Şimdi Ara

Avast Güvenlik Kulübü (Avast 7 Türkçe Çıktı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
13.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Avast5 BrooklynZoo(Mr.Hyde) arkadaşımız tarafından ayrıntılı biçimde test edildi.
    Bağlantı vermek yasak olduğu için güvenlik sitesi DOCTUS'un Güvenlik Yazılımları/Testler bölümünden konuya ulaşabilirsiniz.

Sanırım forumda çok az Avsat kullanıcısı var. Neredeyse her güvenlik programını kullandım. En son da Antivir kullanıyordum. Kampanyası bitince ücretsiz olduğu için Avast kullanmaya başladım. Üstelik ücretsiz olmasına rağmen web kalkanı da bulunuyor. Birkaç aydır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Normal bir internet kullanıcısıyım. Tehlikeli denilen siteler ile pek uğraşmıyorum. Bu durumda Avsat bana yeterli korumayı ücersiz sağlıyor. Geçen gün forumda güncel güvenlik programları test konusu da vardı. Avast; Kaspersky, Eset gibi efsaneleşmiş programları bile geride bırakmayı başarmış görünüyordu. (tıklayın)
    Ama Einstein'ın da dediği gibi "önyargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zor"muş...
    Avast için de fazlası ile önyargı mevcut ama bana göre bunlar doğru değil... Çoğu kimse sağdan soldan duyduklarını yine sağa sola yayma çabası ile birşeyler bildiğini göstermeye çalışıyor. Bazıları ise olayı fanatikliğe taşıyıp direk karalama politikası izliyor. Buna rağmen bu program iş yapmaya devam ediyor.
    Denemesi bedava...

Düzeltme: Uzman1994 isimli forumdaşımız uğraşmış ve bu kulüp için imza oluşturmuş.

İmza :
    [center][image]http://img709.imageshack.us/img709/2233/avasticon.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_34756811/mpage_1/key_/tm.htm][color=blue][b]<<< Avast! Güvenlik Kulübü>>>[/b][/color][/font][/link][/center]

Görünüşü:

Bu da BrooklynZo'nun düzenlediği imza:

[center][image]http://img267.imageshack.us/img267/4065/avasth.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_34756811/mpage_1/key_/tm.htm][color=orange][b]<<< Avast! Güvenlik Kulübü>>>[/b][/color][/font][/link][/center]

Görünüşü :

avast! ‘a Hoşgeldiniz

avast! ‘a – dünyanın en popüler antivirüs yazılımına- hoşgeldiniz.

avast! ‘ın çok basit bir nedenden artık 100,000,000 kayıtlı kullanıcısı mevcut : çalışıyor ve memnun kullanıcılarımız bunu arkadaşlarına bildiriyor.

1988’deki başlangıcından itibaren avast! kısa sürede bir grup bilgisayar delisi ile beraber güvenilir, hızlı bir antiviüs programı olarak gelişti. Daha sonra temel bilgisayar kullanıcıları programın düşük yük ve satış mücadelesi olmayan yaklaşımını takdir etmeyi öğrendi. Profesyonel bilgiişlem dünyasında avast!, VirusBulletin ve AV Comparatives gibi deneme organizasyonlarından aldığı yüksek notlar sayesinde sağlam bir itibar kazandı.

avast! kullanıcıları, programa CNET.com gibi başlıca download sitelerinde üst sıralama vermenin yanısıra, haberleri komşuları ve iş arkadaşlarına yaymaya da devam ediyorlar.Yeni avast! kullanıcılarının çoğunluğu - %68 – markayı tavsiye üzerine seçmiş. Sonuçlar aşikar: ister bilgisayar delisi, isterse de bilgisayar acemisi yada profesyoneli olsun, kullanıcılar avast!’ı seviyor.

VirusBulletin (Ocak 2010) ve AV Comparatives (Kasım 2009) ‘in de dahil olduğu bağımsız deneme organizasyonları, avast! ürünlerindeki antivirüs ve antispyware motorunun hassaslık ve hız konusunda endüstri lideri olduğunu onaylamaktadır. Bu motor tüm avast! kullanıcılarına tam kapsamlı bir malware koruması sağlamaktadır.

Yeni ücretli Pro Antivirüs ve Internet Güvenliği ürünleri, Kum havuzu işlem sanallaştırması ve Sessiz Koruma Duvarı gibi özelliklerle üst seviye korumayı tanımlamaktadır. avast! Ücretsiz Antivirüs, bazı ücretli rakip ürünlerde bile bulunmayan gerçek zamanlı rootkit koruması içermektedir.

