçmedi diyip gene saldırırım.
    Starbucks dada aynı ,Rleri söyleyemeyenle dalga geçen firmadan hayırmı gelir.

Ben konuyu açan arkadaş için konuşmuyorum ama Gördüğüm Çoğu(%95) MC , BK , Starbucks çalışanı asık suratlı ve sinirli.
    Kısa örnekler:(Herzaman onlarında çalışan olduğunu düşünerek insan gibi gülerek söylerim)

Kola sevmem Fanta türevi birşey isterim MCde Bana Kola verir Kola doldurdunuz Derim "Öyle iç tekrar dolduramam" der.
    Büyük Boy söylerim bana Küçük içecek getirir Büyük söylediğimi söyleyince Yüzüme Dikdik ve Aptalca sanki sülalesine sövmüşüm gibi bakan bir kadın elbet bulunur.
    Birşeyin adını Yanlış söyleyen birini görünce Aşağılayarak düzelten bir Çalışan rahatlıkla bulunur.
    Müşterisine "Aptal gibi şeyler yemeyin Tavuk yiyin" diyen BG çalışanını her yerde bulabiliriz.
    Yere kola döken hamile kadına "Bi kola taşıyamıyorsun Çocuğu nasıl taşıyorsun" diyen MC çalışanını hala hatırlarım.
    Ağzında Sakız Elinde telefon Mesaj çekerek Sipariş alan BG çalışanının hala aynı yerde aynı şekilde çalışması beni artık şaşırtmıyor.

Demem o ki Tamam zor bir iş Binbir türlü insan geliyor ama benim gibi iyi niyetle yaklaşanlara bari iyi davranın .

Uzun zamandır BG gibi yerlere gitmedim gitmeyeceğim de Bim den Kemik tozuna bandırılmış sakatatlı sosis alır yerim en azından Güler yüzlü bir kasiyerden alışveriş yapmış olurum.

Adam noktayı koymuş

Aynen öyle. Ben de yeni ayıldım zaten 1 hamburgere 15 tl uçlanıyoruz. BK giden ne olsun bundan sonra. 2 tane küçük et koy hamburgere Double XX fiyat 5-6 tl artıyor. Çok saçma, çok abes...
    Konu da çok saçma zaten. Siz çalışansınız böyle bir konuyu nasıl açarsınız anlamıyorum.

• quote:

başka konuda okuduğum sorular

maaşlar 900-1100 arası değişiyor en kral parayı tabii müdür alıyor
    evet ortadaki bağıran adam para alıyor maksat daha çok müşteri çeksin

daha varmı sizde soru ?

bayilik ücretine ordaki ekmekler etler marullar da dahilmi yoksa onları ayrımı ödüyolar bide kolalar şurup ice tealar toz olarak mı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Nişanlım Burger King'de çalışmıştı 4 ay kadar, o arada gelir giderken Müdürü ile arkadaş olduk, sonra eşi çocuğu vs ailecek görüşüyoruz uzun süredir. Sizin üstün körü bildiklerinizin aksine ben çok şeyi ayrıntısına kadar biliyorum, özellikle üst yönetim ve geri planda yapılan tüm çalışmaları o yüzden burda "soruları alayım?" tarzı şeyler yazmanız bana pek abes geldi, yaptığınız işin ne kadar yüzeysel olduğunu biliyorum.

Ayrıca tek bir şikayet ile hem bu konu ebediyen kapattırılabilir hemde siz işinizden olabilirsiniz.

problemleriniz mi var ?

sen yenisin galiba ?

• sen kaç saat çalışıp kaç para alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Sakin ol evlat.Hemen o müdürü yere bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

Aynen öyle. Ben de yeni ayıldım zaten 1 hamburgere 15 tl uçlanıyoruz. BK giden ne olsun bundan sonra. 2 tane küçük et koy hamburgere Double XX fiyat 5-6 tl artıyor. Çok saçma, çok abes...
    Konu da çok saçma zaten. Siz çalışansınız böyle bir konuyu nasıl açarsınız anlamıyorum.

Etler bir derece yenilebilir ızgara alevinde pişirildiği için ama tavuk etlerinin %95'i yağda kızartılıyor çok sağlıksız, zaten patates kızartmaları da paket oluyorsa görürsünüz 10 dakika içinde sünger gibi olurlar tad tuz kalmaz. O ürünlerin her gün kullanıma açıldıktan sonra tarih atıldığını ve çok kısa bir ömüre sahip olduğunu bilen çok çok az kişi var, bu ürünlerin fahiş fiyattan satılması da cabası.

Son cümleniz ise anlatmak istediğim olayı özetliyor, tebrikler. Mesajımı alıntı yapan üyeler, siz gezin gelin biraz.

• Sarımsaklı mayonez var mı?
  • Öğlen yemeğinde ne yiiyorsunuz sınır ne kadar ??
  • neden reklamlardaki gibiyapılmıyorda daha kötü, daha az malzemeli yapılıyor hamburgerler ?
  • BG de işe girecekseniz girin.Güzel ortama matrak müdürlere denk gelirseniz iş çok zevkli olur.Benim şansıma çok iyi insanlar denk geldi kafa yapımda çok güzel geçti günlerim.Daha yaşım var müdürlük düşünüyorum. Yorucudur,fazla hayatınız olmaz ama hayatınız olması içinde memur olmak artık şart oldu.BG de 1 gün izin verirlerdi oda günü belli değil.Haftanın başında listeyi asardı müdür kim nerede ne görevde lobidemi ellerin yıkanmasında kim görevli hangi gün izin oradan bakarsınız.Yukarıdaki arkadaşın söylediklerinin tam tersi hepimiz güler yüzlüydük.Yani şubeden şubeye değişir.Şuan biraz ara verdim.Belki mcye felan girerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyotr Alekseyeviç -- 23 Temmuz 2012; 15:53:52 >

• Kocaeli Yahya Kaptan Arasta park burger king... Tavsiyem abi süper taş hatunlar var yemin ederim erkekler normal tipitip insanlar değil hiçte ibişlik yapmıyolar yeri geldiğinde makara bile yapıyolar hatta bi kere 50 kr yoktu onun bile lafını yapmadılar ki zaten çoğu zaman barbekü ranch sos falan ücretsiz oluyo ver diyosun veriyo,evlere siparişte 50 dk olsun yanına bi patates daha ekliyolar falan soğuk geldiğinde üşenmeden gidip taptazesini yanında soğan halkalısını falan getiriyo iyi abi burası
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.