Şimdi Ara

2 Aydır Burger King'de çalışıyorum beyler sorular ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
31.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

evet arkadaşlar bk de çalışıyorum soruları alayım ?

başka konuda okuduğum sorular

maaşlar 900-1100 arası değişiyor en kral parayı tabii müdür alıyor
    evet ortadaki bağıran adam para alıyor maksat daha çok müşteri çeksin

daha varmı sizde soru ?

Su BK'nın hamburger ekmeklerine hastayım yav nerde bulabilrim susamli yogun falan. Satılıyor mu ki ? Bimde falan var ama dandik yani :d Bide barbekü sosun delisiyim 5TL'lik satılsa Ranch gibi alıcam valla. Bide bn whoper'in etini bufalo diye duymstm kasiyer demişti lavuk beni mi yemişti anlamdm :d

Orijinalden alıntı: Harun Ö.

quote:

daha varmı sizde soru ?

Su BK'nın hamburger ekmeklerine hastayım yav nerde bulabilrim susamli yogun falan. Satılıyor mu ki ? Bimde falan var ama dandik yani :d Bide barbekü sosun delisiyim 5TL'lik satılsa Ranch gibi alıcam valla. Bide bn whoper'in etini bufalo diye duymstm kasiyer demişti lavuk beni mi yemişti anlamdm :d

Öyle anlatdınki orucumu bozacam şimdi.

• BK' nin patatesleri mcdonald's a göre çok kalitesiz ve lezzetsiz, ya bi Allahın kula da müdahale etmiyor.. bir de hijyenle ilgili çok ciddi şüphelerim var; özellikle yağ konusunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 23 Temmuz 2012; 17:19:00 >

Orijinalden alıntı: SworderDante

BKde yaşadığım bir olaydan ötürü Aylardır BGde gitmiyorum Forumda konusunu açmıştım bilenbilir.Herkes Asık Suratlı Kötü davranana kötü İyi davranana gene kötü davranıyorlar 15Liralık Menü alıp Tanrı gibi davranana Kötü davranıyorsunuz onu anlıyorum ama adam gibi güler yüzle birşey isteyen birine niye kötü davranıyorsunuz onu anlamıyorum iş zor olabilir ama herkese Ergen muamelesi yapmanız cidden beni deli ediyor.
    Ne bileyim "Milkşeyk" yerine "Milkşek" diyen arkadaşıma onun adı "Milkşek deyil Milkşeyk bilmediğin şeyi alma" diyen kasiyeri kuytuda görsem gecenin şahiti olmaz.
    Kardeşimin üstüne bilerek isteyerek Milkshake döken Kasiyeri yolda görsem sinirim hala geçmedi diyip gene saldırırım.
    Starbucks dada aynı ,Rleri söyleyemeyenle dalga geçen firmadan hayırmı gelir.

Ben konuyu açan arkadaş için konuşmuyorum ama Gördüğüm Çoğu(%95) MC , BK , Starbucks çalışanı asık suratlı ve sinirli.
    Kısa örnekler:(Herzaman onlarında çalışan olduğunu düşünerek insan gibi gülerek söylerim)

Kola sevmem Fanta türevi birşey isterim MCde Bana Kola verir Kola doldurdunuz Derim "Öyle iç tekrar dolduramam" der.
    Büyük Boy söylerim bana Küçük içecek getirir Büyük söylediğimi söyleyince Yüzüme Dikdik ve Aptalca sanki sülalesine sövmüşüm gibi bakan bir kadın elbet bulunur.
    Birşeyin adını Yanlış söyleyen birini görünce Aşağılayarak düzelten bir Çalışan rahatlıkla bulunur.
    Müşterisine "Aptal gibi şeyler yemeyin Tavuk yiyin" diyen BG çalışanını her yerde bulabiliriz.
    Yere kola döken hamile kadına "Bi kola taşıyamıyorsun Çocuğu nasıl taşıyorsun" diyen MC çalışanını hala hatırlarım.
    Ağzında Sakız Elinde telefon Mesaj çekerek Sipariş alan BG çalışanının hala aynı yerde aynı şekilde çalışması beni artık şaşırtmıyor.

Demem o ki Tamam zor bir iş Binbir türlü insan geliyor ama benim gibi iyi niyetle yaklaşanlara bari iyi davranın .

Uzun zamandır BG gibi yerlere gitmedim gitmeyeceğim de Bim den Kemik tozuna bandırılmış sakatatlı sosis alır yerim en azından Güler yüzlü bir kasiyerden alışveriş yapmış olurum.

