Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • itunes telefonu nasıl görmez abi sen cihaz açıkken itunes tan bakmaya çalışıosun di mi ?? cihaz kapalıyken görmez de ama açıkken her harikülarda görmesi lasım
  • :) Icinde at&t karti falan yoktu veya bilmiyorum bizim turk kartlarla da oluyormu ama icinde hic kart yoktu kisacasi, evde eski iphone'un at&t kartini buldum, onu taktim, itunes yine gormuyor telefonu, yani ozelliklerine ulasamiyorum ama telefon acildi yani menusu gozukuyor, internete falan da girdim takiliyorum oyle :D

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • bence sen buraya birisi sağlıklı cewap yazana kadar internette ööle takılmaya dewam et...bu konu beni aştı ( sen kimsin diye sorcak olursanız cewap veremem haklısınız)

geçmiş olsun allah acil şifalar versin
  • Amerikada aktivasyonu yapılmış 3G 8gb telefonumu denim jailbreack yaptım ve şu an telefon kilitli unlock olmuyor. atı&t kartı da yok elimde ayvayı yedim yani.
    Edit : telefonu düzelttim ancak turbosim olmadan da çalışmıyor anladıgım kadarı ile ha bir de telefona türkçe nasıl yükleyeceğiz bir bilen varmı? 1 dolarlık turbo sim e 100 dolar vermeye niyetimiz de yok yakında gerçi tüm hepsi çıkacak ama belki benim gibi sabırsız kullanıcılara rehber olur bilen arkadaşlar lütfen anlatsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 15 Eylül 2008; 12:42:16 >
    Nissan NOTE 1.4 Tekna SAMSUNG GALAXY S6 inci beyazı samsung i5 3210 8gb ddr3 1600 120 gb ocz vertex 3 ssd 2 gb atı rodeon hd 7670 intel hd 4000 notebook Samsung 50HU6900 UHD TV DSMART HDSMART UYDU AEGO M 2 1 ses sistemi (ingiliz)
  • Arkadaşlar merhaba,

İphone um ile ilgili büyük bir sorunum var. Cihazımı 30cm den yere düşündüm sert kabı var. Cihazı şarja taktım bu cihaz iphone a uyumlu değil gibi bir mesaj geldi çıkardım şarjdan tekrar taktım ekranda görüntü yok yalnızca renkli yatay çizgiler çıkıyor ve kayboluyor bunu devamlı yapıyor. Açmak için üst düğmesine basılı tutuyorum apple işareti çıkıyor bekliyor itunes a bağla işareti çıkmasının ardından çizgiler görünüyor ve çizgiler görünüp kayboluyor. Reset olmuyor. Bunun için istanbuldan iphone yetkili servisi diye birisiyle görüştüm. Şirketlerinin adı ALARA, cihazı bize gönderin dediler, ben Adana dayım bu şirketi tanıyan arkadaşlar varmı? Yardımcı olurmusunuz.

Orjinalden alıntı: ozel_mehmet

Arkadaşlar merhaba,

İphone um ile ilgili büyük bir sorunum var. Cihazımı 30cm den yere düşündüm sert kabı var. Cihazı şarja taktım bu cihaz iphone a uyumlu değil gibi bir mesaj geldi çıkardım şarjdan tekrar taktım ekranda görüntü yok yalnızca renkli yatay çizgiler çıkıyor ve kayboluyor bunu devamlı yapıyor. Açmak için üst düğmesine basılı tutuyorum apple işareti çıkıyor bekliyor itunes a bağla işareti çıkmasının ardından çizgiler görünüyor ve çizgiler görünüp kayboluyor. Reset olmuyor. Bunun için istanbuldan iphone yetkili servisi diye birisiyle görüştüm. Şirketlerinin adı ALARA, cihazı bize gönderin dediler, ben Adana dayım bu şirketi tanıyan arkadaşlar varmı? Yardımcı olurmusunuz.

