Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de dün 2.0'a geçtim. Dikkatimi çeken noktalar:

1-1600'lü hataları devamlı ben de aldım ama anladığım kadarıyla bu hatalar doğru düzgün DFU'ya alamamaktan kaynaklanıyor, buna dikkat edin.

2-Youtube çalışmıyor (youtube fix işaretlemiştim ve iki kere kurdum, yine olmadı) Çözümünü paylaşabilecek var mı?

3-Telefon 1 kere restart attı sadece, onun dışında hiç problem olmadı.

4-Telefona kurduğum aplikasyonlar (applestore'dan) tekrar kurunca hepsi ikon olarak gözüküyor ama çalışmıyor, tekrar mı kuracağız?
  • Yok o Recovery Mode. Ekranda o simge varken Home + Power tuşuna 10-15 saniye bas sonra power tuşunu bırak homeye basmaya devam et siyah bir ekran gelecek işte o DFu mod.

Yabancı bir forumda iTunes'i bilgisayarından silip tekrar yükleyerek bu sorundan kurtulduğunu anlatıyor biri.

Bu arada, ben iTunes'te yükleme yaparken telefonun ekranına "iPwned" görüntüsü (gökkuşağı renkli apple simgesi) geliyor. Telefon ekranında o görüntü varken iTunes 1600 hatası veriyor. Herkeste aynı durum mu var acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 28 Temmuz 2008; 0:17:08 >

Orjinalden alıntı: nofear666

Yok o Recovery Mode. Ekranda o simge varken Home + Power tuşuna 10-15 saniye bas sonra power tuşunu bırak homeye basmaya devam et siyah bir ekran gelecek işte o DFu mod.

ewet sorun oymus cok saolun arkadaslar suanda yukluyor ama sanırım suruyor biraz 6 dk dir bekliyom walla
  • Sanırım benim telefonun sorunu DFU moda girmemesi, Recover modda iken ekran görüntüsü tam DFU ya geçerken ekranın arka plandaki siyahlığı lacivert oluyor ve ekrandaki kablo v.s. kaybolmuyor. Çözümünü bilen var mı acaba ? Ziphone ile de DFU yapmayı denedim aynı şey oldu :(

Orjinalden alıntı: Ugur31

Sanırım benim telefonun sorunu DFU moda girmemesi, Recover modda iken ekran görüntüsü tam DFU ya geçerken ekranın arka plandaki siyahlığı lacivert oluyor ve ekrandaki kablo v.s. kaybolmuyor. Çözümünü bilen var mı acaba ? Ziphone ile de DFU yapmayı denedim aynı şey oldu :(

DOSTUM yok aslında DFU moda tam anlamda arkadasın dedigi gibi geçmedim you tubeden bi video yardımı ile geçtim ve recovery modda iken degil kapalı iken itunese telefon baglı iken home ve kapama tusune tam 10 sn bas ekranda hiçbi hareket olmuyor daha sonra kapama tusunu bırak homa basılı tut ituneste uyarı veriyor uyarı geldimi işlem tamam.

Orjinalden alıntı: aggressor19

quote:

Sanırım benim telefonun sorunu DFU moda girmemesi, Recover modda iken ekran görüntüsü tam DFU ya geçerken ekranın arka plandaki siyahlığı lacivert oluyor ve ekrandaki kablo v.s. kaybolmuyor. Çözümünü bilen var mı acaba ? Ziphone ile de DFU yapmayı denedim aynı şey oldu :(

DOSTUM yok aslında DFU moda tam anlamda arkadasın dedigi gibi geçmedim you tubeden bi video yardımı ile geçtim ve recovery modda iken degil kapalı iken itunese telefon baglı iken home ve kapama tusune tam 10 sn bas ekranda hiçbi hareket olmuyor daha sonra kapama tusunu bırak homa basılı tut ituneste uyarı veriyor uyarı geldimi işlem tamam.

Kafayı yemek üzereyim, ne yaptıysam olmuyor. DFU moda aldım gibi görünüyor, sonra yükleme başladığında 10-15 sn sonra ekranda aydınlanma oluyor, daha sonraki 10-15 sn sonra iPned yazısı çıkıyor, ekranda sürekli iPwned yazısı duruyor ve 3-5 dk sonra da 1600 hatası geliyor.
    Sende de aşamalar bu şekilde mi ?
    iTunes'i silip tekrar yükledim yine olmadı.

• Bendede Aynı Hata Var Ya Birisi Yardım Etsin Sürekli 1604 Hatası Alıyorum Bunun Başka Yolu Yokmu Ya Ekranımda Hep itunes ve usb kablo var

Önemli bir nokta var atlanan arkadaşlar, 1. mesajdaki 12. madde, "iPwner'a tıklayın ve oluşturduğunuz dosyayı seçin" şeklinde olmalı.
    Ben ilk yaptığımda bunu atlamışım, şimdide ne yaparsam yapayım 1600 hatasını geçemiyorum.

Yabancı bir forumda iTunes'i bilgisayarından silip tekrar yükleyerek bu sorundan kurtulduğunu anlatıyor biri.