Benle dalga geçecek ayriyetten bilmediğin şeyi alma diyecek ...... ....rim orda onun.
    Pısırık olursan hep kaybedersin .....ci olucaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bk in ürünleri fena değil ama kasaların önünde insanları mal gibi beklettikleri için gitmiyorum , özellikle yavaş çalışıyorlar .
    1dk 30 sn de sipariş teslim edilirdi.(teslim edilmesi için uğraşılırdı.)
    kasada müşteri bekletilmezdi .kasiyerler fiş keser arkada süpervizör ve müdürler hazırlardı.
    ay sonlarında belli sınırı aşan kasiyerler ödüllendirilirdi.
    bizzzat müdürler sipariş süresini ve gramaşları gold olup olmadığını denetlerdi
    gizli müşteri uygulamasından dolayı kasiyerler müşteriye surat asmaz güler yüzlü nazik davranırdı.
    ama büyüme politikası yüzünden ve sanırım frenchisinglerin artmasından bazı kriterlerden taviz verildi ve daha evel beğenmediğimiz mc donalds 'tan bir farkı kalmadı BK'nında .

MC'te böyle bişey hiç olmadı şimdiye kadar

eski kaliteden eser kalmadı.

> > < <
  • 35*12 (sabah 10 akşam 10) = 420 ///// 420*30=12.600TL Maaş ????

Orijinalden alıntı: TrueBlack

quote:

Orijinalden alıntı: Enkebit

quote:

Orijinalden alıntı: tıramisu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AC-130

Calisanlar.ozellikle kasiyerler asik suratli acaba mudurler cok mu ustunuze geliyo

şubeden şubeye değişiyor bide şu var 15 liralık menü alıpta kendini kral zanneden ergenler yüzünden insan deli oluyor.

kral zanneden ergenmiş.. sen kimsin ?

+1

ergenlerde buradaymış, şu hizmet sektöründe çalışan insanlara gidipte lordluk taslayan insanlara oldum olası uyuzum arkadaş. Yemek komple yanlış gelse yinede adamın kafası dalgındır sıkıntısı vardır olur öyle diye geri göndermem oturur onu yerim.

düzgün yapması için para alıyor.bide trip atıyorlar adam gibi güzelce söylüyoruz dinlediğide yok ki adamın

• 2 dk bi menü alıp oturup yiyeceksiniz, asık suratlı olsa ne oluur güler yüzlü olsa ne olur.mahalledeki 20 senelik köfteci değil ki bu..

Orijinalden alıntı: ogameci

valla burger siparişlerinde BK de önceden pişirilmiş köfteler ısıtılıp konuyor 3-4 siparişimde hep böyle

MC'te böyle bişey hiç olmadı şimdiye kadar

eski kaliteden eser kalmadı.

Bir günde şu MC 'yi denemek lazım.

Orijinalden alıntı: Yunnis

quote:

BKde yaşadığım bir olaydan ötürü Aylardır BGde gitmiyorum Forumda konusunu açmıştım bilenbilir.Herkes Asık Suratlı Kötü davranana kötü İyi davranana gene kötü davranıyorlar 15Liralık Menü alıp Tanrı gibi davranana Kötü davranıyorsunuz onu anlıyorum ama adam gibi güler yüzle birşey isteyen birine niye kötü davranıyorsunuz onu anlamıyorum iş zor olabilir ama herkese Ergen muamelesi yapmanız cidden beni deli ediyor.
    Ne bileyim "Milkşeyk" yerine "Milkşek" diyen arkadaşıma onun adı "Milkşek deyil Milkşeyk bilmediğin şeyi alma" diyen kasiyeri kuytuda görsem gecenin şahiti olmaz.
    Kardeşimin üstüne bilerek isteyerek Milkshake döken Kasiyeri yolda görsem sinirim hala geçmedi diyip gene saldırırım.

Ben konuyu açan arkadaş için konuşmuyorum ama Gördüğüm Çoğu(%95) MC , BK , Starbucks çalışanı asık suratlı ve sinirli.
    Kısa örnekler:(Herzaman onlarında çalışan olduğunu düşünerek insan gibi gülerek söylerim)

Kola sevmem Fanta türevi birşey isterim MCde Bana Kola verir Kola doldurdunuz Derim "Öyle iç tekrar dolduramam" der.
    Büyük Boy söylerim bana Küçük içecek getirir Büyük söylediğimi söyleyince Yüzüme Dikdik ve Aptalca sanki sülalesine sövmüşüm gibi bakan bir kadın elbet bulunur.
    Birşeyin adını Yanlış söyleyen birini görünce Aşağılayarak düzelten bir Çalışan rahatlıkla bulunur.
    Müşterisine "Aptal gibi şeyler yemeyin Tavuk yiyin" diyen BG çalışanını her yerde bulabiliriz.
    Yere kola döken hamile kadına "Bi kola taşıyamıyorsun Çocuğu nasıl taşıyorsun" diyen MC çalışanını hala hatırlarım.
    Ağzında Sakız Elinde telefon Mesaj çekerek Sipariş alan BG çalışanının hala aynı yerde aynı şekilde çalışması beni artık şaşırtmıyor.

