Bildirim
1mb sınırsızdan 8mb a online geçersem

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: yken
Kampanyasız 1mb sınırsız aldım. onlin işlem sayfasına göre net limitsiz 8mba kadar hıza geçebiliyorum.
Mesela geçtim. Diyelik hız 512 e düştü geri 1 mb sınırsıza geçebilirmiyim?
Aynı ay içinde 1 den fazla tarife değiştiremezsin, o ayın bitmesi lazım. Zaten sonraki ay da hızın tekrar 8 mgbit e kadar yükselecek. -
ben de az önce geçtim bakalım nasıl olucak.Hepimize hayırlısı olsun arkadaşlar =) -
doganigooo hayırlı olsun. Ben de 4-5 gündür sömürüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 13 Temmuz 2009; 14:00:51 > -
bende bugün online işlemlerden geçiyom inş santral filan karşılar -
geçtim ve pişmanım çünkü sormadım hattın hızını. Yine 1mb veriyorlar, kendi elimle 15gb indirdim sınırsız internetimi ve biraz daha pahalı olcak bu ayki ücret.
Beylikdüzünde, telekoma yakın bir yerde oturuyorum, problem olmaz sanmıştım ama oldu. -
Santrale yakın olmakla bitmiyorki herşey. Santral mesafesi yakın diye dandik kablo kullanmışlardır o kabloda uzun yıllar sonucunda deforme olarak kötü bir sinyal almanıza neden olur. 8 mbit tarifesine geçmeden önce mutlaka modemden hat zayıflama değerleri kontrol edilmeli 40 üstü değerlerde 8 mbitin tam olarak alınmayacağının hatta bazı yerlerde hat zayıflama değerleri 30 bile olmasına rağmen santral altyapısının ve portların bu hızlara destek veremeyecek olması nedeniyle 2-3 mbit bile zor görebilirsiniz. -
beyler ben 1-2 saat önce başvurdum şimdi bağladıklarını ne zaman anlıcam? 8mbs verdiğini bağlantıda 100.0mbps yerine 800.0mbps yazıncamı yoksa adsl sayfansındanmı yoksa öteki aymı bağlantı verilir -
spam gibi olcak ama değiştire tıkladığımda değiştiremedim modermin sayfasından bakınca veriyomuş şuan 7mbit gördü 8 çıkçakmı acaba :D -
Daha ne isitoyosun 7 mbit süper hız ve adamlar çakal demiyolar ki 8 mibt diye 8 mbit E KADAR diyolar yani 1 de olabilir 8 de o yüzden 7 gayet iyi -
bendede 7 di 4 e düşürdüler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X