Şimdi Ara

0 Km Audi A4 2.0 Tdi. 143 Beygir Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eniştem için başlıktaki araca bakıyoruz. Bugun şenyıldızdan siyah renk advance paket için 106.500 Tl fiyat aldık. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Özellikle aracın performansı üzer mi? Fiyat nasıl ? Yorumlarınızı bekliyorum . İyi akşamlar...

• Performansı şehir içi trafiği için gayet yeterli, multitronik şanzıman kaymak gibi geçiyor. S-Line almanızı tavsiye ederim.
  • Performansı tatmin eder sehir icinde. Guzel arac. Alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makyajsız kasayı tercıh etmeyın kullanan birçok kişi yalıtımından rahatsız aynı fiyata makyajlı 177 hp lık kasasını alın bence.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-kolatlardan-2012-yeni-a4tdi-dogus-sifir-bufiyata-baska-yerde-yok-86776988/detay
  • Volvo S80 tavsiye ederim.

S80 T4 Premium Benzin 1596 cc 180 hp Powershift 112.950
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Volvo S80 tavsiye ederim.

Öneri için teşekkürler ama kesinlikle dizel düşünüyoruz
  • 143 ile 160 lık(emin değilim hatırlamıyorum) arasında yazılım farkı var sadece paşa paşa 143 alınıp 160 yada neyse yapılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

makyajsız kasayı tercıh etmeyın kullanan birçok kişi yalıtımından rahatsız aynı fiyata makyajlı 177 hp lık kasasını alın bence.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-kolatlardan-2012-yeni-a4tdi-dogus-sifir-bufiyata-baska-yerde-yok-86776988/detay

+1

Makyajlı kasa + 177 hp lik güçlendirilmiş motoru tercih etmenizde fayda var..

• 177 hp olanı daha başarılı hem tüketim ,hem performans olarak,
    177 hp olanını alın ,yada yeni 1.8 tfsi 170 hp ye bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmert2005 -- 19 Mayıs 2012; 22:34:16 >
  • 143hp ise makyajsız kasa fiyat aşırı fazla daha geçen 38.000 euroya makyajsız kasa cihan bey'e söylediğim aracı bu forumdan birisine aldık s-lıne dış paket mocha deri döşeme elektrıklı hafızalı koltuk vs

İlandaki arac ise bomboş kumas koltuk tekli cd okuyucu bağımlı digital klima bs1 16" cok kollu jant bomboş hiçbir tat vermiyecek araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Volvo S80 tavsiye ederim.

Öneri için teşekkürler ama kesinlikle dizel düşünüyoruz

Dizelle ekonomi yapmak istiyorsunuz ama Bakım masrafları+ 2.129,00 TL vergi bi avantajı kalmıyor.

volvo 1.6 180Bg 770TL vergisi.Üstelik daha konforlu ve donanımlı...

karar sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

143 ile 160 lık(emin değilim hatırlamıyorum) arasında yazılım farkı var sadece paşa paşa 143 alınıp 160 yada neyse yapılır

160 deil 177 işte..
  • Arkadaşlar araca biraz yabancıyız o açıdan soruyorum su an sıfır olarak satılan araclar makyajlı degil mi
  • 2 litre dizel denince 177 hp düşünün derim.

Bir de alternatif olarak 320d düşünülebilir.
  • quote:

Arkadaşlar araca biraz yabancıyız o açıdan soruyorum su an sıfır olarak satılan araclar makyajlı degil mi

Size 143hp dedilerse makyajsız kasa çok ama çok fazla ben kendim indirim aldım forumdan birisi için 38.000euroya dolu araç

İlandaki 177hp bomboş hiçbirsey eklenmemis PI araç hiçbir zevk tat vermez.

Bu arada yazılımla 143 177hp yapılabilir ama muhtemelen sanzıman oranlarıda degıstırılmıstır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Arkadaşlar araca biraz yabancıyız o açıdan soruyorum su an sıfır olarak satılan araclar makyajlı degil mi

Size 143hp dedilerse makyajsız kasa çok ama çok fazla ben kendim indirim aldım forumdan birisi için 38.000euroya dolu araç

İlandaki 177hp bomboş hiçbirsey eklenmemis PI araç hiçbir zevk tat vermez.

Bu arada yazılımla 143 177hp yapılabilir ama muhtemelen sanzıman oranlarıda degıstırılmıstır.

Bizim baktığımız araçta linkteki araçtan farklı olarak sunroof vardı fakat start stop yoktu. makyajlı kasa- makyajsız kasa birer link verebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

2 litre dizel denince 177 hp düşünün derim.

Bir de alternatif olarak 320d düşünülebilir.

0 olarak ,bu fiyatlara tatmin edici donanımı olan bir 3.20d mümkün değil hocam...
  • MAKYAJSIZ

MAKYAJLI

• yarın esenyurt doğusa gidip netleştiricez cok yardımcı oldunuz arkadaşlar. teşekkürler.
  • 177 PS almak çok daha mantıklı. 320d 184PS iken bu kağnı arabası gibi gelir. Yada 2.0TFSI alınabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.