Kardeş zaten 'sorunlar' bölümünde sormuşun bu soruyu. Tekrar tekrar başka forumlarda yazmaya gerek yokki. Bence sorun ekranda. ifixit adlı sayttan bence herkesin bulundurması gereken yedek parçalar var. Getirilmesi mümkün diye duydum. O kadar basit.

• Çok yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
    1- Sizler bu forumdaki her forumu tek tek okuyormusunuz?
    2- Alara diye bir firmayı soruyorum sen ne diyorsun
    3- Yedek parça değiştirecek kadar ehil olsam buraya niye soru sorim?

Öpüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Sohrabeck

quote:

Orjinalden alıntı: ozel_mehmet

Arkadaşlar merhaba,

Kardeş zaten 'sorunlar' bölümünde sormuşun bu soruyu. Tekrar tekrar başka forumlarda yazmaya gerek yokki. Bence sorun ekranda. ifixit adlı sayttan bence herkesin bulundurması gereken yedek parçalar var. Getirilmesi mümkün diye duydum. O kadar basit.

• arkadaslar versıon atmak ıcın itunes 7.7 yerıne 8.0 kullansam olmazmı 7.7 yı bulamıyorum yada bana 7.7 nın download lınkıı yollarmısınız arkadslar
  • arkadaslar bu baslıkda yazanları tek tek uyguladım bu arada pc vısta neyse bellı bır yerde ekran bembeyaz oldu kaldı baya bekledım ses soluk cıkmayınca iphone yı kapatım actım ekranda cd ve usb jack sabıt kaldı kılıtlandı alet :( :( yardım lutfen ............

Orjinalden alıntı: la-bombonera

arkadaslar versıon atmak ıcın itunes 7.7 yerıne 8.0 kullansam olmazmı 7.7 yı bulamıyorum yada bana 7.7 nın download lınkıı yollarmısınız arkadslar

Şu adreste, yayınlanmış bütün iTunes sürümleri mevcut:

Download iTunes

Ben 22nci adımda kalıyorum..yönergeleri aynen yaptım.. Belirtmeliyim ki itunes 8 yüklü..

22nci adımda dfu moddan telefonun ekranı bembeyaz kalıyor ve winpwn2.5 beta yüklemeyi durdu hatası geliyor (windows hatası) program kapanıyor.

Telefon şu an emergency call modunda kaldı.. Ekranda USB kablo ve itunes logoları var.. Ne yapmalıyım..arkadaşlar..?
  • Öncelikle windows xp değilde vista yüklü bir sistemde denemeni öneririm. Okuduğum kadarıyla arkadaşlar xp de başarılı olamamışlar. Ben vista'da yaptım. 2. iphone'u upgrade etmeye çalışırken aynı şey bende de oldu windows hata verdi ve programı kapattı. Uyarıyı yoksaydım ve itunes'dan restore işlemine devam ettim ve oldu. Birde bu şekilde denemeni tavsiye ediyorum. Umarım olur.

Ne yapayım ekran beyaz olduktan sonra İtunes üzerinden shift + restore ile Custom-iPhone1,1_2.0.2_5C1_Restore dosyasınımı gösteriyim..?
  • bendede bu sekılde bı sorun oldu ve kapatmak zorunda kaldım ... wındows hatası oldu ve programı kapattı fakat custom firmware ile itunes tan restore ettim ve sorun olmadan telefon acıldı fakat kapasite olarak kullanılabılıcek alan 6.6 oldu ... zaten dusuktu iyice azaldı

bu root folder icin ayırdıgımız 800 mb lık alandan kaynaklanıyo sanırım ... bunu 800 degılde 500 yapsak nolur ... bu root folderın buyuk olmasının ne gıbı avantajı ve dezavantajı var ki...
  • Aciklamada programin etkili olmasi icin 500 degil 800 mb alana ihtiyac oldugu belirtiliyor. Benim iphoneda da telefon kapasitesi azaldi. bunun da sebebi ayirdigimiz 800 mb lik yer oldugunu dusunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.