![]() “Mayıs ayından itibaren 2.5 litre Coca Cola'nın 40 TL'den satılacağı bildirildi.” https://twitter.com/yirmiucderece/status/1650791011084279808?s=46&t=xJ104AmIEAoPZ4JqV9JerA< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2.5 litre Coca Cola 40 TL oluyor

-
-
Şimdiden başlamışlar yazmaya işçi ve inşaat maliyetleri de bu sebeple artacaktır diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ampül tekrar seçilirse 100 lük banknot ile alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açılın ben ekonomistim
-
işte bu yüzden sinan oğan
-
Kola 40 lira oluyor ha...Daha beş yıl önce 2018'de bu kolayı 2,5 tl'ye satın almıyor muyduk?Acaba Dünya'da kolaya 40 birim para ödeyen başka bir ülke vatandaşı var mıdır?
Hadi alkole 'haram' diyerek zam üstüne zam yapıyorlar..Peki kolanın suçu ne?Bu millet yemeklerin yanında sadece su mu içecek?
Şimdi ''Ama asgari ücretede şu kadar zam yapılıyor' diyenler olacaktır..Evet,maaşlara da zam yapılıyor ama aynı anda piyasayada zamlar yapıldığı için maaşlara verilen zamların bir anlamı kalmıyor.Aksine durum daha da kötüleşiyor.
Bunlar bir beş yıl daha seçilirse 2028'de bir kolayı kaça alırız tahmin bile edemiyorum..
Eee hayaldi gerçek oldu...
Bunu da ancak yapsa yapsa malumlar yapardı...
-
Soğana düştük soğana
Bize her şey lüks venezuelaya bir adım uzaktayız bu seçim SON ŞANS!!
kola zararlı, ayran için diyenler hala gelmemiş. hayret ettim
-
Troller o niyetle konuya girip 1 lt ayranın 20 lira olduğunu hatırlayınca kaçmışlardır muhtemelen:)
Mevsiminde için şu kolayı diyenleri bekliyorum ben.
Forumdaki hiç bir operasyon hesabının yine gündemine girmeyecek bir enflasyon konusu.
Erdoğan Sayesinde
-
Kola zararlı, ben yemeklerle bira ya da şarap tercih ediyorum.
-
İçmeh zorunda deelsiniz, su neyinize yetmiyür? Hemi de kola zararlı. Yerli ve milli içeceemiz olan ayranı tercih edin gari.
-
Biz iktidara geldiğimizde asgari ücretle 107 litre kola alınıyordu
Şimdi 284 litre alınıyor. Nankörler.
Ayrıca 40 liraya kola alabiliyorsanız fakir değilsiniz.
Aç hiç değilsiniz.
70 lerde kuyruklarda fordlanıyorduk.
2001 krizinde ölüyorduk.
Yaşınız yetmediği için bilmezsiniz tabi o günleri
2,5lt kola nın 2,5tl olduğu günleri hatırlayan var mı?
-
1 sıfır atmanın zamanı geldi :d
O esnada reis: Ben zaten Siyonist malı kola tüketmiyorum, yerli ve milli kolamızı tüketiyorum kardeşlerim.
-
Kola=şeker+su+taşıma ücreti
Şeker malum fabrikalar satılalı beri aldı başını gidiyor.
Taşıma ücreti malum mazota endeksli
Geriye su kaldı olsun oda kalsın artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ampül tekrar seçilirse 100 lük banknot ile alınabilir.
|
Mevsiminde için şu kolayı diyenleri bekliyorum ben.
|
![]() |
Troller o niyetle konuya girip 1 lt ayranın 20 lira olduğunu hatırlayınca kaçmışlardır muhtemelen:) |
Kola 40 lira oluyor ha...Daha beş yıl önce 2018'de bu kolayı 2,5 tl'ye satın almıyor muyduk?Acaba Dünya'da kolaya 40 birim para ödeyen başka bir ülke vatandaşı var mıdır? Hadi alkole 'haram' diyerek zam üstüne zam yapıyorlar..Peki kolanın suçu ne?Bu millet yemeklerin yanında sadece su mu içecek? Şimdi ''Ama asgari ücretede şu kadar zam yapılıyor' diyenler olacaktır..Evet,maaşlara da zam yapılıyor ama aynı anda piyasayada zamlar yapıldığı için maaşlara verilen zamların bir anlamı kalmıyor.Aksine durum daha da kötüleşiyor. Bunlar bir beş yıl daha seçilirse 2028'de bir kolayı kaça alırız tahmin bile edemiyorum.. Eee hayaldi gerçek oldu... Bunu da ancak yapsa yapsa malumlar yapardı... |
Şimdiden başlamışlar yazmaya işçi ve inşaat maliyetleri de bu sebeple artacaktır diye.
![]() |
Açılın ben ekonomistim |
Erdoğan Sayesinde |
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- 25 yaşında hakim olunur mu
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- the line projesi
- e sim nedir
- youtube premium fiyat
- dhl ecom
- byd fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X