Şimdi Ara

1e1: Thermaltake Level 10 PC Kasası (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
36.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünüm açısından çok hoşuma gitti. Ama bana biraz pahalı gibi geldi.
    Zeki mürende bizi görücekmi ?
  • Degil 1.500 TL, 150 lira bile vermem bu kasaya... Kasanin biraz daha geliştirilmeye ihtiyaci var. .

Videoda da denildigi gibi 3 puan bile çok bu tenekeye...

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• Kasa çıkalı yıllar oldu.Teknolojiyi bukadar da geriden takip etmemiz düşündürücü.

Orijinalden alıntı: Wade

Görünüm açısından çok hoşuma gitti. Ama bana biraz pahalı gibi geldi.

biraz mı şakacı seni
  • buna para verip eve götürsem babam evladlıktan reddeder beni diyorum ve hemen bu sayfadan uzaklaşıyorum stop.
    Sistem 1: Phenom II x2 555 BE@x4 3,2 GHz Sunbeam CCF|:|Gigabyte 790X-UD4 f7d Bios |:|Asus GTX650Ti Boost DirectCu II 2GB |:| A-Data 4*2 GB@800MHz 5-5-5-15 |:| 120GB Sandisk SSD |:| 1TB |:| 1TB |:| 8TB Seagate Archive |:| XIGMATEK Utgard 700W |:| Samsung 22" 226BW |:| FSP 800VA UPS |:| Windows 7 64 bit |:|
    Sistem 2: Ryzen 9 3950X + Dark X127|:|Asrock AB350 Pro4 |:|EVGA GTX1050Ti 4GB |:| 4x16GB G.Skill Flare X@3200Mhz 16-18-18-38 |:| 128GB Sandisk SSD |:| 1TB WD Green |:| Dark N10 |:| FSP 500W-60AHBC |:| ViewSonic VA2445-LED 24" |:| FSP 800VA UPS |:| Windows 11 |:|
    Sistem 3: Ryzen 7 7700X + Deepcool AG620|:|MSI PRO B650-P WIFI|:|Sapphire RX 7900 XTX Pulse 24GB |:| 2x16GB Team Elite Plus 4800Mhz CL40-40-40-77 |:| Kingston NV2 2TB SSD |:| 4TB Toshiba P300 HDD |:| Dark Maxima V20 |:| Bitfenix Whisper M 850W |:| Daewoo 65DM54U 65" 4k TV |:| Tescom Leo+ 2200VA UPS |:| Windows 10 64bit |:|
  • Kasa'yı ilk CHIP'in dergisinde görmüştüm 5-6 ay önce. Tasarımı çok hoşuma gitmişti. Kasanın fiyatı çok uçuk ve fiyatına göre 4x4'lük bir kasa olması gerekirken bazı eksik yanları var. Kasanın boş halinin ağırlığı 22kg'muş, duyduğumda azım açık kaldı..

@Sedat.
    Kasa'nın hakkını yeme bence. Tasarımı gayet iyi. Video'da 3 puan vermelerinin sebebi ise Fiyat/Performans açısından incelemeleri.
  • İçine en azından Toughpower XT 875W bir güç kaynağı koyabilirlerdi ve dokunmatik olmasada bir gösterge.. Tutulmayacağını bilerek yapmışlar resmen. Çoğumuzun da videonun da desteklediği üzere :'GEREKSİZ ve BOŞ'
  • İşte biz de zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali tartışıp duruyoruz, 112 cevap olmuş demek ki atasözleri en doğrusunu bilirmiş.

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

İçine en azından Toughpower XT 875W bir güç kaynağı koyabilirlerdi ve dokunmatik olmasada bir gösterge.. Tutulmayacağını bilerek yapmışlar resmen. Çoğumuzun da videonun da desteklediği üzere :'GEREKSİZ ve BOŞ'

XT olur mu böyle bi kasaya hocam
    Bu kasanın kendi gib canavar bi güç kaynağı var zaten: Thermaltake Grand (TR'ye gelse ilk ben alıcam bu güç kaynağını)
    Ama tabii ki ayrı olarak satılıyor. Thermaltake hiçbir kasasına güç kaynağı koymuyor zaten. Ama bence de bu kasayı Grand ile birlikte satması gerekirdi. Çünkü sonuçta birbirini tamamlıyor. O zamanda fiyat 2.000 TL olurdu doğal olarak.
    Bu kasayı alsam şahsen başka bir güç kaynağı koyup kasanın doğallığını bozmazdım. O yüzden kasayı 2.000 TL olarak görüyorum.
    Çok param olsa hemen alırım, kullanmasam bile koyarım baş köşeye karizması yeter ya
    Şu an modifiyeli Thermaltake Kandalf kullanıyorum onu bilen gören biçok kişi 'bu ne?' diyo, önündeki yuvarlak lambadan dolayı çoğunlukla da sinema projektörü sanıyorlar. Bunu neye benzetirler acaba merak ediyorum

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

3 sorun var ,
    kasa kendi montajını yapabiliyormu ?
    bunun içinde para saklayabilirmiyiz ?
    Zeki mürende bizi görücekmi ?

hocam yarıldım , bitirdin beni
  • en fazla 300 tl eder bu kasa
  • WAAAAAOWW. Çok Marjinalmiş.....
    750 TL falan olsaydı hemen alırdım ya
    Zamanla düşer umarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rex1 -- 16 Kasım 2010; 5:35:33 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.