Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum iLiberty zaten iPlus'ın üstüne yazılmış bir program... bazı ekstraları var iLiberty'nin ek paketleri de aynı anda yüklemek gibi filan... telefonu unlock etmek için ama iPlus ve iLiberty aynı yöntemi kullanıyor... telefonu Fakeblank 3.9 yapacak ama 4.6 bootloader'ın sıkıntısız yükseltilebilinecek... hani hoş artık hiç farketmiyor ziphone ile 3.9'a istemeden (bilmeden) düşürülmüş bootloaderlar da sorunsuz 4.6 oldu...

yani tabii tercih sana kalmış ama ben şahsen bugüne kadar Ocaktan beri her yeni çıkan yöntemle telefonu restore etmiş biri olarak daha sıkıntı yaşamadım ve ocaktan beri kullanıyorum telefonu... bence durduğun kabahat çünkü artık yöntemler eskisi gibi teferruatlı deil, sadece 4 dakikanı alıyor...

telefonu boşuna bekletme kullan derim...

quote:

Orjinalden alıntı: NathanieL

valla sanırım winpwn yi bekleyeceğim. iplus ı kimse tavsiye etmiyor mu? iplus ile kırarsam daha sonradan winpwn kullanma şansım yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 8 Nisan 2008; 18:50:14 >

• bugun cıkar umudundayım :(

gereksiz sürücülerin yüklenmediği sadece sistemi açmaya yetecek kadar sürücü yüklü full stabil gibi gözüken bir hackintosh sistem ile?

Link premium diil yuklicek arkadaşlar acele etsin...

quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

thnx...

fakat deli olmamak içten deil adamlar hala çıkaramadı winPwn'i...

quote:

Orjinalden alıntı: thujonn

iPhone1,1_1.2.0_5A225c_Restore.ipsw (Beta)

http://r***dshare.com/files/105727058/iPhone1.2.0_5A225c_Restore.part1.rar.html

http://r***dshare.com/files/105734187/iPhone1.2.0_5A225c_Restore.part2.rar.html

• evet çakma macintosh üzerinde hallettim işlemi sorunsuz 1.1.4 restore mi yaptım şimdi şarkı türkü vb. mi geri yüklüyorum...
    winpwn.com
    Gereksiz aktivite
  • normal pwned i de kullandımda öle cafcaflı bi değişkliği yok .. hani ileriye yatırım derseniz olabilir belki ama ilerde sorun yaşarsanız kullanmanızda önerilebilir özellikle apple logosuna ananas koymuşlar filan

açıkcası çoluk çocuk telefonu gibi duruyor .. yani 50 yaşında bi yönetici telefonuna yüklemiş olsam adam tutar geri getiri bu ne die arada resimler filan olmamış ama deneyelim dedik denedik ..

ayrıca oluşturulan .ipsw dosyası tek telefoma özel önce telefonala pwned başlatılmış olmalıki cumtom firmware tyüklenebilsin yani ben yaptıgım custom firmware i size yollasan xp dekuaramazsınız ..

firmware paylaşımı için winpwned midir neyise onu çıkmış olması gerekk.
  • Dün gece bir süredir devam eden BSDSubsytem problemim yüzünden cihaza tekrar 1.1.4 yükleye karar verdim. Gerekli yedeklerimi de aldıkdan sonra işleme başladım. Buradan yönergeleri izleyerek yaklaşık 15 dakika içinde Cihazı 4.6 çıkardım ve 1.1.4'ü tekrar yükledim. Çok hızlı ve sorunsuz bir yükleme oldu. Yönerge çok açık ve her adımı anlatıyor. Programcıların ve bu yönergeyi hazırlayanların ellerine sağlık. Teşekkürler.

PS: Apple logosu eğer siz isterseniz ananas le değişiyor. İstemezseniz normal elma logosu olarak kalıyor. :)

Orjinalden alıntı: xendaba

normal pwned i de kullandımda öle cafcaflı bi değişkliği yok .. hani ileriye yatırım derseniz olabilir belki ama ilerde sorun yaşarsanız kullanmanızda önerilebilir özellikle apple logosuna ananas koymuşlar filan

açıkcası çoluk çocuk telefonu gibi duruyor .. yani 50 yaşında bi yönetici telefonuna yüklemiş olsam adam tutar geri getiri bu ne die arada resimler filan olmamış ama deneyelim dedik denedik ..

ayrıca oluşturulan .ipsw dosyası tek telefoma özel önce telefonala pwned başlatılmış olmalıki cumtom firmware tyüklenebilsin yani ben yaptıgım custom firmware i size yollasan xp dekuaramazsınız ..

firmware paylaşımı için winpwned midir neyise onu çıkmış olması gerekk.

Bende pwned ile kuranlardan biri olarak sözünü ettiğiniz apple logosuna ananas logosu eklenmesi sadece pwned ile ilk restore sırasında görünüyor sonrasında ise siz iphone'nu her açıp kapadığınızda karşınıza ananas logosu yerine klasik apple logoso çıkıyor.
    Pwned ile ilk restore sırasında ananas logosunu görüyorsunuz, restore işlemi bittikten sonra bir daha görmüyorsunuz.

• Sanal bilgisayar kurup ölemi yaptın bende öle yapiyim öle iseBirde mac da custum dosyasını oluşturup restoreyi filan winde yapabilirim değilmi dosyayı alıp?yine ayrıca ziphone'den buna geçmelimiyim ne gibi artıları var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 10 Nisan 2008; 16:52:29 >

merak ettiğim olay daha öncede sorduğum gibi bundan sonra ben her custom firmware' i direk kurabilirmiyim yoksa en baştan mı yapmam lazım işlemleri?

Orjinalden alıntı: Leopar

sanal bilgisayarda telefona reset attıramıyormuş ben 3-4 sürüm çektim leopard için... bir tanesi çalıştı en sonunda.. onunla hallettim olayı..

merak ettiğim olay daha öncede sorduğum gibi bundan sonra ben her custom firmware' i direk kurabilirmiyim yoksa en baştan mı yapmam lazım işlemleri?

Telefona pwned işlemini yaptıktan sonra custom firmware'i istediğin gibi kurabiliyorsun.

e iyiymiş bu pwn yahu bir kere daha sevdim...

2.0 betanın yeni sürümü yayılmış ve kendisini artık pwn edemiyormuşuz, tırstım bir miktar açıkçası...

Edit Sonrası:

http://xs1.iphwn.org/appcast/PwnageTool_1.1.zip

yeni versiyon çıkmış

Changes and fixes:-

*
    EDGE settings fix for iPhone 1.1.4 firmware
    *
    iPhone/iPod firmware 2.0 5A240d support

New Features

*
    Added custom package support
    *
    Added custom logo support
    *
    Added auto delete of BootNeuter.app

bunlar değişmiş.. bahsettiğim firmware içinde destek gelmiş tırssam mı tırsmasam mı bilmiyorum hala ya? normal hale pwn edilmemiş hale çevirmenin bir metodumu var acaba yoksa normal restore dosyasını çaktığım anda toparlayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 15 Nisan 2008; 3:03:56 >

• Beyler iPhone'um bugün elime ulaştı,daha kutusunu bile açmadım zaten kayıt da ettirmedim henüz...

ZiPhone 3.0 ile kıracaktım ama yabancı forumlarda tu kaka demişler resmen ZiPhone için,ama sorunsuzca işini halledenler de çok....

Pwnage Tool'un windows sürümünü mü beklesem, fikriniz bu yöndedir galiba ?!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.