Sıfır Arona 910 bin değer mi ? Acil yardım lütfen

-
-
Tavanı berbat onun haricinde yakıt iyiydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Arona MY23 Fiyat Listesi (seat.com.tr)
923.000 TL gözüküyor sıfırı.
-
Hem manuel olması ileriye dönük problem hem de seat markası artık araç üretmeyecek gibisinden açıklamalar da var. Ben olsam başka bir markaya yönelirdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakıt konusunu iyi araştır derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınır.
Sahibindende 1 milyon istiyorlar aynı arabaya.
B segment olarak geçse de onlardan daha geniş hacim ve bagaj sunan bir araç, motoru da güzel, donanımı da gayet yeterli, bu piyasada uygun fiyat.
Satameyan onlar.zirveden mala girip hayal dünyasında yaşıyorlar.ellerinde patlar inş.
Alınır, fiyat piyasa koşullarında gayet güzel…1.0 turbo motor da güzel, manuel sorun değilse daha ne olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zamanda manuel alırsan zor satarsın. Onun haricinde 1 milyona vision 1100 e dream corolla otomatik, 1230 civarına c4x verilen yerde zorlayıp ben olsam otomatik alırım.
Herkesin kendi düşüncesi ama ben manuel arabayı daha 2017 de zor satmıştım.
Patlamış zaten gün geçtikçe de patlıyor yıllık mevduat faizi %45-50 satmadığı her gün negatif yazıyor
hocam illa suv olsun derseniz eğer alınır arona. ama biraz daha ufak bagaj olsa da olur, fiyat da ucuz olsun, cebimde param artsın isterseniz 2023 model 873.000 tl ye beyaz renk skoda fabia elite 1.0 95 hp düz vites de alınır. fabianın sınıfına göre boyutları çok büyük. hem fabia malzeme olarak ibiza ve aronadan daha kaliteli. aronada suv lastiği var. suv lastiği fabianın lastiğine göre de çok pahalı. şirketiniz varsa, kamyonet almak sorun değilse eğer 900bin tl ye berlingo feel bold eat8 dizel araç da alabilirsiniz. 785bin tl ye opel combo edition da var düz vites.
ben de o fiyat aralığında araç bakıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 29 Ekim 2023; 15:26:15 > -
araba balonu patladı. şuan tüm bayiler liste fiyatının altında fiyat veriyorlar. pazarlığa da açıklar. tıpkı eski günlerdeki gibi.
-
Manuel almak hiç mantıklı degil. Satmak istesen zor satarsın. Artık herkes otomatik bakıyor
hocam fiyatı uygun yazarsan eğer bal gibi de satılır düz vites araç. tutup da şark kurnazlığı yapıp manueli otomatiğe yakın fiyata kakalamaya çalışırsan satılmaz. sıfır alırken ucuz diye manuel araç almışsan eğer, ilerde satarken de ucuza fiyat biçmen lazım ki satılsın.
bizim ülkemizde fakirinden zenginine, cömertinden pintisine kadar her gelir çeşidinden insan var. satılmayacak araç yok. yeter ki fiyatı mantıklı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 29 Ekim 2023; 15:25:22 > -
-
o zaman arona hayırlı olsun hocam. başka da bu paraya donanımlı ve turbo motorlu suv yok.
-
Ford Puma Manuel de araştırılabilir .
-
puma aronaya göre hem daha boş bi araç, hem daha pahalı.
-
Yav arkadaş neden zor satsın? Nasıl bir mantık bu?
Liste fiyatında manuelle otomatik arasında 160 bin TL fark var. Fiyatı buna göre yazar satarsın.
Ülkede en çok satan araçlardan biri 1.4 manuel egea. Nerede yaşıyorsunuz?
Konu sahibine gelirsek araç güzel, donanımı yeterli, trend olan b suv segmentinde.
Uzun süre kullanırım, manuel dert değil diyenler için mantıklı seçenek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

araba balonu patladı. şuan tüm bayiler liste fiyatının altında fiyat veriyorlar. pazarlığa da açıklar. tıpkı eski günlerdeki gibi. |
hocam fiyatı uygun yazarsan eğer bal gibi de satılır düz vites araç. tutup da şark kurnazlığı yapıp manueli otomatiğe yakın fiyata kakalamaya çalışırsan satılmaz. sıfır alırken ucuz diye manuel araç almışsan eğer, ilerde satarken de ucuza fiyat biçmen lazım ki satılsın. bizim ülkemizde fakirinden zenginine, cömertinden pintisine kadar her gelir çeşidinden insan var. satılmayacak araç yok. yeter ki fiyatı mantıklı olsun. |
Yav arkadaş neden zor satsın? Nasıl bir mantık bu?
Liste fiyatında manuelle otomatik arasında 160 bin TL fark var. Fiyatı buna göre yazar satarsın. Ülkede en çok satan araçlardan biri 1.4 manuel egea. Nerede yaşıyorsunuz? Konu sahibine gelirsek araç güzel, donanımı yeterli, trend olan b suv segmentinde. Uzun süre kullanırım, manuel dert değil diyenler için mantıklı seçenek. |
Benzer içerikler
- austral mi qashqai mi
- panelvan aracımla ne is yapabilirim
- fiat bravo 1.6 multijet
- ford transit 140 ps motor yorumları
- audi a3 1.6 ambiente yorumlar
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X