Şimdi Ara

1e1:Haber '7. Bölüm' Yepyeni Teknoloji Programı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
36.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı kanallarda çıkan saçma teknoloji programlarından çok çok daha iyi.Bir kanalla anlaşılırsa çok güzel olur bence.

Mesut, tez vakitte dön gel, özletme kendini.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • 12 yaşımdayken kuzenimlerde gta vice citry oynamıştım, eve gelmek üzere yola çıktım açıkçası geçen arabaları bazukayla uçurmak ve sniperla insanları vurmak aklıam geldi hemen. Yani bağımlı olursanız az da olsa ETKİLİYOR!
  • Vallahi kaç gündür yüzünüzü göremiyordum.Süper olmuş bu arada.
  • AĞZINIZA SAĞLIK
  • norveç katliamının suçlusu oyunlar değil boşuna saçmalamayın suçlu katliamcı ne yani ben god of war oynayınca gidip milleti mi kesip biçeceğim gta oynayınca gidip araba çalıp insanları mı ezeceğim. adam neden silahlı oyunlardan etkilenmiş, neden silahsız oyunlardan etkilenmemiş demek ki adamın kafasında zaten böyle plan varmış.oyunlar suçlu değil bunlar saçmalık.
    Ben sinemeada be Pc de tecrübe ettiğim 3d nin oyunlara sinemadan çok daha fazla şey kattığı görüşündeyim.Ne demektir 'oyunun içine dahada gömülmekten başka bir işe yaramıyor'Göümülmek?Oyunun içine girmej?
    Beklenti neydi acaba?.3d yi sizi oyunun içine çekmesinden çok ekranın dışına nelerin çıktığı olarak yorumlarsanız elbettteki ulaşacağınız sonuç bu olur.
    Programın genel kalitesine yakıştıramadığım tek düze yorumlar yapılmış ama kendi kulvarında en sevdiğim programdır.Ara vermesine üzüldüm..
  • .hayırlı tezkereler Mesut abi

Mesut yolun açık olsun bu arada..:) 5 aylı ksüre zarfı içerisinde sakın ola teknolojiden geri kalma paslanırsın valla :D

şaka maka beni en çok endişelendiren şey askerlik... nedeni ise oyunlardan, filmlerden, dizilerden, günlük haberlerden (rlslogi guru3d, dh)ve daha bir sürü şeyden geri kalacam.. :( of of of of bitmesin okul :D :D :D :D
  • oyunların insanları etkilediğini düşünmüyorum. ama biraz fikir veriyor. nano giysi felan. Allahtan 1940'larda pc yokmuş yoksa Hitlerin savaşı age of serisini oynayıp çıkardığını söylerlerdi.
    3d güzel bişey gibi ama optimize olması lağzım. yeni bir teknoloji bence bu teknoloji. siyah beyaz televizyondan sonraki en büyük devrim olabilir. gelişmesi lağzım bir bakın ilk dx9 oyunla şimdiki dx9 oyun birmi işte ilk 3d ile sonraki 3d arasında büyük fark olacaktır.
    bu arada hayırlı tezkereler Mesut abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 6 Ağustos 2011; 22:26:03 >

Orijinalden alıntı: Artyom

Bazı kanallarda çıkan saçma teknoloji programlarından çok çok daha iyi.Bir kanalla anlaşılırsa çok güzel olur bence.

aynen öyle diyorum bende... tr kanallarındaki teknoloji üzeirne olan haftalık programalr yok yarışmasıydı yok yeni bu çıkmışmış .. .rezalet ötesii.. esas buı programın verilmesi lazım ..

şunu söylüyorum dünyada DH üzerine başka tanımam. herşeye ilaç DH

• Bu hafta geç kaldım bi gün sonra izliyorum
  • DH Misafiri

06.08.2011 19:36:49

Senin için çok güzel bir açıklama yapılmış zaten videoda içinde bir pislik varsa zaten dışarı çıkar oyunun o pisliğin ve sapkınlığın oluşmasında bir etkisi yok konumuz bu.
  • Anket yapmanız güzel olmuş ancak bu ankete Steam kullanıcılarının Steam VAC'tan memnun olup olmadıklarını da eklemeliydiniz. Yüzbinlerce üyesi olan bir platform olarak bu sonuçlar Steam'e de iletilmeliydi bence. Umarım birgün Steam'e de rakip çıkar bu ehli keyif tavrından bu vesileyle vazgeçer.
  • 5 ay çok üzücü
  • hep bu pc konsol tartışmasında atlanan söylenmeyen bi durum var bence pc oyunuları konsol oyuncularının en az 20 katı kadar bence pc ile konsol oyuncuları yanyana bile konulmaz çünkü pcde bütüm oyunlar beleş pc içiçn çıkmış bütüm oyunları pcler hepini oynuor artık günümüzde ama konsola çıkmış bi oyuncu konsolun bütüm oyunlarına 60 -70 pound verip alabiliormu kısacası pcde oyunlar bedava online içinde farklı çözümler serverlar var . orgınal pc oyunu alan çok az olduğu için pc oyuncu sayısı bilinmeio
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.