Demem o ki Tamam zor bir iş Binbir türlü insan geliyor ama benim gibi iyi niyetle yaklaşanlara bari iyi davranın .

Uzun zamandır BG gibi yerlere gitmedim gitmeyeceğim de Bim den Kemik tozuna bandırılmış sakatatlı sosis alır yerim en azından Güler yüzlü bir kasiyerden alışveriş yapmış olurum.

Adam noktayı koymuş

Sonuna kadar haklısın. Bunun sebebi orda çalışan ya da çalışmak zorunda olan çoğu 20li yaşlarda hatta altında olan elamanlar. Verilen para tempoya göre çok çok az olduğu için herkesin çalışacağı bir iş değil. Daha açık anlatmak isterdim ama arkadaşa ayıp olur. Ona kolay gelsin diyorum.

Bu arada yağlar gerçekten haftalık mı değişiyor ? Makinadan geçmesi temizlenmesi vs birşey ifade etmiyor çünkü gün sonunda mazot halini alır. En az günlük değişmesi gerekir.

• quote:

daha varmı sizde soru ?

Birader ben geçen yıl 1 ay çalışıp çıktım. Vardiya müdürleri insafsızın önde gidenleri. SS'ler kendini bir tırt sanan sinir bozucu sipariş hazırlayıcıları.
    Maaşlar 900 nerde acaba hangi şubede söyler misin? Şayet paket servis elemanları alıyor o kadar. Ekip üyeleri taş çatlasın , canı çıkana kadar mesai yapsın 750-800 arası bir şey alıyor. Çalışanlara tamamen eziyet. 2 ayda bir kadro değişiyor nerdeyse şubelerde.

Müşteri olarak sorularınıza şu şekilde karşılık vereyim. Burger King hijyeni tamamen üst düzey diyebilirim. Bir sıkıntı yaşanmaz her şey dakiktir. Ama tam Ramazan girdiğinde Pepsiyle bir olup indirim reklamları yapmaları canımı sıktı. Ayıptır diyorum. Normal potansiyel olarak Burger şüphe edilecek bir mekan değil. Etlerin , ekmeğin , salataların ya da sosların hepsinin bir süresi var ve özen gösteriliyor. Vardiya müdürüne canı sıkılıp da keyfince ürün yapan çalışanlar hariç :D

Eee çalışanların durumuna da hak verin. Yazık yani hiç oturmadan çalışıyorlar. Asık suratlı olmuş olmamış bişey değil. Yemeğinizi yiyin çıkın. Garson istiyorsanız iskenderciye gidin D:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 23 Temmuz 2012; 19:01:59 >

• Yağların tekrar tekrar kullanıldığını düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam bu ulkede ne kadar ıyı davranır,guleryuz gosterırsen aynı derecede hanımevladı,mıymıntı olarak goruyorlar senı. normalde boyle bırısı olmama ragmen vergi daıresı,mc,bg gıbı bırerbır durumlarda gayet soguk ve sert davranırım kı ona gore muamele yapsın. calısan arkadasım kusura bakma tabııkı her ınsana gore degısır bu tur seyler ama,ne zaman ıyılıkle bırsey soylesem bır terslık cıkar.karsıdakı adama yanlıs bırsey olursa,bırbırımıze gırerız haberın olsun ımajını basta vermek BENCE cok onemlı bu tur yerlerde

• Hocam iki sayfanın tamamını okudum daha önce sorulmus fakat cevaplamamışsın. Bu konuda benimde tespitim aynı. Tamam top model olarak satıs yapsınlar demiyoruz ama calısan bayanlar özellikle bg de cok bakımsız oluyor. Tüğler felan.. Bununla ilgili yazılı bişe yoktur ama genellikle neden bu tipler calısıyor??
    Bk'da En Doyurucu Menü Hangisi Fiyat Ve Doyurma Kıyaslaması Yaparsan İyi Olur
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.