Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün itibariyle Iphone 3G aldım. Şuan yanımda. Fakat At&t den active edilmiştir. Firmware nasıl bulurum ? *3001#12345#* tuşladığım zaman 1. UMTS Cell Environment 2. MM ınfo 3. GSM Cell Environment çıkıyor. Firmware nereden bulunur peki ? :)

Orjinalden alıntı: Sohrabeck

Arkadaşlar bugün itibariyle Iphone 3G aldım. Şuan yanımda. Fakat At&t den active edilmiştir. Firmware nasıl bulurum ? *3001#12345#* tuşladığım zaman 1. UMTS Cell Environment 2. MM ınfo 3. GSM Cell Environment çıkıyor. Firmware nereden bulunur peki ? :)

Settings > General > About'a girdiğinizde firmware olarak görebilmeniz gerekiyor.

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 3 Eylül 2008; 8:18:24 >

Artık şu 3G i kullanmam için illede Turbosimmi almam lazım ?
    2-itunesten restore değil update yapsam daha sonra qickpwn kullansam olurmu?
    3-türkiyedeki numara formatları arayanın isim olarak görünmesi vs 2.0.2 de varmı?
    teşekkürler...
  • arkadaşlar quickpwn ile sorunumu hallettim fakat ananas logo seçimini kaldırmayı unutmuşum acaba bidaha uğraşmadan bu logoyu kaldırma seçeneğim yada yapabileceğim bir şey varmı açılışta apple logusunu görmek istiyorum o yüzden..teşekkürler

Orjinalden alıntı: i_kose

Dostum bu konularda baya bilgilisin bir kaç sorum var.
    2g 1.1.4 kullanıyorum quickpwn ile 2.0.2 ye yükseltmek istiyorum.
    1- rehberim ve kayıtlı bilgilerim uçarmı?
    2-itunesten restore değil update yapsam daha sonra qickpwn kullansam olurmu?
    3-türkiyedeki numara formatları arayanın isim olarak görünmesi vs 2.0.2 de varmı?
    teşekkürler...

Ben 2g 1.1.4 den 2.0.2'ye gecerken RC3 kullandım.
    http://www.iphonedo.com/202-iphone-2g-3g-ve-ipod-touch-icin-quickpwnrc3-yonergesi-windows
    Herşey detaylı anlatılmış iphonedo'cu barbee arkadaş tarafından. (Bir kez daha minnetlerimizi iletirim.)

Cevaplar:

1- Rehberini Itunes ile back-up alırsan uçmaz, bu back-up dosyasını iTunes otomatik olarak geri yuklediginde SMS'lerin, Safari Bookmarkların, Note defterindeki kayıtların, fotoğrafların vs. yani iphone'daki tüm 2.0.x'e uyumlu bilgilerin geri gelecektir.

2- Ben Itunes'dan yanlışlıkla update bile yaptım sonra RC3 ile tekrar kırabildim. Ama shift + Restore yaparak.

3- Türkiye numara formatı vs. için forumun her yerinde bilgiler mevcut. Hepsi çözülmüş durumda.
    Sadece SMSD veya İSMS gibi detaylı kullanım olanagi saglayan bir SMS uygulaması henuz yok. Yani gelen SMS'leri forwardlıyamıyoruz, veya tel no ekleyemiyoruz vs.
    Ama binlerce uygulama ve oyuna kavustuk.
    Bence 2.0.2'ye gecme zamanıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: fatlower

arkadaşlar quickpwn ile sorunumu hallettim fakat ananas logo seçimini kaldırmayı unutmuşum acaba bidaha uğraşmadan bu logoyu kaldırma seçeneğim yada yapabileceğim bir şey varmı açılışta apple logusunu görmek istiyorum o yüzden..teşekkürler

Bence telefona oyun, rehber, uygulama vesairelerini yüklemeden bir daha ananası seçmeyerek pwn'la her yöntemden daha kolay olur. Zaten ilk Pwn'dan sonra Pwn süresi kısalıyor.
    Apple logosuz olmaz!

arkadaşlar umarım son sorunlarımın soruları olur ama şimdide eklediğim iphone zil sesini aynı değerde tutmuyor her açılışta ayarlardan yükseltmem gerekiyor bunun için yapabileceğim bi şey varmı..

ayrıca 1.1.4 de olduğu gibi smsd tarzı mesaj forward edebileceğimiz bu tarzda bir program varmı bide wdict yükledim ama içine sözlük atmak için wedict klasörünü bulamıyorum winscp ile iphone suite'de denedim bu konudada aydınlatabilirseniz memnun olurum..kusura bakmayın heyecanlıyım birazda tecrübesizim çok oluyoram özür diliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatlower -- 4 Eylül 2008; 19:23:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: i_kose

itunes 7.6 kullanıyorum ben 2.0.2 ye geçerken 7.7 ye gerek varmı şirket bilgisayarına herşeyi kuramıyosunda...