Bu arada, ben iTunes'te yükleme yaparken telefonun ekranına "iPwned" görüntüsü (gökkuşağı renkli apple simgesi) geliyor. Telefon ekranında o görüntü varken iTunes 1600 hatası veriyor. Herkeste aynı durum mu var acaba ?

Apple sitesinde açıklamış.

http://support.apple.com/kb/HT1925?viewlocale=en_US

bu sitede sırasyıla linkte sölenenleri yap sonra yeniden başlat itunesi kur. 1601 1602 bu şekilde gidiyor. 1604 hatası verirse usb kablasunu çıkar başka bir usb yuvasına sok. Yada yeniden kendin için restore oluştur.

quote:

Orjinalden alıntı: burock010

Bendede Aynı Hata Var Ya Birisi Yardım Etsin Sürekli 1604 Hatası Alıyorum Bunun Başka Yolu Yokmu Ya Ekranımda Hep itunes ve usb kablo var

Power + Home basılı tut 10 saniye sonra poweri bırak home basmaya devam et 10 15 saniye altta yeni donanım bulundu DFU mode vs siyah ekran çıkacak siyah ekranda dene yüklemeyi.

Dün 5 6 saat 1601 1602 1604 1606 ile uğraştım sabah herşeye sıfırdan başladım oldu :) Biraz sabır gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear666 -- 28 Temmuz 2008; 9:38:36 >

• quote:

quote:

quote:

Kafayı yemek üzereyim, ne yaptıysam olmuyor. DFU moda aldım gibi görünüyor, sonra yükleme başladığında 10-15 sn sonra ekranda aydınlanma oluyor, daha sonraki 10-15 sn sonra iPned yazısı çıkıyor, ekranda sürekli iPwned yazısı duruyor ve 3-5 dk sonra da 1600 hatası geliyor.

Dostum ekranın aydınlanması derken tamamen beyaz oldu ve apple işareti cıktı ve restore yaptı bi sorunla karsılasmadım

• quote:

Orjinalden alıntı: burock010

Bendede Aynı Hata Var Ya Birisi Yardım Etsin Sürekli 1604 Hatası Alıyorum Bunun Başka Yolu Yokmu Ya Ekranımda Hep itunes ve usb kablo var

dstum senin sorunun DFU moda alamamkla alakalı bende dun senin derdindeydim youtubeden bi DFU alma videosu izle yardımcı olur.

quote:

quote:

quote:

Dostum ekranın aydınlanması derken tamamen beyaz oldu ve apple işareti cıktı ve restore yaptı bi sorunla karsılasmadım

Çok sağolasın ilgin için arkadaşım, ben bugün başka bir bilgisayarda xp ile 1.1.4'e dönebildim, çok şükür. 2.0 için ne düşünüyorsun, tavsiye edermisin ?

• cevap verecek iyi niyetli paylaşımcı kullanıcı aranıyor.

2-Youtube çalışmıyor (youtube fix işaretlemiştim ve iki kere kurdum, yine olmadı) Çözümünü paylaşabilecek var mı?

• arkadaşlar bu işlemleri yaptığımzda iphonedaki müzik resim rehber falan herşey gidiyomu? yani sadece versiyon mu update ediyoruz yoksa format atıp yeniden kurmuş gibi mi oluyoruz? umarım salakça bi soru sormamışımdır.. yeniyim de biraz

Çok sağolasın ilgin için arkadaşım, ben bugün başka bir bilgisayarda xp ile 1.1.4'e dönebildim, çok şükür. 2.0 için ne düşünüyorsun, tavsiye edermisin ?

dostum aslında 1.1.4 ten hiç bi farkı yok ama eninde sonunda geçmek gerekecek yeni programlar falan hep 2.0 cıkmaya basladı app storedede güzel bedava programlar oyunlar var mesela bi video avrdı iphone içecek gibi içiyordu adam video sanıyordum ama video degilmis :D güzel seyler var cok diretmeden geçmek lazım bence. installerde guncelleniyormus oda gelecek yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 28 Temmuz 2008; 18:08:46 >

Orjinalden alıntı: secospacos

arkadaşlar bu işlemleri yaptığımzda iphonedaki müzik resim rehber falan herşey gidiyomu? yani sadece versiyon mu update ediyoruz yoksa format atıp yeniden kurmuş gibi mi oluyoruz? umarım salakça bi soru sormamışımdır.. yeniyim de biraz

Format atılmış gibi oluyor dostum ve yeni firmware kuruluyor.Kısacası herşey PUFF

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: secospacos

arkadaşlar bu işlemleri yaptığımzda iphonedaki müzik resim rehber falan herşey gidiyomu? yani sadece versiyon mu update ediyoruz yoksa format atıp yeniden kurmuş gibi mi oluyoruz? umarım salakça bi soru sormamışımdır.. yeniyim de biraz

Format atılmış gibi oluyor dostum ve yeni firmware kuruluyor.Kısacası herşey PUFF

kontakların duruyor ama itunesten snc yap 2.0 yaptıktansonra soruyor ewet dersen yukluyor

• Arkadaşlar, Herşeyi yönergeye uygun şekilde yapıyorum ama bir türlü 2.0 için IPWN dosyasını oluşturamıyorum, ve "Failed to create custom IPSW!" şeklinde bir hata çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.