Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1,1,4 ten 2,0,2 ye geçmek istiyorum ama bazıları yazmış no service diyo bide imei değişiyor mu ? lütfen yardım
  • Selamlar,

anladığım kadarı ile quickpwn ile winpwn aynı işlemi yapıyor. Ama arasında bir fark olmalı nedir? ayrıca 2G, 1.1.4'ten update yaparken hangisini tercih etmeliyim.

Teşekkür
    Psn esenova
    Gamertag esenova
  • birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

1) zil sesi seviye ayarını 2.0.2 olmasına rağmen halen unutuyor kendi kendine tekrar orta seviyeye iniyor nasıl düzeltebilirim?
    2) arama yaparken ki call forwarding uyarısını nasıl kapayabiliriz??
    3) kamerayı her açışımda kameranın bu konumda kullanılmasına izin verilsinmi tarzı bir mesaj alıyorum bunu nasıl iptal edebilirim?
    4) telefondaki itunes ikonuna bastığımda açılamıyor şeklinde bir hata verip appstore u otomatik olarak açıyor bu neden olabilir?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsyagtu -- 7 Eylül 2008; 17:54:29 >

aynı sorun bendede var hala çözüm bulamadım :(
    EPOX 9NDA3j + amd 3000+64bit venice[1800 mhz@2005mhz) ASus 9550 128bit vga 120 seagate baracuda NCQ 512*2 twinmoss
  • şu an itibari ile 2 0 2 ye winpwn-2.5-BETA ile terfi ettim gayet açıklayıcı anlatmışsınız emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arhan17 -- 8 Eylül 2008; 4:35:16 >
    Gamertag esenova
  • Winpwn ile 2.0.2 ye geçtim fakat fake imei değişti...
    Ne olacak şimdi telefonum kapanacak mı?
    Ne yapmam lazım?
  • şu an itibariyle winpwn 2.5 ile ikinci unlock işlemi başarıyla ve sorunsuz gerçekleşti tekrar teşekkürler. Ancak yukarıdaki ilk unlock ta belirttiğim bazı sorunlarıma halen çözüm bulamadım yardım bekliyorum

"
    1) 2.0.2 olmasına rağmen zil sesi seviye ayarını halen unutuyor kendi kendine tekrar orta seviyeye iniyor nasıl düzeltebilirim?
    2) kamerayı her açışımda kameranın bu konumda kullanılmasına izin verilsinmi tarzı bir mesaj alıyorum bunu nasıl iptal edebilirim? "

Bende 1.1.2 vardı ve baştaki barbee arkadaşımızın yönergesinde 21. adımdan öteye gidemedim. Telefonu pwn edemiyorum diyor. Kapalı ve usb ile bağlı olmasına ragmen. Herseyi denedim. Nasıl yardımcı olabilirsiniz ?

Teşekkürler şimdiden,
    Errare e umane, perseverare e diabolico
    Fidarsi e bene, non fidarsi e meglio
  • 2.0.2 için türkçe klavye desteği çıktı mı ? Bilen var mı?

1)ses ayarı birkaç kez düzelttikten sonra aynı ayarda kalıyor yani problem kendiğinden düzeldi

2) kamera ve haritada çıkan uyarı ise ayarlardaki konum bilgisini isteğini kapadığınız taktirde düzeliyor. Zaten konum bilgisi isteği açıkken haritayı açtığınızda otomatik olarak o anki konumunuzu buluyor. ama buna kamerada niye ihtiyaç duymuşlar anlamadım
  • arkadaşlar herşeyi eksiksiz yaptım 2.0.2 ye geçtim daha önce 2.0.1 e sorunsuz geçmiştim ama simcard ı okumamaya başlayınca geçiş yaptım fakat sabahtan beri uğraşıorum 3-4 defa restore yaptım bir türlü sim card ı okumuyor ...

Orjinalden alıntı: faday

arkadaşlar herşeyi eksiksiz yaptım 2.0.2 ye geçtim daha önce 2.0.1 e sorunsuz geçmiştim ama simcard ı okumamaya başlayınca geçiş yaptım fakat sabahtan beri uğraşıorum 3-4 defa restore yaptım bir türlü sim card ı okumuyor ...

Telefon Fake İmei yada Yurtiçine Kayıtlımı?

iPhoneia.net

Professional iPhone User & Tamir & Yedek Parca & Teknik Destek
  • tabii ki pasaportla kaydettirmiştim...hemde aradan 7-8 ay geçti

evet şimdi telefonu turkcell hatta denedim takır takır çalışıo fakat benimki avea...çalışmıyo hocam benim kartta mı sorun oluştu acaba ??

şu anda farklı bir avea hat denedim fakat onda da "no service" uyarısını alıorum yani onu da okumuyor...başka bir turkcell daha denedim onu da okuyor...yani 4 hat denedim 2 si avea 2 si turkcell,, aveaları okumadı turkcell lerde sorun yok...

var mı bir bilgisi olan ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faday -- 10 Eylül 2008; 0:17:56 >
  • acaba resmi olarak iphone satışı sadece turkcell ile olacağı için böyle birşey uygulamaya kalkmış olmasınlar...yani bütün kaçak ve turkcell hat ile kullanılmayan iphone lar çökmesin ??? farklı hat kullanan arkadaşlarda sorun var mı acaba ???
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.