Bildirim
### 1998 - 1999 model OPEL CORSA'LARı nasıl biliriz ? ###
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet ben de merak ediyorum..Bir tane 97 1.4 gls 90 bg 120 bin km de bir araç buldum..fiyat 9.5 temize benziyor..Bu araç ne kadar yakıt tuketir, ben acemi oldugumdan şimdilik performansa fazla onem vermiyorum ama fazla sorun çıkarmayan yolda bırakmayan bir araba dusunuyorum 97-2000 arası corsalar alınır mı sizce?
selamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: x15
Evet ben de merak ediyorum..Bir tane 97 1.4 gls 90 bg 120 bin km de bir araç buldum..fiyat 9.5 temize benziyor..Bu araç ne kadar yakıt tuketir, ben acemi oldugumdan şimdilik performansa fazla onem vermiyorum ama fazla sorun çıkarmayan yolda bırakmayan bir araba dusunuyorum 97-2000 arası corsalar alınır mı sizce?
selamlar -
Bence 100.yıl 2000 edition modeli alınır çünkü donanımı çok iyi. Onun dışında alınacaksa 98 GSi yada temizi ve oynanmamışı bulunursa ki bulmak çok çok zor Sfi motorlu 94 GSi 'ı alınır. Gerçi ben olsam daha hızlı diye 94 almaz 98 alırdım. Donanım daha önemli bence. O yüzden tek kapı GSi 1998i, 4 kapı olarakta 2000 edition'ı öneririm.quote:
Orijinalden alıntı: U_şen
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ex1983Pax
Bence 100.yıl 2000 edition modeli alınır çünkü donanımı çok iyi. Onun dışında alınacaksa 98 GSi yada temizi ve oynanmamışı bulunursa ki bulmak çok çok zor Sfi motorlu 94 GSi 'ı alınır. Gerçi ben olsam daha hızlı diye 94 almaz 98 alırdım. Donanım daha önemli bence. O yüzden tek kapı GSi 1998i, 4 kapı olarakta 2000 edition'ı öneririm.
Alıntıları Gösterdonanımhaber forum
## opel corsa GSİ 1997 MODEL 1.6 16V 120 beygir [bu aracı nasıl biliriz] ## » Sayfa 1 - 2http://forum.donanimhaber.com/m_16285723/mpage_1/key_//tm.htm#16308662
Burda kronik sorunları falan yazdım. 98 GSi 1.6 16V ile 10-11lt yakarsınız (orda 11ltnin altında inmez dedim ama inebiliyormuş ama hemen söleyeyim 14lt ye kadar da çıkabilir basınca) 1.4 16V 4 kapı 2000edition bir corsa alırsanız 9-10lt yakarsınız. Çok büyük fark olmaz yani. Ayrıca araç 1.4 olacağı için hor kullanılmış veya zorlanmış bir araba olmaz ve GSi la aynı donanımlara sahip olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ex1983Paxdonanımhaber forum
## opel corsa GSİ 1997 MODEL 1.6 16V 120 beygir [bu aracı nasıl biliriz] ## » Sayfa 1 - 2http://forum.donanimhaber.com/m_16285723/mpage_1/key_//tm.htm#16308662
Burda kronik sorunları falan yazdım. 98 GSi 1.6 16V ile 10-11lt yakarsınız (orda 11ltnin altında inmez dedim ama inebiliyormuş ama hemen söleyeyim 14lt ye kadar da çıkabilir basınca) 1.4 16V 4 kapı 2000edition bir corsa alırsanız 9-10lt yakarsınız. Çok büyük fark olmaz yani. Ayrıca araç 1.4 olacağı için hor kullanılmış veya zorlanmış bir araba olmaz ve GSi la aynı donanımlara sahip olur.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bu araba alınır mı?Hız performans benim için o kadar onemli değil. .Şehir içinde kullanacağım..Yüzüncü yıl değil ve sahibinin yazdığı gibi abs ve yolcu hava yastığı da yok..(telde gorustumBu aracın değeri ne olabilir sizce?Bir de araç sorgulamada haciz oldugu yazıyor bu ne demek oluyor..
cevaplarınız için teşekkürler..
-
haciz aracın ödenmesi gereken cezası, borcu olduğu anlamına geliyor. sahibi de bilmiyor olabilir. yani bu tamirci çırağı arabayı denemek için trafiğe çıktığında yediği ama ustasına söyleyemediği bir ceza bile olabilir. almayı düşünüyorsan sahibiyle konuş, ödesin borcunu öyle al. sonra başına iş açmasın.quote:
Orijinalden alıntı: x15
Arkadaşlar bu araba alınır mı?Hız performans benim için o kadar onemli değil. .Şehir içinde kullanacağım..Yüzüncü yıl değil ve sahibinin yazdığı gibi abs ve yolcu hava yastığı da yok..(telde gorustumBu aracın değeri ne olabilir sizce?Bir de araç sorgulamada haciz oldugu yazıyor bu ne demek oluyor..
cevaplarınız için teşekkürler..
