Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • barbee'den yine muhteşem rehberler gelmeye devam ediyor :)

Hocam sağolasın, 1.1.2'yi sayende sorunsuz şekilde 1.1.4 yapmıştım.

Şu sıralar 2.0.2 yapayım diyorum bu rehberle. Acele mi ediyorum? Yoksa iyi midir? Uygulamalar programlar vs.'ler açısından soruyorum yani. Erken midir, uygulamalar daha çıkmamış mıdır falan diyorum ama elzem de değil aslında. 1.1.4'e SMSD yüklemiştim mesela, sapıttığı için açılmıyor, terminal falan yüklemek lazım sanırım ama ona üşendiğim için yapmadım. Zaten fw etmek istediğim mesaj 40 yılda bir anca oluyor. Ben akşam bunu 2.0.2 yapayım en iyisi

Galiba bu versiyonun en büyük artısı şarj süresi, yanılıyor muyum?
  • ya abi burada hiç bisiy güncellenmiyormu ya.. 2.0.2 ye yükseltin. felan denmis bL dosyaları eklenmesi gerektigini sölemisler.. quickpwn da bana bL dosyası bile sormuyor yardım edebilecek hiç bir yazı bulamadım sorunum dfu modu kabul etmiyor.. hiçbir jailbreak.. Pm atıcam ilgili kisilere onlarda Pmsini kapatmıs ise yarıycak die.. walla brawo ya. ya gercekten isi bilen birisyle konusmaya ihtiyacım war..
  • Arkadaşım önergelerini uygulayarak birazdan 3G iPhone'uma Jailbreak yapacağım.Birazdan dememin sebebi restore dosyası hala iniyor:DUmarım sonuç olumlu olur.Yalnız sormak istediğim bir soru var.2.1.0 için JB dosyaları çıkmış gözüküyor iphoneedu da.Ama winpwn sitesinde 2.5 betanın onu desteklemediğini gördüm.

Şimdi soruma geliyorum.2.0.2 olarak JB yaptıktan sonra 2.1.0 nasıl yapabilirim?
    Xbox One 500GB US+Kinect2
    PS One
    Sega MD2 16 Bit
  • winpw 2.5 ile custom fw oluşturma işlemine refurbish yaptıktan sonra dfu moda alıpmı başlıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagonmk -- 9 Ekim 2008; 17:25:56 >
  • ibb'nin trafik kameraları uygulaması iphonelarda çalışıyor mu?
  • beyler bi sorum var

amerikadan ucuza iphone alıp turkiyede kullanabilirmiyim?
    Herşey buraya kadar tmm.winpwn-2.5 ide açtım bütün sayfaları ilerledim tuş kombinasyonumu yaptım.Alet DFU moda girdi kurulum başlıcağı isnada DFU moddan bi anda çıkıyor ve RECOVERY moda giriyor.Ve program işlem yürütemiyor kapanıyor.10 kere denedim düzelmedi.DFU moddan çıkıyor ve recovery moda gidiyor.Çözümünü bilen veya yardım etmek isteyen varsa çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 11 Ekim 2008; 3:34:32 >
    Airpods
  • Arkadaşlar

iphone 3G kingsim veya turbosim olmadan kırılamıyorsa eger türkcell'den alınanlar nasıl calısıyor bir bilgisi olan varmı.

WinPwn 2.5'i çözemediğim bir nedenden dolayı bilgisayarımda çalıştıramadım. Eğer sizde de ipsw dosyası yaratırken program durursa bilinki yanlış bir şey yapmıyorsunuz, bu program bazı bilgisayarlarda çalışmıyor. Nedeni henüz belli değil.

Bende de kapadı kendini :/

Orjinalden alıntı: Barzo1905

ibb'nin trafik kameraları uygulaması iphonelarda çalışıyor mu?

Çalışıyor. Safari'denhttp://itrafik.repoturk.com adresine girdiğinizde menüye ulaşabiliyorsunuz. Bu ana sayfayı Add To Home Screen yaparsanız logolu kısayolu da springboarda geliyor...

Orjinalden alıntı: Ormanci

barbee'den yine muhteşem rehberler gelmeye devam ediyor :)

Hocam sağolasın, 1.1.2'yi sayende sorunsuz şekilde 1.1.4 yapmıştım.

Şu sıralar 2.0.2 yapayım diyorum bu rehberle. Acele mi ediyorum? Yoksa iyi midir? Uygulamalar programlar vs.'ler açısından soruyorum yani. Erken midir, uygulamalar daha çıkmamış mıdır falan diyorum ama elzem de değil aslında. 1.1.4'e SMSD yüklemiştim mesela, sapıttığı için açılmıyor, terminal falan yüklemek lazım sanırım ama ona üşendiğim için yapmadım. Zaten fw etmek istediğim mesaj 40 yılda bir anca oluyor. Ben akşam bunu 2.0.2 yapayım en iyisi

Galiba bu versiyonun en büyük artısı şarj süresi, yanılıyor muyum?

arkadasım bende uzun zmandır 1.1.4 u kullanıyorum 2.0.2 ye gectınmı gectıysen eger tavsıye edermısın nasıl gecış yapabılırız
    yardımcı olursanız sevınırım
    tesekkurler

• iPhone'u sözleşmeli olarak kullanıp kullanmadığınız sorulacaktır. Örneğin AT&T sözleşmeli kullanıyorsanız yeşile basın.

bu nedemektir
    Turkcell sözleşmeleri ile bir alakası var mı arkadaşlar

itunes telefonu görüyor, kendi numaramı arayınca çalıyor telefon açık gibi gözüküyor ama takıldı kaldı elmada. ve dakikada bir kendini resetleyip tekrar elmaya geliyor. Home ve power tuşları işe yaramıyor.

