Yüzbaşı
08 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 80 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar selam

Bu tablette sarı ekran problemi olabiliyormu ?

Geçen aylarda bu tabletten aldım lakin bariz bir sarılık var gibi !

Aldığım mağazaya bu problemi sormaya gittiğimde bu tablette olmaz sadece ipad lerde olur onların arka kısmı metal diye bu sarılık olur gibi bir cevap verdiler bana ve bu beni tatmin etmedi.

Servise yollasammı görüşleriniz nedir ?

* Fotoğrafını koyma şansım yok ama olursa koyarım.
Arkadaşlar selam

Zenithink ZT180 kullanıcısıyım. Android 2.1 kullanıyordum. Burntool 7.41 ile android 2.2 yükledim. İlk olarak cihaz açıldı lakin şu anda cihaz android yazısında kalıyor.

Sanırım '' Su '' isminde dosya varmış onu biyerlere atmak gerekiyormuş. Tam anlayamadım.

Aşağıda anlatımı var ama beceremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

İlginiz için çok ama çok teşekkürler...

I replace my ZT-180 /system/xbin/su withhttp://www.magicandroidapps.com/su.zip and it works! Now, I can use adbWireless, RootExplorer,

Please download the above su.zip then unzip it to get the "su" executable. Push "su" executable to a temp location in your ZT-180: adb -s 192.168.0.105:5555 push su /sdcard/temp

Save ZT-180 original su before replacing it with magicaandroidapps' su:
adb shell
# mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock4 /system
# mv /system/xbin/su /system/xbin/su_original
# busybox cp /sdcard/temp/su /system/xbin/su
# chmod 6755 /system/xbin/su

Restart your ZT-180 then enjoy! Gook luck.
Arkadaşlar selam

Görev çubuğu üzerinde örneğin ''Donanimhaber'' in üzerine gelince bir kutu gibi şekil çıkıyor ve üzerinde açık sitelerin ismi çıkıyor. Tam anlatamadım ama aşağıdaki resimde işaretledim o kısmı. Ben istiyorumki ok ile gelince öyle bir kutu açılmasın. Bu özelliği nasıl kapatabilirim ?

Teşekkürler

Arkadaşlar selamlar

20 ağustosta hızım 512 ye düşürüldü ve aynı gün netlimitsiz olan tarifemi 1Limitsiz tarifesine geçirdim.

Ama az önce modemim resetlendi ve hızım 8mb oldu , bu nasıl oldu ben anlam veremedim. Tarifemi kafalarına göre değiştirdiler. Faturam ne kadar gelir allah bilir , bu nasıl iştir ?

Ben istemeden , tarifemi değiştirebilirmi bu ttnet arkadaşlar ??
Arkadaşlar selam

Kullandığım model Toshiba laptop A200 - 1GH modeli ve cihazımın hdd i arızalandı.Arıza yapan HDD in üzerinde SATA yazıyor.Aşağıdaki HDD i alacağım ama ürünün açıklamasında SATA2 ibaresi var. Benim cihazım SATA2 yi destekliyormu acaba ? Yoksa SATA mı almalıyım.

Cihazın kısa özellikleri ; Technology featuring Intel® Core™ Duo processor T2450, Intel® Wireless WiFi™ Link 4965AGN network connection and Intel® 945PM Express chipset

Arızalan HDD im ;

capacity : 120 GB
certification : S.M.A.R.T.
drive rotation : 5,400 rpm

Arkadaşlar almak istediğim model ;http://www.hepsiburada.com/western-digital-320gb-2.5-sata-5400rpm-8-mb-sabit-disk-wd3200bevt/productDetails.aspx?categoryid=100221&productid=bd850501 ( açıklamasında sata2 yazıyor )

Eğerki derseniz senin makinenin SATA2 desteği yok o zaman bunu alacağım ;http://www.hepsiburada.com/seagate-320-gb-5400rpm-8mb-sata-notebook-disk-st9320320as/productDetails.aspx?categoryid=100221&productid=bd850652

Çok acil cvp bekliyorum arkadaşlarım.

Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadadaşlar

Siteme webwiz forum ( ücretsiz ) kurdum ve admin girişi yapayım dedim , gördüğüm yazı aşağıdadır ; klasörün içinde şöyle bir yazı var ama pek anlayamadım ve tabiki yazıyı uygulamadan forumu ftp ile siteme gönderdim.

Yazı : Veritabanı yolunu forum/database/database_connection.asp dosyası içinde 84.satırdan değiştirebilirsiniz.

84. satırda yazan yazı : strDbPathAndName = Server.MapPath("database/wwForum.mdb") 'This is the path of the database from the applications location

Site adresim örnek olarak;www.xx.com
Forum adresim :www.xx.com/forums

Şimdi ben bu 84. satırı nasıl düzenleyeceğim ? Düzenlemiş olarak mesaj yazarsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ediyorum ilginize.Aşağıdaki sorun , bu satırı düzenlemediğimden mi kaynaklı acaba ?

Hata:

Server Error in Forum Application
An error has occured while writing to the database.
Please contact the forum administrator.

Support Error Code:- err_Access_loginUser()_update_USR_Code
File Name:- functions_login.asp

Error details:-
Microsoft JET Database Engine
Cannot update. Database or object is read-only.
Arkadaşlar ben dizüstüme ( A200 1GH ) Windows 7 kurdum ama bir türlü value added package yi kurmama rağmen üstten inen simgeler , inmiyor çalışmıyor , çalıştırabilen varmı acaba aranızda ?

Bu başlıkta sorunları ve çözümleri paylaşalım.
Arkadaşlar merhaba

Vista kurulu hdd im üzerinden ikinci bir bölüm oluşturdum ( 10gb gibi ) ve buna xp kurdum. Şimdi ise Vista işletim sistemi üzerinden bu bölümü sildim şu anda boş gözüküyor. Ben bu bölümü vista kurulu hdd ime birleştirmek istiyorum bu mümkünmü ?

Hdd imden ikinci bölüm oluşturmak için almış olduğum yardım sayfası :http://forum.donanimhaber.com/m_23366495/tm.htm
Arkadaşlar merhaba

Az önce WindowBlinds ile aynı klasörde bulunan newsid programını da kurdum ve pc tekrar başladı , açıldığında masaüstümde sadece bir kaç programın ikonları vardı , diğer bütün belgelerim mp3 vs bu dosyalar yok oldu , bunları nasıl geri getirebilirim ? Silindimi bu dosyalarım ? Nasıl ulaşabilirim bu dosyalarıma lütfen yardım edin arkadaşlar acele cevap bekliyorum , masaüstümdeki herşey gitti yaa offff
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba

3 ay önce Metan dan Sennheiser CX 500 kulaklık aldım , kulaklık muhteşem ama sorun şuki , hani kulaklıkta kablosu üzerinde ses kontrol tuşu var.O tuşu en yüksek seviyeden biraz aşağıya doğru indirince sanki sağ kulaklıktan sol kulaklığa göre daha az ses geliyor gibime geliyor.Bu genel bir sorunmu ? İlk aldığımdada bunu farketmiştim ?? Kulaklık elmasepeti.com faturalı. Sorun var diye yollamam gerekiyormu ? Yoksa bu genel bir sorunmu offf

Kullananlardan acil cevap bekliyorum , şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 528
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 72.504 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.