Şimdi Ara

1e1:Haber '7. Bölüm' Yepyeni Teknoloji Programı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
0
Favori
36.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı tezkereler. cidden özleyeceğiz seni Mesut Çevik.
  • Söyleşi mükemmel...ben birebirin fon müziğinin nereden alıntı olduğunu çok merak ediyorum,çünkü müzik kulağıma aşina.
  • Yakında canlı bi yayın yaparsanız (konsolüssü gibi) çok iyi olur, bsc'de bi sohbet sistemi gibi birşey koyup oradan yada twitter'dan soru vs. alabilirsiniz.
  • Norveç saldırısı konusunda haklısınız. Oyunlardan, filmlerden, dizilerden fazla etkilenenler var. Mesela Kurtlar Vadisi'nde Çakır ölünce Çakır için Cenaze Namazı kılındı. Bu insanların kesinlikle piskolojik tedavi görmesi lazım.

Hayırlı teskereler Mesut Abi. 1'e 1 Haberi çok özleyeceğim.

NOT: Bence bir televizyon kanalı ile anlaşıp bu haberleri yayınlayabilirsiniz. (atv, Kanal D, Star TV, TVEN gibi)

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • sigara zekayı geliştirir

harbiden varmı öyle araştırma

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • Her zaman ki gibi muhteşem bir bölümdü emeği geçen herkese teşekkürler.Mesut Çevik üstada hayırlı teskereler diliyorum...
  • Steam'le alakalı banlanmama sorununa değindiğiniz için teşekkür ederim. Steam'in sırf para için hilecileri banlamadığından bahsettiniz. Nasıl ki AMD-Intel, AMD-nVIDIA, PSN-XBOX gibi negatif eşleşmeler varsa, Steam'in de rakibi olursa bu sorunlar eminim ki kalmayacaktır, çünkü kullanıcılarını kaybetmemek adına memnun etmeye kendini mecbur hissedecektir. Ancak şu anki durumda tekel olmasını müşterileri aleyhine kullanıyor ve EA veya başka bir firma, iyice seviyesizleşen PC oyunculuğuna seviye kazandırmak için yeni bir PC oyun ortamına ihtiyaç olmazsa olmaz bir hal aldı.

Activision da eski teknoloji COD'un namını kullanarak müşterilerini sömürmeye devam ediyor. Umarım BF3 çok iyi çıkar ve Activision artık kopyala-yapıştır metodundan vazgeçer. Çünkü esaslı bir dersi hak etmekte, özellikle de COD serisinin namını kirleten Treyarch oyunlarından sonra ve eski motorla çıkacak MW3'le umarım hüsrana uğrarlar. Bunu, COD serisini en başından beri oynayan biri olarak söylüyorum.

1e1 haber neden sona eriyor ki. Nasıl ki incelemeler Erdi Bey'le devam ediyorsa, bu programda da Mesut bey gelebe kadar aynı şey geçerli olamaz mı?

Mesut bey, yolunu gözlücez. Forumda acemi birliği ve usta birliği hakkında da bilgi verilirse memnun oluruz. Şimdiden hayırlı tezkereler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 6 Ağustos 2011; 13:55:22 >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• Steam ile ilgili yaptığınız haber PC oyunculuğunun çirkin yüzünü gösteriyor... Hani şu hile ile multi oyun oynayanları anlayamıyorum. Gerçekten keyf alabiliyorlar mı? Crysis 2 çıktığında online modda binlerce cheater vardı CRYTEK ve EA aylarca engel olamadı ve oyundan soğuduk... Acaba ubisoft un yaptığı en doğru yol mu?

Birde bahsettiğiniz NOKIA durumu... 619 avro ne yahuuu!! Şimdi bu telefon TR ye gelse malum vergiler vs.. fiyat olacak 800 avro... Nokia bu telefonun fiyatını 2 ay içinde 400 avro seviyesine çekmezse fazla satılacağını sanmıyorum.. Hani Nokia olsun çamurdan olsun diyen zihniyetteki insanlar bile uyandı artık ama NOKIA pazarlama yönetimi hala pembe gözlüklerle piyasaya bakıyor anlaşılan...