sanırım 7.7 yi kurmazasan restore işlemi sorunlu oluyor

suan 1.1.2 turbosim ile kırılmış iphone kullanıyorum. son zamanlarda no service ve no sim hatası çok vermeye başladığı için versiyon yükseltip direk olarak Turkcell sim kartımla kullanmak istiyorum. Quickpwn ile sorunsuz bir şekilde yükseltebilir miyim? yada bahsedilen baseband güncellemsindeki IMEI numarası olayı beni etkilermi? ben IMEI numaramı değiştirmeden kırdım. bu konu hakkında bana PM yada msg atarsanız çok sevinirim. bugun halletmek istiyorum bunu. yada en kolay nasil yapabilirim. 1.1.2'den 2.0.2 ye yükseltmeyi

Orjinalden alıntı: fatlower

teşekkürler gökhan...

arkadaşlar umarım son sorunlarımın soruları olur ama şimdide eklediğim iphone zil sesini aynı değerde tutmuyor her açılışta ayarlardan yükseltmem gerekiyor bunun için yapabileceğim bi şey varmı..

ayrıca 1.1.4 de olduğu gibi smsd tarzı mesaj forward edebileceğimiz bu tarzda bir program varmı bide wdict yükledim ama içine sözlük atmak için wedict klasörünü bulamıyorum winscp ile iphone suite'de denedim bu konudada aydınlatabilirseniz memnun olurum..kusura bakmayın heyecanlıyım birazda tecrübesizim çok oluyoram özür diliyorum..

Zil sesi ayarları konusunda forumda bazı yüklemeler var. Ben iphone'umu hep titreşim modunda kullandığım için farketmedim.
    SMSD tarzı program BiteSMS. Cydia'dan indirebilirsin. FWD yapabiliyor ama userface'i biraz değişik.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26226982/tm.htm sayfasında dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.
    Sözlük işine hiç girmedim.
    Ama iphone'u PC'den yönetmek için en kullanışlı program WinSCP bence. İlla kablosuz bağlanman da gerekmiyor. Yeni sürümünde kablolu da bağlanabiliyorsun.www.ingilizanahtari.com dan kablolu bağlanma için programı indirebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Arkadaşlar merhaba ben 1.1.4 kullanıyorum artık bende geçmek istiyorum 2.0.2 ye.sayfanın başındaki uygulamaları takip ederek sorunsuz geçiş yapabilirmiyim.ve windows kullanıyorum.

Gayet sorunsuz geçebilirsiniz. Artık vakti gelmiş geçmiş bile...

Orjinalden alıntı: haks446

Arkadaşlar selam

suan 1.1.2 turbosim ile kırılmış iphone kullanıyorum. son zamanlarda no service ve no sim hatası çok vermeye başladığı için versiyon yükseltip direk olarak Turkcell sim kartımla kullanmak istiyorum. Quickpwn ile sorunsuz bir şekilde yükseltebilir miyim? yada bahsedilen baseband güncellemsindeki IMEI numarası olayı beni etkilermi? ben IMEI numaramı değiştirmeden kırdım. bu konu hakkında bana PM yada msg atarsanız çok sevinirim. bugun halletmek istiyorum bunu. yada en kolay nasil yapabilirim. 1.1.2'den 2.0.2 ye yükseltmeyi

Aynı hataları Turbosimli 1.1.2'de ben de alıyordum. 1.1.4'e geçince azaldı ama bitmedi. Hatta Comminication Board hatasıdır diye ödüm patlıyordu.
    2.0.2'ye geçtiğim yaklaşık 2 haftadır hiç bu sorunla karşılaşmadım.
    QuickpwnRC3 ile geçmenizi tavsiye ederim. Çok kolayca hallediyor. IMEI noyu değiştirmediyseniz zaten bir sorun yok. RC3 için forumda vewww.iphonedo.com 'da tüm açıklamalr ve karşılaşılan sorunların çözümü mevcut.
    Kolay gelsin. Sonucu haber verin...

• Herkes gibi bende telefonu güncelledikten sonra PWN yönergelerine pek rağbet etmemiştim açıkcası.
    WinPwn 2.5 çıkmış, daha da userfriend görünüyor. WinPwn 2.5'da kullanılabilir. Ama RC3'ü kullandım bir sorunla karşılaşmadım.
    Gerçi ufak tefek salaklıklar yapmadım değil ama hepsinin çözümü yine bu başlık altındaki mesajlarda mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatugokhan -- 6 Eylül 2008; 16:59:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.