Şimdi Ara

2 Aydır Burger King'de çalışıyorum beyler sorular ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
31.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: battle35

BG de işe girecekseniz girin.Güzel ortama matrak müdürlere denk gelirseniz iş çok zevkli olur.Benim şansıma çok iyi insanlar denk geldi kafa yapımda çok güzel geçti günlerim.Daha yaşım var müdürlük düşünüyorum. Yorucudur,fazla hayatınız olmaz ama hayatınız olması içinde memur olmak artık şart oldu.BG de 1 gün izin verirlerdi oda günü belli değil.Haftanın başında listeyi asardı müdür kim nerede ne görevde lobidemi ellerin yıkanmasında kim görevli hangi gün izin oradan bakarsınız.Yukarıdaki arkadaşın söylediklerinin tam tersi hepimiz güler yüzlüydük.Yani şubeden şubeye değişir.Şuan biraz ara verdim.Belki mcye felan girerim

sizin büyük patronlar yani çalıştığınız yerin sahibi aylık ne kadar kazanıyordu ortalama bilgin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: LegenDarryWarrioR

Söyle Bakam
    Bk'da En Doyurucu Menü Hangisi Fiyat Ve Doyurma Kıyaslaması Yaparsan İyi Olur

Sayın legend arkadaşım kesinlikle big king xxl ve king seçimler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

BG de işe girecekseniz girin.Güzel ortama matrak müdürlere denk gelirseniz iş çok zevkli olur.Benim şansıma çok iyi insanlar denk geldi kafa yapımda çok güzel geçti günlerim.Daha yaşım var müdürlük düşünüyorum. Yorucudur,fazla hayatınız olmaz ama hayatınız olması içinde memur olmak artık şart oldu.BG de 1 gün izin verirlerdi oda günü belli değil.Haftanın başında listeyi asardı müdür kim nerede ne görevde lobidemi ellerin yıkanmasında kim görevli hangi gün izin oradan bakarsınız.Yukarıdaki arkadaşın söylediklerinin tam tersi hepimiz güler yüzlüydük.Yani şubeden şubeye değişir.Şuan biraz ara verdim.Belki mcye felan girerim

sizin büyük patronlar yani çalıştığınız yerin sahibi aylık ne kadar kazanıyordu ortalama bilgin var mı

Bizim çalıştığımız yer tahminlere göre bi günlük 10-15 milyar belkide daha fazla kazanıyordu.Dondurmaya geçtiğimde çaktırmadan içindeki paralara bakıyodum nerden baksan 1-2 günde sadece dondurmadan asgari ücretli bir işçinin 1 yılda kazandığı maaşın daha fazlasını çıkarıyoduk

• quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

hamburgerlerin arasindaki sararmis solmus marullara ne diyorsunuz? mc donalds sizden iyi bunu kabul edin.bir hafta once zehirlendim sizin yuzunuzden.benim icin artik yoksunuz

Orijinalden alıntı: Baaddin

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Bayan çalışanların erkeğe benzeme zorunluluğumu bulunuyor ? Çok fazla takılmam ama hangi şubeye gitsem kollar kıldan gözükmeyecek bayan çalışanlar görüyorum.

güzel kızların BK'da işi ne ? tabiki çirkin ve kıllı olucak.

Kızılay, Sakarya Caddesindeki Burger King'de bir kasiyer kız var yok böyle bir güzellik ve güler yüzlülük.. Gidenler mutlaka fark etmiştir.
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • pek sakin olmaları imkansız çünkü müşteri profili sakat hangi aklı başında insan o kıytırık menülere 10-15 lira bayılırki kebap çeşitleri ve döner varken

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

Aynen öyle. Ben de yeni ayıldım zaten 1 hamburgere 15 tl uçlanıyoruz. BK giden ne olsun bundan sonra. 2 tane küçük et koy hamburgere Double XX fiyat 5-6 tl artıyor. Çok saçma, çok abes...
    Konu da çok saçma zaten. Siz çalışansınız böyle bir konuyu nasıl açarsınız anlamıyorum.

