Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Bende 2.0 a gectim ve denilenlerin hepsini yapdim ama su kirma islemi gerceklesmedi elinde kirik firmware olan varsa bizimle paylassin bizde direkt restore yapalim olusturdugum custom firmwware i atamiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
  • Sonunda geçtim 2.0'a. Anlatılanları harfiyen uyguladım hiçbir problemle karşılaşmadım.. Cydia arada download ederken kitliyor komple ama snaırım dl ile alakalı bir sıkıntı, appstoreden aldıklarımda sorun yaşamıyorum..

Orjinalden alıntı: wisdomtr

Arkadaşlar, Herşeyi yönergeye uygun şekilde yapıyorum ama bir türlü 2.0 için IPWN dosyasını oluşturamıyorum, ve "Failed to create custom IPSW!" şeklinde bir hata çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.

Bu problem sanırım dotnetfx kurulumundan kaynaklanıyor.. Benim notebook'tada aynı hatayı verdi bir türlü custom ipsw oluşturamadım, gidip masaüstü bilgisayarımdan dosyayı oluşturdum ve custom dosyasını notebook'a geri aldım,

winpwn'i çalıştırdım, önce browse ipsw tıklatıp "iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw" seçtim ve ardından ipwner'a tıklatıp "Custom-iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw" dosyasını gösterdim, ve ardından telefonu dfu moda alıp itunes'ten restore ettim.. Bukadar..

quote:

Arkadaslar Bende 2.0 a gectim ve denilenlerin hepsini yapdim ama su kirma islemi gerceklesmedi elinde kirik firmware olan varsa bizimle paylassin bizde direkt restore yapalim olusturdugum custom firmwware i atamiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

dosya büyüklüğü 230 mb bunu upload etmek bayağa zaman alır, birde winpwn'e kendi oluşturduğun custom dosyasını göstermek gerekiyor sanırım yoksa neden hazırını link vermiyorlar ? bunu anlayamadım...

Ancak ben başka bilgisayarda yaptığım custom dosyasını kullanabiliyorum.. Burda bir eksiklik var.. Dosyayı upload etmeye başladım sen bi restore edip denersin olmassa uploadımızla kalırız :)

• Dostum Sen Uploadini Yap Bence Ben Sifir Kurulu Laptopa kurulum yapdim denedim ayni sorunlar var siz yinede upload edin deneyelim ...

cevap verecek iyi niyetli paylaşımcı kullanıcı aranıyor.

2-Youtube çalışmıyor (youtube fix işaretlemiştim ve iki kere kurdum, yine olmadı) Çözümünü paylaşabilecek var mı?

DNS ayarlarından olmasın sakın.
    çalışmıyor derken program açılıyor ama hiç bir videonun resmini ve bilgisini dahi goremıyorsun ole değilmi??
  • arkadaslar buradan 1.4 olan telefonumu 2.0 yapayim dedim ve ilk sayfadaki yolu izledim ve telefonumda ac usb kablosu cikiyor surukle ac yaptiktan sonrada acil arama yaziyor ekranda klavye cikiyor sorun nedir yardimci olurmusunuz ltf

Orjinalden alıntı: aggressor19

sanırım sen Custom yapamadan Restore yapmssın

custom nasil yapiliyor biraz aydinlatirmisin

Orjinalden alıntı: yalnizgurbetci

quote:

Dostum mesajın basındaki anlatımın "Onbeşinci adım" a kadarki yeri Restore dosyasını Custom yapmayı anlatıyor sen cok dikkatli bir sekilde bastan basla.

Orjinalden alıntı: apple_store

2.0 a geçtim youtube vs. herşey sorunsuz Öncelikle AppStore un keyfini yaşayabiliyorsunuz herkese tavsiye ederim.Teşekkürler barbee..

dostum nasil gectin ne yapdin biz hala beceremedik birturlu olmadi olusturdugumuz custom firmware i restore yaparken hata veriyor olmadi su yapmis oldugunuz custom firmware i upload edin bizde ondan faydalanalim ....
  • İlk denediğimde 1604 hatası almıştım ancak DFU moda yanlış almışım oraya dikkat edin home+power tuşuna basılı tutun ekran karardığında powerdan elinizi çekip home tuşuna basılı tutmaya devam edin itunes recovery mod da olduğunu syleyince bırak ve custom firmware ile restore yap valla hala AppStoredan bişiler indiriom programlar profesyonelce hazırlanmış installerdan daha iyi paralı olanları denemedim sanırım çok daha iyilerdir..

yapabileceğin tek şey, cydia'yi işaretlemeden yap, öyle yapınca oldu, ama telefona cydia kuramamış olduk.

quote:

Orjinalden alıntı: wisdomtr

Arkadaşlar, Hem masa üstü hemde notebook da denedim bir turlu custom firmware olusturamıyorum sonuna doğru hata veriyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Nasıl çözeceğim. biilen varsa lütfen.

quote:

WinPwn 2.5

New WinPwn is being developed which will be a lot easier to use and should help a lot of people having issues.
    I will be releasing it very soon so check back when you can :)

Kaynak:http://www.winpwn.com/index.php/Main_Page

Sanırım daha kullanılabilir daha basit bir arayuzle karsımıza cıkacak.

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yalnizgurbetci

quote:

Dostum mesajın basındaki anlatımın "Onbeşinci adım" a kadarki yeri Restore dosyasını Custom yapmayı anlatıyor sen cok dikkatli bir sekilde bastan basla.

tegmen arkadasim dedigini tekrar yapiyorum oncede 15 ci adima kadar gitmistim ama simdi 10 cu adima geldigimde Build .ipsw tusuna bastigimda pencere acilmiyor ve soyle bir hata veriyor (you need to add a custom payload file) diye bir uyari veriyor ve ileriye gidemiyorum ayrica WinPwn firmware yi acinca sol alt kisimdaki use itunes isaretli degil isaretlenmiyorda acaba hatayi burdanmi veriyor acaba 8.adimda Custom Payload sekmesini seçin ve buradan ipsw dosyasına dahil etmek istediğiniz özel programları seçin yaziyor ama acilan pencerede sececek program yok yani dahil etmek istedigim sorunu nerde yasiyorum rica etsem yardimci olurmusun tegmen kardesim ltf ilgin icin allah razi olsun allah bahtini acik etsin

• Sizlere bir kolaylık sağladım ve kendi CUSTOM FIRMWARE imi upload ettim. 2.0 yüklemek isteyenler bu linkten indirip sadece itunestan restore yaparak 2.0 a geçebilirler:

http://www.****upload.com/tr/?d=3UONO9VI (**** yerine 'mega' yazın)

Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm_Wind -- 30 Temmuz 2008; 22:29:29 >

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.