Şimdi Ara

2.0 TFSI TTS Quattro nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yakın zamanda 3 senedir keyifle kullandığım aracımı motor büyütmek amacıyla değiştirmeyi düşünüyorum. Erkenden araştırmaya başladım.

    - 2.0 TFSI 272'lik motoru nasıl bilirsiniz? İlanlarda ve forumlarda bir yağ yakma muhabbeti dönüyor, nedir ne değildir? Şu an 1.4 TSI 140'lık kullanıyorum genelde sakin kullanılırım ve motor hiç yağ yakmıyor ancak 2.0 TFSI'da durum nasıldır?

    - Araçta 6 ileri ıslak DSG var. 7 ileri kuru DSG'lerin hali malum acaba bu 6 ileri DSG'ler nasıldır?

    - Quattro sistemi ne kadar sağlamdır? Muhtemel bir arıza çıkarsa tamir ücretleri ne kadar olur?

    Aracı sadece haftasonları kullanmayı düşünüyorum. Genelde sakin araç kullanan birisiyim, kırk yılın başı eğlenmek istediğimde beni tatmin etmesi yeterli. Ne kadar yaktığı beni tatmin ettiği sürece fark etmez, zaten çok az kullanılacak. Bunun dışında aracı zaten beğeniyorum. Arka koltuk ve bagaj beklentim yok. Daha önce kullanan arkadaşlar veya aracı tanıyan arkadaşlar sorularıma cevap verebilirse sevinirim.

    Son olarak 150.000 civarı bir bütçem var. Bu bütçe dahilinde performans olarak tatmin edecek 2010 model ve üzeri araç tavsiyelerine de açığım. Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.



  • Quattro xdrive ve 4matic 3lüsü arasında en iyi sistem. Motorun yağ yaktığı doğru. S3 kullanan tanıdığım var aynı motor vardı sanırım. Bende bakıyordım bir ara 2011 model fakat ben yürütemem bu aracı diyip vazgeçtim. 15 litre falan yakıyor şehir içi. Ağır bakımları çok pahalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 328i'ye yönelirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı aracın yeni kasasına sahibim. Ancak henüz hiç bakıma girmedi veya arıza yapmadı, o yüzden bunlar hakkında yorum yapamam. Basarsanız yakar, ama araç çok çok zevkli, önceki aracım F30'du ve ona göre bile çok daha zevkli ve yol tutuşu inanılmaz. Şanzımanı ise ekstra zorlanmadığı sürece bakımları düzenli yapıldığı sürece sıkıntı yaşanmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O motora da şanzımana da bulaşmazdım hacı abi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.