Etler bir derece yenilebilir ızgara alevinde pişirildiği için ama tavuk etlerinin %95'i yağda kızartılıyor çok sağlıksız, zaten patates kızartmaları da paket oluyorsa görürsünüz 10 dakika içinde sünger gibi olurlar tad tuz kalmaz. O ürünlerin her gün kullanıma açıldıktan sonra tarih atıldığını ve çok kısa bir ömüre sahip olduğunu bilen çok çok az kişi var, bu ürünlerin fahiş fiyattan satılması da cabası.

Son cümleniz ise anlatmak istediğim olayı özetliyor, tebrikler. Mesajımı alıntı yapan üyeler, siz gezin gelin biraz.

hocam sen ciddi misin? :)

Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

valla burger siparişlerinde BK de önceden pişirilmiş köfteler ısıtılıp konuyor 3-4 siparişimde hep böyle

MC'te böyle bişey hiç olmadı şimdiye kadar

eski kaliteden eser kalmadı.

Bir günde şu MC 'yi denemek lazım.

eve servislerde bile

kuryenin üst başında, paket servis kalitesine kadar MC , BK'e fark atıyor.

> > < <
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

pişirilen burgerler max. 7 dk beklenir. zaten 7 dakkaya satılıyor.

7dk içinde satılmaz ise paketi yenilenip tekrar hamburgerlerin konulduğu yere(şut derler buna) sürülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 23 Temmuz 2012; 20:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

sana bir master kill çakayım o zaman çok bilmiş yukarıda atıp tutmuşun, yurt dışında üniversite öğrencisinin biri burger king köftelerinden birini belirli koşullarda 1 sene bekletip bozulmadığını ispatlıyor. Bu da demek ki bu üründeki katkı maddelerinin haddi hesabı yok. Sırf bozulmayıp daha uzun süre kullanılıp elde kaldığından zaman içerisinde satılması için bu şekilde katkı maddeleriyle ömür uzatıyorlar. Öyle çok sağlıklı ürünlermiş gibi hemen tüketiliyor zamanı var falan deme. (dondurulmuşlardan bahsetmiyorum, buzdan çözünüp bozulması falan ayrı bir konu)

Cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsun, ben haybeden sallamam her bilgiyi önüne dökerim boşa forumda hava basmaya çalışıyorsun bu kafayla gidersen bu forumda daha çok üzerler seni.

Öncelikle her gün açılış için hazırlıklar yapılır, açılışta ürünler hazırlanmaya başlar, kutusu açılan ürünlere tarih atılır, bunada kısaca "HK" denir. Mesela kutusu açılan küçük soslar açıldığı günden itibaren iki gün tüketim zamanları vardır, pişen etler türüne göre piştikten sonra kaplarında 45 dk ile 1 saat arasında bekletilebilme süresi vardır, bu süre tavuklar için 30 ile 40 dk arasındadır. Patatesler kızardıktan sonra 7 dakika içinde tüketilmezse dökülme aşamasına geçilebilir, tabi müşterinin yoğun olmadığı zamanlarda 12-15 dk arasına kadar bile beklettikleri olur, aslında kural ihlali. Hazır tatlılar ise türüne göre bir hafta ile bir ay tüketim aralığına sahiptir.

Herkesin merak ettiği konu yağlar ise her gece filtrasyon yapılarak temizlenir, yağlar için belli bir derece sınırı vardır ve gün içinde defalarca kontrol edilir, yağın zararlı bölgeye geçiş derecesine ulaştığı zaman yağ değişimi yapılır. Şimdi netten topladığın bilgilerle sana iyi günler zeka küpü üye.

• Whopper in köftesini koklayan var mı hiç ? Veya neden bu kadar kötü koktuğu hakkında bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 23 Temmuz 2012; 20:40:47 >

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

sana bir master kill çakayım o zaman çok bilmiş yukarıda atıp tutmuşun, yurt dışında üniversite öğrencisinin biri burger king köftelerinden birini belirli koşullarda 1 sene bekletip bozulmadığını ispatlıyor. Bu da demek ki bu üründeki katkı maddelerinin haddi hesabı yok. Sırf bozulmayıp daha uzun süre kullanılıp elde kaldığından zaman içerisinde satılması için bu şekilde katkı maddeleriyle ömür uzatıyorlar. Öyle çok sağlıklı ürünlermiş gibi hemen tüketiliyor zamanı var falan deme. (dondurulmuşlardan bahsetmiyorum, buzdan çözünüp bozulması falan ayrı bir konu)

Cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsun, ben haybeden sallamam her bilgiyi önüne dökerim boşa forumda hava basmaya çalışıyorsun bu kafayla gidersen bu forumda daha çok üzerler seni.

