Şimdi Ara

4 gb kotalı tarifeye bu kadar gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (5,34 GB) 19.552.079.844
    (18,209 GB)

aceba ne kadar ek ücret vercez normalde 29 veriyoruzda

• ben 6 gb edince 62 tlgeliyodu artık gerisini sen düşün
  • 300-400 lira fatura gelir
  • her gün çavuşu tokatlarsan böyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryptonR -- 4 Şubat 2010; 21:00:33 >
  • max 78 ödersin die bliorum ben..
  • 62,5 i geçmiyodu galiba
  • Dostum istersen 500 gb indir verecegin para en fazla 56 lira 75 kuruştur. Ben kotayı gecince paso download yapıyorum nasıl olsa 56.75den fazla gelmiyo diye

Burdan hesaplayabilirsiniz

http://www.adslteknikservis.com/default.asp?sayfa=adsl_kota_fatura_hesaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 4 Şubat 2010; 21:10:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sasuke_

Dostum istersen 500 gb indir verecegin para en fazla 56 lira 75 kuruştur. Ben kotayı gecince paso download yapıyorum nasıl olsa 56.75den fazla gelmiyo diye

Burdan hesaplayabilirsiniz

silkroad babel 100 wizard?

• quote:

Orijinalden alıntı: CryptonR

her gün çavuşu tokatlarsan böyle olur

online cs ve naruto
    + facebook
  • 61,25 den fazla gelmez.Gelmedi en azından bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsoldier1993
    61,25 den fazla gelmez.Gelmedi en azından bana

ötv indiriminden önce 62 liraydı indirimden sonra 56 lira 75 kuruştan fazla gelmiyo..

Üstteki arkadas ne demek istemiş silkroad babel falan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xsoldier1993
    61,25 den fazla gelmez.Gelmedi en azından bana

ötv indiriminden önce 62 liraydı indirimden sonra 56 lira 75 kuruştan fazla gelmiyo..

Üstteki arkadas ne demek istemiş silkroad babel falan

snn nickinin aynısı silkroad babel serverında 100 wizardda var ondan sordum silkroad knight gibi bir oyun
  • evet bizede en fazla 62 geliyor.
    Hiç kendimi kotalı kullanıyomuş gibi görmüyorum o yüzden.

Sınırsız gibi kullanıyorum sınırsız gibi ödüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makman

evet bizede en fazla 62 geliyor.

madem sınırsız kullanıon nie 62 liras veriyon 45 liras ver sınırsız kullan
  • aylık ücrette kotalı kullanıcılarda kotayı ne kadar aşarsanız aşın max. gelecek tutar 62.5 tl dir kendi sitesinde yazıyor. benim netim 4 aydır 8mb sınırsız 49tl geliyor hep bi kampanya vardı o zaman geçmiştim bilmiyorum fiyatı ne zaman tekrar artacak
  • Arkadaşlar gerçekten en fazla 62 tl mi geliyor ? benim 5 gb oldu da hiç girmemeyi düşünüyordum.Eğer öyleyse hep girip indirmem gerekir değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: materhan

Arkadaşlar gerçekten en fazla 62 tl mi geliyor ? benim 5 gb oldu da hiç girmemeyi düşünüyordum.Eğer öyleyse hep girip indirmem gerekir değilmi ?

Burdan hesaplayın kardeşim kaç kere yazmam gerekiyo bunu Yaz kotanı çıksın faturan

Hala 62 tl gelir diyenlerede kıl oluyorum, ÖTV İndiriminden sonra 56 lira geliyo artık. 62 Lira eskidendi

• quote:

quote:

Arkadaşlar gerçekten en fazla 62 tl mi geliyor ? benim 5 gb oldu da hiç girmemeyi düşünüyordum.Eğer öyleyse hep girip indirmem gerekir değilmi ?

Burdan hesaplayın kardeşim kaç kere yazmam gerekiyo bunu Yaz kotanı çıksın faturan

Hala 62 tl gelir diyenlerede kıl oluyorum, ÖTV İndiriminden sonra 56 lira geliyo artık. 62 Lira eskidendi

Dostum ilgin için teşekkür ederim mutluluktan da ne yapacağımı şaşırdım artık indirdikçe indiririm

• quote:

quote:

sinirlenme, geçen gün daha 6.5 gb a 61 lira geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öküz Başlı Antilop

quote:

Orijinalden alıntı: makman

evet bizede en fazla 62 geliyor.

madem sınırsız kullanıon nie 62 liras veriyon 45 liras ver sınırsız kullan

Herzaman buradaki interneti kullanmıyorum.
    tatillerde sadece
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.