O kadar oy kullanan var biri bana izah etsin oyun oynamak insanı nasıl katil yapıyor? Yok hani oyundan etkilenip katil olasınız varsa kusura bakmayın ama sizler akıl noksanlığı belirgin seviyelere ulaşmış olacaktır. En kısa zamanda bir sağlık kuruluşuna başvurup tedaviye başlamalısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: osooso148

Steam ile ilgili yaptığınız haber PC oyunculuğunun çirkin yüzünü gösteriyor... Hani şu hile ile multi oyun oynayanları anlayamıyorum. Gerçekten keyf alabiliyorlar mı? Crysis 2 çıktığında online modda binlerce cheater vardı CRYTEK ve EA aylarca engel olamadı ve oyundan soğuduk... Acaba ubisoft un yaptığı en doğru yol mu?

Birde bahsettiğiniz NOKIA durumu... 619 avro ne yahuuu!! Şimdi bu telefon TR ye gelse malum vergiler vs.. fiyat olacak 800 avro... Nokia bu telefonun fiyatını 2 ay içinde 400 avro seviyesine çekmezse fazla satılacağını sanmıyorum.. Hani Nokia olsun çamurdan olsun diyen zihniyetteki insanlar bile uyandı artık ama NOKIA pazarlama yönetimi hala pembe gözlüklerle piyasaya bakıyor anlaşılan...

O kadar oy kullanan var biri bana izah etsin oyun oynamak insanı nasıl katil yapıyor? Yok hani oyundan etkilenip katil olasınız varsa kusura bakmayın ama sizler akıl noksanlığı belirgin seviyelere ulaşmış olacaktır. En kısa zamanda bir sağlık kuruluşuna başvurup tedaviye başlamalısınız

Steam olayına kesinlikle katılıyorum. Steamim de cod 4 modern ware 2 ve source var. Fakat vidyo'da bahsedildiği gibi hile yapanların hiçbir zaman önüne geçilmedi. Bu olaylar neticesinde orjinal oyuna para vermenin gereği olmadığına karar verdim. Çevremde ki arkadaşlarımın da çoğu bu konuda benimle hem fikir.

Kısacası, moralimi atmak için oyun oynayalım diyoruz, parası neyse veriyoruz. Fakat bu sefer hileciler yüzünden daha çok moralimiz bozuluyor ve buna karşı hiçbir tedbir alınmıyor, program geliştirilmiyor. Müşterilerini bu şekilde yüz üstünde bırakan firmaların neden ürünlerini almaya devam ederek onlara kazanç sağlayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonpoL -- 6 Ağustos 2011; 14:40:29 >

• ya ben onu bunu geçtim yıllardır o dh veya bsc kupalarından birşeyler içildi :)

çok şaşırdım, ben onları süs zannetmeye başlıcaktım az daha :D

şaka bi yana nokia iyi güldürdü bizi :))

daha da şaka bi yana

tez git tez gel mesut abiciğim :)
  • 1e1 haber in devamını sabırsızlıkla bekleyeceğim .
  • yorumları silecekseniz microsoft neden ürün göndersin ki buraya.
  • mesut abi çarşı izninde 3G bağlantıyla olabilir aslında programıda cumartesi veya pazar gününe alırsınız :D
  • Cem Yılmaz'ın tabiriyle o cani oyundan etkilendiyse gitsin oyun yapsın niye gidip insanları vuruyor illa ki bir günah keçisi olacak yani o da bu sefer oyunlar oldu :)
  • mesut abi hayırlısıyla bitirip gelirsin inş incelemelerini özleyeceğiz.yine müthiş bir prog olmuş ellerinize sağlık
  • Pazartesi günü belli olacakmış askerliğin kısalacağı.Eskiden şeytana uyduk derlerdi,şimdi oyunlara uydum diyorlar.Yani bu oyunlar sayesinde şeytanın yükü hafifledi:)))
  • ellerinize sağlık yine zevkle izledim gerçekten dolu dolu bi video olmuş söylendiği gibi videonun sonunda biraz üzüldüm 6 ay boyunca biz kimi izliyeceğiz ki bi an önce inş yeniden başlarsınız videolarınıza Mesut abi yolun açık olsun ...
  • 3d ölü doğmuştu ve öldü, 3d için gözlüklere tvlere fazladan bir tv parası daha vermiş olanlara geçmiş olsun diyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.