Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Eaststreetz

Winpwn'ın normal versiyonu (beta olmayan) da çıktı arkadaşlar kullanabilirsiniz, gayet güzel çalışıyor.

Peki kardeş bu installer seçeneği sunan sayfa bende nerde ne kadar aradıysam bulamadım neyi yanlış yapıyorum?Keşke birisi şu Windows sürümü içinde bir resimli anlatıp yapsada rahatlasak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 5 Haziran 2008; 20:41:20 >
  • Arkadaşlar iphone dev team pwnage tool 2.0'ın videosunu yayınladılar. Gerçi video sadece yazılımı gösteriyor iphone ile uygulanışını değil. Çok yakında (ne yazıkki bu haftasonu değil) çıkacağını söylemişler. Videoyu bu siteden izleyebilirsiniz:

http://gizmodo.com/5024481/iphone-pwnagetool-for-iphone-20-live-on-video-luke-finds-out-leia-is-his-sister-feels-dirty
    ===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence

• dosyayı ındırmıyor kulancı ve sifre istıyor
  • Gerekli adımları yaptım fakat şöyle salak bir durum oluştu. Telefon gayet güzel açılıyor fakat slide for emergency ekranında kaldım. Telefonu iTunes'a bağla diyor ekranda. iTunes Store'a bağlanamadığı için hata veriyor itunes.

İlginç olan şu Turkcell geldi. İstediğim gibi arama yapabiliyorum. Çağrı alıyorum ama başka hiç bir fonksiyon yok.

acil yardım.

Eğer kurulum sırasında sorun çıkarsa iTunes 7.5'de cihaz DFU modda iken 1.1.4'ü restore edin. Sonra iTunes 7.7'de 2.0'ı restore edin geçmiş olsun.
  • 24 Temmuz 2008; 22:58:31

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaslaar iphonumu unlock yaptım hersey iyi ama wifi var ama yok hic biseye bağlanamıyorum ağ ayarlarını sıfırladım baska modemden bağlandım ama giremiiyorum wifi isareti var ama hic biseyi kullanamıyorum edge de bağlanıyoru lutfen arkadaslar yardım edin bana
    bende ayni sekilde yukledim restore yaparken 1602 hatasi aldim herseyi tek tek ayni uyguladim neden böyle oldu ,1.1.4 e restore ettim oldu fakat imei numarasi gitmis modem firmware de bos bisi yazmiyor ayarlar yerinde carrier de yok wifi de yok maf oldum yardim edermisiniz ltf.
  • Bende hiç bir problem çıkmadı, aksine aynı telefonu bir kere cydia'lı kırdım. sonra cydia'yı beğenmedim, bir de cydia'sız kırdım. şimdi iphone orijinal gibi görünüyor. Bir yerde bir hata yapmış olabilir misiniz?

kesin bisiler yanlis oldu
    HYUNDAİ İ30 GDI STYLE DCT KIRMIZI * IPHONE6 64GB SPACE GRAY *
  • barbee yeni yönerge ile ilgili sana birşeyler sormak istiyorum;
    14 adımda tlf DFU moda alın diyor o ana kadar telefonun bilgisayara takılı olmasına gerek var mı?
    burda dfu alma işi ziphone ile yapılabilir mi?
    bu işlem toplam kaç dk sürüyor ?
    tşk.

quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Bende hiç bir problem çıkmadı, aksine aynı telefonu bir kere cydia'lı kırdım. sonra cydia'yı beğenmedim, bir de cydia'sız kırdım. şimdi iphone orijinal gibi görünüyor. Bir yerde bir hata yapmış olabilir misiniz?
  • arkadaşlar benimkinde winpwn de advanced kısmında enable baseband update ile altındakileri işaretleyeniyorum kapalı yani. advanced kısmında sadece active iphone ve no wipe seçeneklerini işaretleyebiliyorum. dolayısıyla unlock işleminin devamını getiremiyorum bunun sebebini bileniniz var mı bi işlem mi ypmam gerekiyor

Orjinalden alıntı: grcim

barbee yeni yönerge ile ilgili sana birşeyler sormak istiyorum;
    14 adımda tlf DFU moda alın diyor o ana kadar telefonun bilgisayara takılı olmasına gerek var mı?
    burda dfu alma işi ziphone ile yapılabilir mi?
    bu işlem toplam kaç dk sürüyor ?
    tşk.

quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Bende hiç bir problem çıkmadı, aksine aynı telefonu bir kere cydia'lı kırdım. sonra cydia'yı beğenmedim, bir de cydia'sız kırdım. şimdi iphone orijinal gibi görünüyor. Bir yerde bir hata yapmış olabilir misiniz?

Bende bilgisayar takılıydı, hatta dfu'ya alırken de takılı bıraktım. işlem yani restore bittikten sonra 3-4 dakika civarında sürdü. ikinci kırdığımda 2 dakikayı bulmadı bile.

• bende yaptım aynen tarif ettikleri gibi. unlock oldu. şimdi keşfetmeye çalışıyorum 2.0 ı ne var ne yok diye
  • IPSW creation failed! yanıtı alıyorum her defasında custom ipsw yaratmaya çalışınca. cydia seçeneğini seçmedim ve ipsw yaratıldı.. itunes pwned yanıtı aldım. fakat yarattığım custom f.w de cydia yüklenmeyecek.. sizce cydia sız yükleyeyim mi ? yoksa başka bir yöntem var mı? jailbreak ve unlock yapabilecem ama appstore a alternatif program oyun v.s indirebileceğim bi program olmayacak. yani jailbreak boşu boşuna olmuş olacak :) ne tavsiye ediyorsunuz? cydia yı seçtiğim zaman ki 10 defa denedim IPSW creation failed! yanıtı aldım programdan. kafayı yemek üzereyim
  • Arkadaşlar yardım lütfen tüm adımları yaptı windows için ancak en son itunes'dan custom firmware yüklemeye çalıştığımda dfu mode iken telefon shift+restore yaptım ancak yüklemiyor ve hata bilinmeyen hata hata kodu 1604 ne yapabilirim böylece kaldı telefon dfu mode da
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.