Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat:
    http://www.appleiphoneapps.com/2008/07/how-to-newbies-guide-to-winpwn-20-jailbreak/ adresinde, ACTIVATE PHONE seçeneğini seçmeden ipsw yaratmanızı, yoksa telefonunuzun sinyal almayacağı belirtilmiş. ACTIVATE PHONE seçeneğindeki işareti kaldırıp, yaratılan ipsw’yi iPhone’unuza kurduktan sonra iPhone’u iTunes’a bağladığınız anda activate işlemini gerçekleştireceğini önemle vurgulamışlar. Bu tarz bir sıkıntı yaşayan varsa, bunu dikkate almalı.

Bu ibare winpwn 2.0.0.3 çıkmadan önce yazıldığı için seçim yapmakta zorlanacaksınız. Ben 2.0.0.1 ile Activate seçili haldeyken sorunsuz kırmıştım. Bu problemi yeni duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 26 Temmuz 2008; 1:38:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nosficik

Arkadaşlar yardım lütfen tüm adımları yaptı windows için ancak en son itunes'dan custom firmware yüklemeye çalıştığımda dfu mode iken telefon shift+restore yaptım ancak yüklemiyor ve hata bilinmeyen hata hata kodu 1604 ne yapabilirim böylece kaldı telefon dfu mode da

kardeşim aynı sorun bende de vardı dün. itunes 7.7 ile 1.1.4 e dönüp ziphone la hallettim. restore et 1.1.4 e düzelecektir :)

2.0'a geçmeli mi geçmemeli mi? Oldukça kafa karıştırıcı bir durum... Bi yerde 2.0'a geçişin sorunsuz yolları varken diğer yanda 1.1.4'e geri dönmenin yolları araştırılıyor... Peki artıları eksileri nelerdir, bu üst konuda bilen ve kullanan arkadaşlar bunlarıda karşılaştırabilirmiyiz ? Bukadar çok konunun,yorumun arasında net bir fikir oluşturamadım kafamda, beni gaza getirecek bir adım bekliyorum açıkçası :)

Ve birde gerçekten faydalandığım bir ortam, sürekli bişiler karalayıp konulara katkım olsun diye çabalıyorum ancak iş tempomdan dolayı izlemekten öteye geçirebilmiş değilim.. Bu ortama zaman ayırıp yazan arkadaşların bence büyük emekleri var, herkese ayrıca Teşekkürler..

Selamlar..

Orjinalden alıntı: AnthemToGod

Merhaba;

2.0'a geçmeli mi geçmemeli mi? Oldukça kafa karıştırıcı bir durum... Bi yerde 2.0'a geçişin sorunsuz yolları varken diğer yanda 1.1.4'e geri dönmenin yolları araştırılıyor... Peki artıları eksileri nelerdir, bu üst konuda bilen ve kullanan arkadaşlar bunlarıda karşılaştırabilirmiyiz ? Bukadar çok konunun,yorumun arasında net bir fikir oluşturamadım kafamda, beni gaza getirecek bir adım bekliyorum açıkçası :)

Ve birde gerçekten faydalandığım bir ortam, sürekli bişiler karalayıp konulara katkım olsun diye çabalıyorum ancak iş tempomdan dolayı izlemekten öteye geçirebilmiş değilim.. Bu ortama zaman ayırıp yazan arkadaşların bence büyük emekleri var, herkese ayrıca Teşekkürler..

Selamlar..

Şu kadar söyleyebilirim, 2.0'la yeni bir iPhone'um olmuş gibi oldu. Bu arada telefonuma Cydia eklemedim, dolayısı ile daha hızlı çalışıyor. Ama yine de iPhone 3G'yi incelerken o telefona ait zannettiğim bazı takılmalar, aksamalar, yavaşlıklar bunda da var. Fakat AppStore'daki bedava programlar bile 2.0'a geçmek için yeterli neden bence.

1.1.4'ü aradığım, özlediğim 1 saniye dahi olmadı henüz.

• ben wnpwn 2.0.3 ile iphone arasında baglanti kuramıyorum sorun ne olabilir acaba ts kederim iphone nu 1.4 e restore ettim ama yine baglanti sorunu var yardımcı olursanız cok sevinirim tsk ederim

Orjinalden alıntı: jetman

ben wnpwn 2.0.3 ile iphone arasında baglanti kuramıyorum sorun ne olabilir acaba ts kederim iphone nu 1.4 e restore ettim ama yine baglanti sorunu var yardımcı olursanız cok sevinirim tsk ederim

farklı bir usb portu ya da farklı bir bilgisyar ile aynı işlemi yapmayı denediniz mi? belki faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 26 Temmuz 2008; 13:11:54 >
  • ustad verdiğin bilgiler için teşekkürler sayende hiç anlamadığım iphoneyi 1.1.4 den 2.0 a çevirdim ve tek kelime ile harika hat tam çekiyor wireles full ve tüm programlar sorunsuz nazar değmez inşallah :)

Orjinalden alıntı: barbee

1600 problemi için yeni winpwn çıktı;http://rapid$hare.com/files/132425893/winpwn_2.0.0.3_Setup.zip.html

Verdiğiniz linkteki ile denedim ama yinede 1604 hatasını aldım , sorun nerde acaba ?