Tüm bunları biraraya getirin ve avast!: Özgür ol ‘a sahipsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 11 Mart 2012; 9:30:45 >

• Umarım başlık tutulur çünkü Avast ı sevmeyen çok burada.Elimden geldiğince başlığa katkıda bulunacağım Avira başlığında olduğu gibi.Avast başarılı bir yazılım.Doğru düzgün test etmeyip 1-2 tane zararlı kaçırdı diye programa kötü diyenlerin dediğine kulak asmasın kimse.Kendiniz deneyin.Son 1 yılın yükselen programı.Testler ve kullanıcı yorumları da aynı doğrultuda zaten.Zaten test 1. si G-DATA nın tarama motorlarından biri de AVAST.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 26 Eylül 2009; 13:46:32 >
  • Yıllardır avast kullanırım hiç bir zaman başım ağrımadı.avira,kaspersky,eset,mcafee,symantec,panda hepsini denedim.ancak avast daha çok güven veriyor.hem virüs uyarı tepkimesi en hızlı antivirüstür kendileri.tıkladıgın an uyarı verir.ancak norton ve eset çok daha yavaştı gördüğüm kadarıyla.virüs yakalaması çok iyi.zararlı sitelerde rahatlıkla dolaşırım çoğunlukla uyarı verir "bağlantıyı kes" e tıklarım o siteye bi daha girmem.buna rağmen avira ve kaspersky yükledim hiç bir zararlı bulmadı.

Yakın çevremde arkadaşlarıma çoğu kişi eset yüklüyor ancak ben hepsine avast pro. öneriyorum hiçbirinin başı ağrımadı.

Bu arada kullandığım avast pro. . .home versiyonu değil

1 ay içinde avast 5 çıkıyor dobra dobra geliyor çoğu kişi ilerde avastı tercih edecek ve geleceği çok parlak bu programın.

Command-line scanner (Yalnızca Professional Edition'da)

Deneyimli kullanıcılar için Professional Edition sürümünün bir diğer özeliği command-line scanner'dır. Tarama bir çok bağımsız değişkenler ve anahtarlar tarafından kontrol edilebilir. STDIN/STDOUT modu ayrıca mevcuttur.

Modül BATCH programlarında kullanılmak amacını taşır. Çıktısı(output) aynen Geliştirilmiş Kullanıcı Aryüzünün görevlerindeki çıktı gibidir (rapor dosyalarıyla beraber).

Kaynak:http://www.avast.com/tur/avast-4-professional-antivirus-antispyware.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 26 Eylül 2009; 14:25:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avastın 5. sürümü ekimde çıkacak sanırım. O zaman avirayı bırakıp avasta geçicem. daha öncede kullandım memnundum. sadece formatlardan sonra sıkılırsam avira bazende avast yüklüyorum. hangisi denk gelirse.

AVAST KÖTÜ DEĞİL
  • merhaba arkdşlar.sn brooklynzu arkadaşıma pek katılamıyacm çünkü bu forum ve diğer forumlarda avasttan (başta ben olmak üzere zamanında tabi) başı derde giren çok kullanıcı var. bundan baya bir zaman önce iş yerimdeki pc de avast vardı öle bir virüs yedimki ne yaptı isem pc yi kurtaramadım allahtan eskide olsa acronis yedeğim vardı.belki avast eskiye göre belli bir yol kat etmiştir(testlerde görüldüğü gibi) fakat bir daha asla kullanmam bulduğu virüsü silemeyen pcyi çökerten bir antivirüs le işim olmaz.kaspersky ve avira (şuan)kullandığım dönemlerde hiç bir problemle karşılaşmadım.arkdşlar siz bu yazıyı bir yazılımı kötüleme olarak algılamayın lütfen ben yaşadıklarımı paylaşıyorum sadece yorum size ait.kalın sağlıcakla..
  • Avast bence süper.NOD32,Kaspersky,Mcafee,BitDefender ve F-Secure gibi muhteşem firmaları bile geride bırakıyor.Büyük bir başarı.
  • Çoğu zaman kurtarıcı olan bir özellik bu.Özellikle WORM(solucan) ler için biçilmiş kaftan.Diğerlerinde neden yok?aslında var ama avast kadar gelişmiş değil.Daha basit.Onlar bu işi daha çok "Rescue CD" lerle çözüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 26 Eylül 2009; 14:55:23 >

*GZIP UNPACKER bellek sızıntısı çözüldü
    *AavmKer4.sys, aswMon2.sys ve ashWsFtr.dll güvenlik açıkları çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 26 Eylül 2009; 22:58:49 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.