Şimdi Ara

### 1998 - 1999 model OPEL CORSA'LARı nasıl biliriz ? ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
99.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 58_L300_58

HOOOOOOOOO 2000 aşağısı corsa alınmaz gerek kalite gerek işçilik açısından gerçekten kötüdür...
    2000 yukarısı corsa düşünülmelidir...

Yılına göre en iyi araçtır.2000 altı alınmazmış arabayı kullanmamış ama çenede yok yok...

Yürürken clio nun [II] bagajına baktım.O kadar küçükki corsaya göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

sen tigra almıyor muydun

hangisine kara verceğimi bir bilsem , bişey yazıyoruz hemen onu kötülüyorlar, başka bir araç yazıyoruz biri çıkıyor şuyu buyu var diyor ,desenize piyasada sağlam araba yok...
  • hortlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idinc -- 30 Ekim 2009; 0:32:00 >
  • B kasa 3-kapili 1.5 td kullaniyorum 204000 kusur km de ,yanliz turkiyede Turbodiesel motorlu olani varmi bilemem

Ekonomi-Performans bakimindan tavsiye ederim
  • 99 model 1.2 motor otomatik vites corsa nın ederi nedir?
  • aracım 40.000de bu arada
  • İnsaf ya kaç yıllık konu. Yeni konu açın hortlatıcağınız yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idinc

aracım 40.000de bu arada

Aynı benzerlerinden 1 milyar daha fazla eder herhalde ama ben olsam satmam 40.000 de araba, corsa b ler dayanıklı arabalar, kolay kolay öldüremezsin, zaten bu güne kadar 4 kapı olupta diri olmayanını görmedim. O yüzden "0" araba sayılır 40.000de napacaksın satıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

quote:

Orijinalden alıntı: idinc

aracım 40.000de bu arada

Aynı benzerlerinden 1 milyar daha fazla eder herhalde ama ben olsam satmam 40.000 de araba, corsa b ler dayanıklı arabalar, kolay kolay öldüremezsin, zaten bu güne kadar 4 kapı olupta diri olmayanını görmedim. O yüzden "0" araba sayılır 40.000de napacaksın satıp

aslında doru söylüyorsun fakat zamanında anneme alınan bu arabanın garajda yatması canımı sıkıyor,babamı gaza getirip yeni bi astra planlarım varda ondan,zaten 99 model bu kadar temiz bir corsa bulunamıcağinin iddaısındayım zaten arabanın yağinı degistirirken kaputu acan adamda şaşkına döndü..

• 14-15 bin lira eder mi sizce..
  • hiç güvenli durmuyorlar
  • 1997 model corsa swing 1.4 i(klima,hidrolik...) 60 hp mi 2001 model felicia 1.3 glxi (hidrolik var, klima yok.) 66 hp mi?hangisini önerirsiniz?skoda 10000 tl, opel 10400 tl
  • Arkadaşlar bende 1997 109.000km de 11.950TL ye Opel Corsa 1.4 GLS buldum araç full+full sizce alınırmı tavsiye eder misiniz? Bu arada araç otomatik vites zaten fazla gezmiyorum araç LPG'li sizce alınırmı bu araba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanpeker41

Arkadaşlar bende 1997 109.000km de 11.950TL ye Opel Corsa 1.4 GLS buldum araç full+full sizce alınırmı tavsiye eder misiniz? Bu arada araç otomatik vites zaten fazla gezmiyorum araç LPG'li sizce alınırmı bu araba ??

aldınmı ?
  • 1999 model opel corsa dönemindeki aynı segmentteki araçlara göre tercih yapılabilir
  • 1998 model opel corsa olsada alsak.
  • 98 model 1.4 swing var 3 senedir kullaniyoruz aldigimizda 90bindi simdi 120 bin hicbir sikinti cikarmadi ama gercekten cok basit bir araba bu arada guvenlik sifir yani allah korusun bi kaza olsa icinden sag cikmak imkansiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb. Konuyu HORTlatmış gibi olacağız ama yine de sormadan edemedim.97 GLS yeşil 145 bin km.LPG siz.öncelikle bu araçlar nasıldır? LPG siz binilebilir mi? Arıza +sorun yaşatır mı sık sık? fiyat olarak nisan 2014 itibariyle 12.750 tl uygun mudur?
  • tarihcifss T kullanıcısına yanıt
    çok istiyor 99 model gümüş gri 12500 sen hesapla arac temiz 2 parça boya var 160000 km de
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaci68

çok istiyor 99 model gümüş gri 12500 sen hesapla arac temiz 2 parça boya var 160000 km de

desene ayvayı yedik...:(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.