Çözüm önerisi olan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legend.

Arkadaşar anasayfada olan içerkide uygun olarak 2.0 indirdim ve itunesten telefona kurdum.Sonra winpwn-2.5 yive kurulumu için bütün yazılımları indirdim kurdum.
    Herşey buraya kadar tmm.winpwn-2.5 ide açtım bütün sayfaları ilerledim tuş kombinasyonumu yaptım.Alet DFU moda girdi kurulum başlıcağı isnada DFU moddan bi anda çıkıyor ve RECOVERY moda giriyor.Ve program işlem yürütemiyor kapanıyor.10 kere denedim düzelmedi.DFU moddan çıkıyor ve recovery moda gidiyor.Çözümünü bilen veya yardım etmek isteyen varsa çok teşekkürler.

Bu arkadaşımızın gıyabında hepinize bu işin püf noktasını anlatıyorum arkadaşlar, dikkatli okuyun...

Öncelikle Barbee arkadaşıma sonsuz teşekkürler, onun tecrübeleri ile çok şey yapılıyor buna emin olun ve şuan rahatsız olan sevgili büyüğümüz Baha hocamada sevgiler 1.1.4 de onun emeği yatsınamaz...

DİKKAT!!!!

Yukarıdaki kurulumlarda 1.1.4 versiyondan 2.0-2.0.1-2.0.2 versiyona yada 2.1 versiyona geçiş için çok önemli bir uyarım olucak hepinize;

Ben yurt dışından pasaportuma orjinal imei ile işlettiğim ve 1.1.2 versiyondan Baha Hocamın emeği sayesinde 1.1.4 versiyona sorunsuz geçmiş ve yaklaşık 10 aydır sorunsuz kullanan bir ıphoneciyim. Geçtiğimiz Bayram tatilinde şeytanın beni dürtmesi ile, 2.0 versiyona geçme kararı almıştım, XP (burası çok önemli geleceğim şimdi oraya) kurulu HP Pavilion 6000 diz üstümde yukarıdaki Barbee Hocamın emeğini ince ince işleyerek ıphonemi zorlayarakda olsa 2.0 yaptım. Buraya kadar her şey normaldi, ancak tam 1 gün sonra yukarıda tüm arkadaşların yaşadığı arızaları teker teker yaşamaya başladım ve o andan itibaren Fredinin kabusları başlamıştı benim için. Bir sabah elmada takılıyordu, daha sonra telefon arama modunda kalıyordu, bazende DFU modun yükleme yapan kısmında kalıp beni delirtiyordu, inanın 3 kattan aşağı atmak üzereydim. Bu yaklaşık 5-6 günlük sıkıntıdan sonra 1.1.4 e geri döndüm, ama kafayı yiyordum neden bir çok arkadaşım hatta kırık imeililer bile bu işlemi yaparken ben yapamıyordum? Bayram tatili bittikten hemen sonra her gün akşam 21.00 den 02.00 lara kadar yaklaşık 7 gün uğraştım ve yapamadım, yapamıyordum... Ve o gün artık canıma tak etti ve sistemi kapatıp derin bir nefes alarak hatalarımı düşünmeye başladım... Ve bulmuştum. Servis pack 1-2 sorunu, evet sorun laptoptaydı. Bu cihazı ben aldığımda VİSTA yüklüydü ve ben bu orjinal sürümü DVD ye kopyalayıp, kaldırıp yerine kırık XP kurmuştum. Artık en son çare buydu ve hatta burada gizliydi...Emindim. Hemen XP yi kaldırıp, orjinal VİSTA mı yükledim güncellemeyi yaptım ve bağladım Iphoneyi laptob a indirdim İtunes 8.00 ı shift+Restore ve evevveeettttt, 2.1 ıphonem sorunsuz kuruldu, hemde ilk deneme...
    Sonra Türkçe yamalar, dil desteği, programlar filan derken sıfır hatayla kullnıyorum hiç bir problem olmadı, hatta 1.1.4 den bile daha iyi sorun olarak, onda son dönemlerde kitlenmeler yaşıyordum, 2.1 de bunlar bile yok. Sonra neresini anlatsam bilemiyorum; İtunes ile backup almayı unuttuğum tel rehberimi sorunsuz yüklememi mi, acayip hızlı program indiren Cnydia'yımı, Bossprefs ile Catogory programına gerek kalmadan masa üstünden istediğiniz programları kaldırabilmenizimi, ne diyeyim bunlar daha 100/1 i inanın...

Diyeceğim o ki sakin olun , mantık arayın ve başarın...

Bu yazım benim durumumdakilere ışık tutarsa çok sevineceğim...

Saygılarımla...

• Beyler benım bır sorum var bu konunun basında bircok faydalı bilgi var ve birçok farklı yol var.

Ben turkcellden iphone 3G aldım. suan kullandıgım v2.1' idir.

Yukardaki tutoriallardan hangisini uygularsam cihazımı jailbreak yaparım acaba ? suanda cvp verebilicek biri varsa cok seviirim. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nindalf -- 19 Ekim 2008; 23:52:57 >
  • Nidalff ve ambiante arkadaşlarım,
    Bulamazsınız bu aradığınız cevabı, sebebi sizlerin garanti sorununuz, bu gün 3G almış bir arkdaşımla, bu konuyu görüştük ve aynı kanı hakim oldu. Benim cihazımdaki (2.1-2G) programları ve kurulumları gördü telefonu atıyordu camdan, daha onun Türkçesi bile yok. Diyeceğim o ki, 3G şuan garanti yüzünden ellenemez ve bu durumda 2G daha sorunsuz, tabiki arıza yapmadığı sürece.
    Saygılarımla...
  • thnx barbee
    thnx donanım haber !!!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.