Alıntıları Göster
-
Bizde 99 var (GLS).quote:
Orijinalden alıntı: Hoppas
haciz aracın ödenmesi gereken cezası, borcu olduğu anlamına geliyor. sahibi de bilmiyor olabilir. yani bu tamirci çırağı arabayı denemek için trafiğe çıktığında yediği ama ustasına söyleyemediği bir ceza bile olabilir. almayı düşünüyorsan sahibiyle konuş, ödesin borcunu öyle al. sonra başına iş açmasın.
Alıntıları Göster
Güzel.istiyorsan alabilirsin.İkinci eli güzeldir.Hem fiyat olarak hemde alıcı olarak zorlanmazsın.90 hp motoru gerçekten iyi.Tavsiye ederim.
-
@x15.quote:
Orijinalden alıntı: frk96
Bizde 99 var (GLS).
Güzel.istiyorsan alabilirsin.İkinci eli güzeldir.Hem fiyat olarak hemde alıcı olarak zorlanmazsın.90 hp motoru gerçekten iyi.Tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
O fiyata o araç çok.
1.4 ve gls bulabilirsin.Bizimkide aynı renk.Tek sorun şu ki bir yere çizdinmi metalik renk olduğundan boya belli olur.Bu tüm otomobillerde olur
-
HOOOOOOOOO 2000 aşağısı corsa alınmaz gerek kalite gerek işçilik açısından gerçekten kötüdür...
2000 yukarısı corsa düşünülmelidir... -
Ben bu Corsaların en büyük handikapının AYNA ları olduğunu düşünüyorum.Gövdeye sabit olduklarından katlanma şansı yok buda benim birçok kez ayna değiştirmeme sebep oldu çok kırıldı kırdılar..quote:
Orijinalden alıntı: EvolutionATK
HOOOOOOOOO 2000 aşağısı corsa alınmaz gerek kalite gerek işçilik açısından gerçekten kötüdür...
2000 yukarısı corsa düşünülmelidir... -
quote:
2000 yukarısı corsa düşünülmelidir...quote:
Orjinalden alıntı: 58_L300_58
2000 yukarısı corsa düşünülmelidir...
Neye göre kötüdür? Aynı sınıftaki senesinin araçlarınla kıyaslarsan gayet iyidir. -
97 model gls yi 1 sene kadar kullandım. hiç çekinmeden alabilirsin gayet memnun kalırsın.ama dikkat etmen gereken en önemli şey triger seti değişmişmi. değişmişse de zamanında değişmiş? performans aramıyorum diyosun ama o kasada 90 bg biraz fazla duruyor. bu yüzden gayet seri sayılabilir. ama küçük bir kasası olduğu için hız arttıkça güven hissinde azalma söz konusu olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Ex1983Paxquote:
Neye göre kötüdür? Aynı sınıftaki senesinin araçlarınla kıyaslarsan gayet iyidir.
Alıntıları Göster
-
quote:
2000 yukarısı corsa düşünülmelidir...quote:
bence tamamen yanlış bir görüş.benim 96 model swing vardı.enjeksiyonlu.sonraki kasa değişimi gibi modellerle defalarca karşılaştırdım.benim arabanın gerek sac kalınlığı gereksede işçilik açısından daha kaliteli.zaten en çok tutanda bu modeldeki kasalar.fakat bu araçlarda kronik problemler var.direksiyonda tıkırtı eksik olmaz.egr valfi hep bozulur.bunun haricinde yakıtta ve işçilikte iiyidir.temiz bir araçsa alınabilir.ben yeni satım.9 000 ytl ye.gayet te temiz bir araçtı.bakımları zamanında yaptırmıştır.pazara çektiğim gün sattım.
-
98 1.4 gls kullanıyorum senesine, sınıfına göre iyi bir araç pratik iyi kaçıyor ufak old. için her yere girersin şehir için ideal ama fazla yakar yani küçük old. için az yakar diye düşünme sakın bunun yanında konforludur...yol tutuşunu beğenmiyorum ama hız yapılmayacak bir araç!quote:
Orijinalden alıntı: one man one enginequote:
bence tamamen yanlış bir görüş.benim 96 model swing vardı.enjeksiyonlu.sonraki kasa değişimi gibi modellerle defalarca karşılaştırdım.benim arabanın gerek sac kalınlığı gereksede işçilik açısından daha kaliteli.zaten en çok tutanda bu modeldeki kasalar.fakat bu araçlarda kronik problemler var.direksiyonda tıkırtı eksik olmaz.egr valfi hep bozulur.bunun haricinde yakıtta ve işçilikte iiyidir.temiz bir araçsa alınabilir.ben yeni satım.9 000 ytl ye.gayet te temiz bir araçtı.bakımları zamanında yaptırmıştır.pazara çektiğim gün sattım.