Öncelikle her gün açılış için hazırlıklar yapılır, açılışta ürünler hazırlanmaya başlar, kutusu açılan ürünlere tarih atılır, bunada kısaca "HK" denir. Mesela kutusu açılan küçük soslar açıldığı günden itibaren iki gün tüketim zamanları vardır, pişen etler türüne göre piştikten sonra kaplarında 45 dk ile 1 saat arasında bekletilebilme süresi vardır, bu süre tavuklar için 30 ile 40 dk arasındadır. Patatesler kızardıktan sonra 7 dakika içinde tüketilmezse dökülme aşamasına geçilebilir, tabi müşterinin yoğun olmadığı zamanlarda 12-15 dk arasına kadar bile beklettikleri olur, aslında kural ihlali. Hazır tatlılar ise türüne göre bir hafta ile bir ay tüketim aralığına sahiptir.

Herkesin merak ettiği konu yağlar ise her gece filtrasyon yapılarak temizlenir, yağlar için belli bir derece sınırı vardır ve gün içinde defalarca kontrol edilir, yağın zararlı bölgeye geçiş derecesine ulaştığı zaman yağ değişimi yapılır. Şimdi netten topladığın bilgilerle sana iyi günler zeka küpü üye.

Ya einstein gelmiş bana diyorsun ama kendin toplamışın oradan buradan bilgiyi, sizi de böyle kandırıyorlar işte sen git istediğin kadar incele tamam mı? 5-10 sene sonra bütün herşey ortaya çıkacak. Sen git bir araştır bakalım soya nedir nerelerde kullanırlır bk ve mcdonalds köfterlerde niçin kullanır? bunları araştır sonra gel. mcdonalds ve bk boşuna dünyanın en büyük mısır tarlalarına sahip değil ki bu tarlalarda soya üretimi de yapar. o 1 saat - 45 dakika muhabbetleri yalan temizlik külliyen yalan o yağı 4-7 gün temizlemedikleri oluyor Mcdonaldsta ve burger kingte bizzat çalışan arkadaşlarım söyledi ikiside aynı şeyin laciverti diyor. Sen git müdürlerle ahbap olmaya devam et

• quote:

Ya einstein gelmiş bana diyorsun ama kendin toplamışın oradan buradan bilgiyi, sizi de böyle kandırıyorlar işte sen git istediğin kadar incele tamam mı? 5-10 sene sonra bütün herşey ortaya çıkacak. Sen git bir araştır bakalım soya nedir nerelerde kullanırlır bk ve mcdonalds köfterlerde niçin kullanır? bunları araştır sonra gel. mcdonalds ve bk boşuna dünyanın en büyük mısır tarlalarına sahip değil ki bu tarlalarda soya üretimi de yapar. o 1 saat - 45 dakika muhabbetleri yalan temizlik külliyen yalan o yağı 4-7 gün temizlemedikleri oluyor Mcdonaldsta ve burger kingte bizzat çalışan arkadaşlarım söyledi ikiside aynı şeyin laciverti diyor. Sen git müdürlerle ahbap olmaya devam et

Önce okuduğuna idrak et, anlamıyorsan anlayana kadar yazdıklarımı tek tek oku, hatta tartıştığın kişinin ilk mesajına bir bak bakalım ne yazmış? Hangi bilgiyi nerden ediniyormuş?

Yok arkadaş bunlar beni tatmin etmiyor, benim bildiğim doğru diyorsan tamamdır, en büyük sensin, en iyi sensin, kralsın yahu, hadi bakalım gez gel.

• paketlemeden önce oranıza buranıza sürüyo musunuz ?

Revenge solves everything.
  • Bugün gittiğim yerdeki iğrenç suratlı ve antipatik kasiyer kızla aramdaki diyalog.

Kız: İşijekölalağnalısıı
    Ben: Efendim?
    Kız: İşijekölalağnalısıı
    Ben: Anlamıyorum
    Kız: İçijek olağak ne alığsığız?
    Ben: ...haa kola alayım.

Bu arada yanımdaki çocuğa baktım o da anlamıyordu. :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.