Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ayleyid

kayıtlı 1.1.4 olan iphone u winpwn 2.5 ile anlatıldıgı gıbı 2.0.2 ye donustudum hersey yolunda gıttı.hata mesajı bıle almadım .lakın ıslem bıttıgınde telefon sankı sım kartı gormuyordu
    operatoru cekmıyordu. wi fi ve blootud calısmıyordu. senttings te wi fi yerınde gri no wi-fi yazıyor. sım kartı cıkarıp telefonla gelen ATT nın sım kartını taktım bısı deyısmedi imei numarasını bıda kontrol ettım kayıtlı gozukuyo. yardımlarınızı beklıyorum

anlaşılan doğubankda aldığım yere gitsem ii olcak ordaki arkadaşlar baya bi uzmandıı hiç riske girmyee gerek yok gibii yoksa para verme aptalmasın basit bişimi diosunuz beylerr bak telefonuma bişi olursaa kalpden giderimm:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhemmiyetsiZ -- 2 Ekim 2008; 18:16:00 >
  • aynı islemi quickpwnr ile yapınca sorunu cozdum .ama bu seferde soyle bır sorun cıktı.itunes aleti okumuyor. kendısı restore etmek ıstıyor. muzık vıdeo atamıyorum telefona. her bağlayısımda ''itunes cannot read the contents the iphone. go to the summary tab in iphone preferences and click restore to this iphone to factory settings.'' uyarısını alıyorum. itunesı sıldım bastan kurdum fayda etmedi. arkadaslar utfen yardım edın yok mu bunun bı caresi?
  • Arkadaşlar yardımlarınza ihtiyaç var, İtalya dan aldığımız iphone 3G turbosim kart olmaksızın turkcell kart ile çalıştırabiliyoruz. 2.1 yüklü fakat ne cydia nede install var, hiç değilse cydia olsa iyi olur dedik. Yazılanları okumaya basladım ama kafa iyice karıstı. Sizlerden ricam macintosh kullanıcısıyım Pc bulunmamakta beraber nasıl jailbreak yaparız da gene turbosimsiz turkcell i kullanırız, tabi bu aradada cydiayı yüklemiş oluruz. Affınıza sığınarak eğer mümkün ise adım adım yazarbilirseniz cok iyi olur. Teşekkürler....

Orjinalden alıntı: barbee

quote:

Orjinalden alıntı: Sohrabeck

Herkese selamlar

Arkadaşlar forumu uzun zamandır (yabancı forumar dahi) taki pediyorum fakat kafam biraz karıştı. Iphone 3G ile Iphone arasında sadece frmware farkımı var ? Yani her ikisini de aynı winpwn 2.5 ile unlock edebilirmiyiz ?
    Bundan başka Jailbreak' yapan programla hem Jailbreak hem de unlock yapabilirmiyim aynı zamanda ? IPWS olayını anladım inşallah ileride paylaşmaya başlarız ama kimse 3G olayından bahsetmiyor benim de kafamı karıştıran şey bu.

Ve şimdilik son olarak hangi Frmware tavsiye edilir ?

iPhone 2G (ilk iPhone), iPhone 3G ve iPod Touch için çıkan sürüm dosyaları farklı. Dolayısı ile hangi cihazı kullanıyorsanız ona ait dosyayı indirmelisiniz.

Winpwn bu cihazların üçü için de işlem yapabiliyor.
    iPhone 2G: sim kilidini kırıyor (Unlock), Jailbreak ve Activate işlemlerini yapıyor.
    iPhone 3G: Jailbreak ve Activate
    iPod Touch: Jaiilbreak ve Activate

Versiyon yükseltecekseniz dikkat etmeniz gereken temel husus IMEI numanızın klonlanmış olup olmamasıdır. Eğer klonlanmış ise baseband'i yükseltirseniz imei numaranız orijinaline döner.
    Versiyon 2.0.2 sanıyorum içlerinde en düzgün çalışanıdır.

İyi güzelde kardeşim bunun için ne yapmak gerekiyor? Yani İmei numarası klonlu vatandaş (ben) senin anlatımına ekstra olarak neleri ilave etmeli?

• WinPwn ile sadece "dfu" moduna cihazı alabiliyorsanız sonrasını itunes'sorunsuz birşekilde yapabilirsiniz.

iphone and ipod touch destek
    ipod touch jailbreak yapımı
    iphone 3G jailbreak / Unlock işlemleri
    app store ücretli uygulamalar ve programlar (full cracklenmiş)
  • arkadaşlar selam,

dün turkcell den aldım 8gb lık iphone'u ve bu soru için yeri mi değil mi bilmiorum eğer değilse kusura bakmayın...