Orjinalden alıntı: alpaybursa

quote:

1600 problemi için yeni winpwn çıktı;http://rapid$hare.com/files/132425893/winpwn_2.0.0.3_Setup.zip.html

Verdiğiniz linkteki ile denedim ama yinede 1604 hatasını aldım , sorun nerde acaba ?

dstum sitede custom f.w 2.0 linkleri var indir onu . wnpwn da ipwner seçeneğine bu custom firmware i göster. itunes pwned dedikten sonra restore yap bu indirdiğin custom f.w ile

• @barbee,

cydia eklemeyince ne oluyor, yani nelerden mahrum kalıyorsun, cevabına göre ben de eklemeyeceğim önemli birşey değilse.

Bir de 2.0'a geçince, numara formatı vs, herşeyi tekrar mı yapacağız, nasıl yapacağız off ooffff...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnthemToGod

Merhaba;

Selamlar..

Şu kadar söyleyebilirim, 2.0'la yeni bir iPhone'um olmuş gibi oldu. Bu arada telefonuma Cydia eklemedim, dolayısı ile daha hızlı çalışıyor. Ama yine de iPhone 3G'yi incelerken o telefona ait zannettiğim bazı takılmalar, aksamalar, yavaşlıklar bunda da var. Fakat AppStore'daki bedava programlar bile 2.0'a geçmek için yeterli neden bence.

1.1.4'ü aradığım, özlediğim 1 saniye dahi olmadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunyao -- 26 Temmuz 2008; 22:05:39 >

• Arkadaslar su 1604 hatasına bi el atalım bende aldım aynı hatayı napmamlazım????

Orjinalden alıntı: aggressor19

Arkadaslar su 1604 hatasına bi el atalım bende aldım aynı hatayı napmamlazım????

dostum ben vistada yükledim fimwareyi ve ben hergün vistanın otomatik güncelleştirmelerini bilgisayarıma kurup vistayı güncel tutuyorum 20 dakikamı alsa bile şayet xp de yüklüyorsan konunun başında ustadın dediği gibi ''Eğer Windows XP kullanıyorsanız;http://.Net Framework kurmayı da unutmayın.'' ibaresini dikkate al bilmiyorum ama belki ondan kaynaklanabilir birde eğer xp ise işletim sistemin bence güncelleştirilmiş bir vistada kullanmayı dene bende tek bir hata kodu vermedi birde lütfen şuna dikkat et custom oluştururken sakın activate phone seçeneğini seçme benim arkadaş öyle yaptı ben seçmeden onunki hiç sinyal almadı benimki canavar bugün 2. günüm hiç kapatmadım ne hatda sorun var ne wirelesde imeim zaten kayıtlıydı aynı duruyor modem yazılımım sürücüm ve diğer tüm bilgiler aynı kaldı anlıycan hiç bir problem yok ama dediğim gibi eğer vistaysa güncellemeleri yap ama değilse ya net frame yi yükle yada vistada dene kolay gelsin.

• Arkadaşlar, winpwn ile 2.0 yüklemek için telefonun daha önce pwn yapılmış olması gerekiyor mu? Yoksa daha önce Zİbri ile unlock edilen bir telefon üzerine doğrudan winpwn ile 2.0 atılabilirmi?
    cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wisdomtr

Arkadaşlar, winpwn ile 2.0 yüklemek için telefonun daha önce pwn yapılmış olması gerekiyor mu? Yoksa daha önce Zİbri ile unlock edilen bir telefon üzerine doğrudan winpwn ile 2.0 atılabilirmi?
    cevaplarınız için teşekkürler.

Tabiki Direk Winpwn ile 2.0 Atılabilir..Ben 2.0 Attım ama Bu işlemi Yaptıktan Sonra IMEI Orj. Oldu Şu Anda Servis Yok Diyor Tekrar Fake IMEI Nasıl Atabilirim Saygılar...
    Fakat 2.0 yapmaya başlamadan önce Refurbish yapmıştım.

Sonra 2.0 yüklemeye çalıştım fakat 1600 hatası aldım. Defalarca denedim 1600 hatasından kurtulamadım. iTunes'ten direkt 1.1.4'ü tekrar yüklemeyi deneyeyim dedim ama direkt eror verdi. Bu arada telefon ekranında sürekli recovery mode resmi var, kapatıp açtığımda da değişmiyor.

Sonuç olarak, ne 11.4 ne 2.0 arada kaldım, hangisi olduğu farketmez sadece bir versiyonla çalıştırabileyim. Yardım lütfen.
    (faydası olacaksa, orjinal imei kullanıyorum)

Birde, Ziphone yardımıyla DFU mode da aldım ama 1600 hatasından kurtulamadım.

Yardım lütfen..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.