Alıntıları Göster
-
BENCE FİAT PALİO 1.2 16V 80 BG 2003-2004 MODEL KLİMALI, HAVA YASTIĞI, KIA RIO SW 1,5 16V 90 BG 2003 CİVARI KLİMA,HAVA YASTIĞI, VW POLO 1997-98 HAVA YASTIĞI, KLİMA?, BMW 318 1987 CİVARI, MERCEDES 190 E 1987 CİVARI 2,0 MOTOR LPG TAKILIP RAHAT RAHAT KEYİF YAPABİLİRSİNİZ,BMW 5,20 1991-1994 MODEL 155 BG,TOYOTA COROLLA 1993-1996 ARASI,1993-1995 ARASI VECTRA............ GİBİ ALTERNATİFLERİNİZ VAR, CORSA SAĞLAM ARABA AMA ÇOK KEYİFSİZ. BENCE BİRAZ FAZLA YAKSIN AMA KEYİF VERSİN DERİM SİZE. ARABA NE OLURSA OLSUN BAKIMI ZAMANINDA YAPILIRSA ARIZA VERMEZ. CORSAYA ALTERNATİF ÇOK GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ YÜKSEK MODELDEN DÜŞÜK MODEL YILINA DOĞRU SIRALAMA YAPTIM. KARARINIZDAN HABERDAR OLURSAM SİZE FİKREN ÇOK YARDIMCI OLURUM. -
Bu kasalarda kronik paslanma sorunu var deniliyor. 2001 den sonra çıkan kasaların daha iyi olduğu söyleniyor. Ama almadan önce yaptıracağınız kontrolde paslanma yoksa alıp binilebilir. Sonuçta kullanışlı araçlar.quote:
Orijinalden alıntı: vti_1.6
BENCE FİAT PALİO 1.2 16V 80 BG 2003-2004 MODEL KLİMALI, HAVA YASTIĞI, KIA RIO SW 1,5 16V 90 BG 2003 CİVARI KLİMA,HAVA YASTIĞI, VW POLO 1997-98 HAVA YASTIĞI, KLİMA?, BMW 318 1987 CİVARI, MERCEDES 190 E 1987 CİVARI 2,0 MOTOR LPG TAKILIP RAHAT RAHAT KEYİF YAPABİLİRSİNİZ,BMW 5,20 1991-1994 MODEL 155 BG,TOYOTA COROLLA 1993-1996 ARASI,1993-1995 ARASI VECTRA............ GİBİ ALTERNATİFLERİNİZ VAR, CORSA SAĞLAM ARABA AMA ÇOK KEYİFSİZ. BENCE BİRAZ FAZLA YAKSIN AMA KEYİF VERSİN DERİM SİZE. ARABA NE OLURSA OLSUN BAKIMI ZAMANINDA YAPILIRSA ARIZA VERMEZ. CORSAYA ALTERNATİF ÇOK GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ YÜKSEK MODELDEN DÜŞÜK MODEL YILINA DOĞRU SIRALAMA YAPTIM. KARARINIZDAN HABERDAR OLURSAM SİZE FİKREN ÇOK YARDIMCI OLURUM.
-
sen tigra almıyor muydunquote:
Orijinalden alıntı: mukeya
Bu kasalarda kronik paslanma sorunu var deniliyor. 2001 den sonra çıkan kasaların daha iyi olduğu söyleniyor. Ama almadan önce yaptıracağınız kontrolde paslanma yoksa alıp binilebilir. Sonuçta kullanışlı araçlar.
Alıntıları Göster -
Çok eski bir autoshow dergi sayısında okuduğum kadarıyla bazı alt takım ve egzos aksamları periyodik bakıma kadar yetişmediği konusunda bir not okumuştum. Ne kadar doğru bilemicem bayanlar için ideal bir 2. el oto olabilir ki genelde pazarda hitab ettiği kesim bayanlardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1. Selim
98 1.4 gls kullanıyorum senesine, sınıfına göre iyi bir araç pratik iyi kaçıyor ufak old. için her yere girersin şehir için ideal ama fazla yakar yani küçük old. için az yakar diye düşünme sakın bunun yanında konforludur...yol tutuşunu beğenmiyorum ama hız yapılmayacak bir araç!
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: garfield24
98 1.4 gls kullanıyorum senesine, sınıfına göre iyi bir araç pratik iyi kaçıyor ufak old. için her yere girersin şehir için ideal ama fazla yakar yani küçük old. için az yakar diye düşünme sakın bunun yanında konforludur...yol tutuşunu beğenmiyorum ama hız yapılmayacak bir araç!
anlamadım ama nasıl fazla yakıyo.bizdeki 99 5.3 yakıyo.twinportlara göre 0.2 litre daha fazla.bence sen arabanı bakıma götür.çok fazla değil
Benzer içerikler
- seat arona kronik sorunlar
- en ucuz plug-in hybrid
- citroen c3 otomatik vites yorum
- opel corsa 1.2 twinport
- toyota corolla 1.4 d-4d
- en az yakan arabalar
- mercedes mi bmw mi
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X