iphone için msn nerden indirebilirim?
  • Slmlar Bende yeni turkcellden iphone aldim.Ama imei vs degistirmek falan istemiorum.Sadece oyun ve programlari calistirmak icin baska illegal birsey yapmamak icin kullanacagim programlari yazarmisiniz?
    Bastaki yaziya bir goz gezdirdim cidden karisik geldi.Acaba bakirkoy civarinda oturan ve bana yardimda bulunabilecek bir arkadas aranizda varmi?
    CM HAF 912 - Seasonic M12II 850W PSU - ASUS P8Z68-V PRO - Intel Core i7-2700K - G.SKILL RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 16GB (2x8GB) - ZOTAC Geforce GTX Titan - 1TB Seagate SATA2 7200.10 16 - CORSAIR 240GB FORCE GS SERISI SATA 3.0 SSD - SoundBlaster Tactics Omega Wireless HeadSet - Samsung SyncMaster SA950 27' 3d Led Monitor - LG GH20NS10 Combo DvdWriter - NetMaster CBW-700V - Powercom Bnt-1000Ap UPS - Canon EOS 5D Mark II - Sony Playstation 3 Pal 40 gb - Playstation Move - Samsung Note 2 - Apple IPad 2
  • Fake imei kullananların ne yapması gerektiğini söyleyecek bi ALLAh kulu yok mu şurda? LÜTFEN!
  • walla arkadaslar oncelıkle bılgı ıcın tskler ama vısta ne yaparsak yapalım olmadı 3*4 tane pc denedık nafıle ama xp ıle muhtesem sekılde oldu bıde bır arkadas aletın bu sekılde yedegı nasıl alnır yazarsa mutesem olacak aletı tamamen yapılandırıp trkce yapıp rehberı kopyalayıp bıde yedek aldıkmı arada bunu bı sısteme dahıl edıp rutın yedekler alırsak ılk sorunde oncekı yedegı kurma sansımız olmazmı bu mumkunmudur nasıl yapılr v.s v.s :))

Orjinalden alıntı: demirist

Arkadaşlar yardımlarınza ihtiyaç var, İtalya dan aldığımız iphone 3G turbosim kart olmaksızın turkcell kart ile çalıştırabiliyoruz. 2.1 yüklü fakat ne cydia nede install var, hiç değilse cydia olsa iyi olur dedik. Yazılanları okumaya basladım ama kafa iyice karıstı. Sizlerden ricam macintosh kullanıcısıyım Pc bulunmamakta beraber nasıl jailbreak yaparız da gene turbosimsiz turkcell i kullanırız, tabi bu aradada cydiayı yüklemiş oluruz. Affınıza sığınarak eğer mümkün ise adım adım yazarbilirseniz cok iyi olur. Teşekkürler....

jailbreak onergesı aynen ılk sayfada yazıldıgı gıbı calısıyor ama ben sadece xp de calıstırabıldım tek fark en sonda bende itune kendı acılmadı ben elle actım ama ıslemde sorun cıkmadı zıra yazılımda yanlıs anlamadı ısem ıtunes acılacak ve cıhazı gorecek denıyor ama ellede acarsanız sorun olmuyor bırde acılıs ıkonu bende elma olan taraftakı cıktı onu penguen yaptım penguende oldu o tarafı secın secım yaparken

• öncelikle süper anlatım için tşk ederim gerçekten harika olmuş...

2.0.2 firmware için anlatılmış bunu 2.1 için deyenen oldu mu?
  • arkadaslar benim tel yeni aldim abd sen alinmis ve jailbreak yapilmamis suan versiyon 2.0.2 de quickpwn ile jb denedim "your device has connected in the wrong mode.This can be caused ty in correct following of the instructions, or a faulty USB connection.Please try again." hata mesaji veriyor. winpwn ile denedigimde ise DFU mode islemini basariyla gerceklestirip telefon ekrani benbeyaz oluyor o anda windows hata penceresi cikiyor hata raporu gonder gonderme diyor. Nedir sorun arkadaslar basina gelen varmi?
  • arkadaşlar ben de 1.1.4 sürümlü 2g iphone var. imei numarası yurtdışından geldiği şekilde, yani 01 ile başlıyor. bu cihazı 2.1 sürümüne yükseltebilir miyim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • merhabalar türkiye vodafone subesinden iphone aldım burda anlatıldığı gibi winpwn ve quick pwn ile kırdım ancak no service sorunu ile karşılaştım telefonu suan ipod touch niyetine kullanıyorum:) yardımcı olabilirseniz cok sevirim 3.9 4.6 nedir onuda anlamısdegilim yardımcı olabilecek arkadaslara şimdiden teşekkürler..

ya ben sana ne sorcam , ben bu 16 adimda takildim neden acaba ? #

# Onaltıncı Adım
    WinPwn size yaratacağı dosyayı nereye kaydetmek istediğiniz soracak. En başta masaüstüne yarattığınız PWNAGE klasörünü seçin. Save düğmesine tıklayın.

sen öyle yazmisin ama ben o dosya yi aciyorum ama icinde benden istenen dosya yok onu bulamiyorum acaba problem nerde ?
    benim dosyada sadece
    wnpwn 2.5
    BL 39 verknupfung
    BL46 verknüpfung

sadece bu dosyalarin var ve ben bu dosyalrin icine baktim ama o benden istenen dosyayi bulamiyorum :-( kafayi yieyecem valla

bana yardimci olursan gercekten cok sevinecem , tesekkür ler ederim

saygilar
  • barbee usta, tüm katkıların ve aylaşımların için çok teşekkürler,

senden ricam-ız, lütfen şu fake imei li ihone lar için 2.xxx e geçiş için bi yöntem var mıdır? nasıldır bi anlatsan? şimdiden teşekkürler...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.