Şimdi Ara

1987 FORD TAUNUS ALDIM İYİMİ ETTİM ? (KLİMA HAKKINDA BİR SORU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
16.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alma amacım sadece ayak işleri için ancak 2250 ytl para vardı, araba iyi kullanılmış gibi motorcu ve kaportacı arkadaşlarımda yanımdaydı birlikte aldık, arabaya her ikisi de kefil oldular arabada büyük tüp var ama ruhsata işlenik değil, sadece bir problemim var şimdilik kullanmak biraz zor geliyor hep doğan şahin toros alışmışım bunu kullanırken zorlanıyorum biraz.

4-5 yıl kullanıp çöpe atarım şeklinde mantık kuruyorum yada ileride çok param olursa direk takasa girerim fiyatı takasta düşsede kullandığım kar derim.

sizin fikirleriniz nelerdir arkadaşlar sizce iyimi ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Olca -- 4 Kasım 2007; 15:37:43 >

• iyi etmissin tabi motor parasina araba daha ne olsun
  • iyi etmissin
  • hiç olmazsa ayakların yerden kesilmiş. güle güle kullan
  • ucuza almışın valla hayırlı olsun. benim arkadaş ta 87 taunusu 4000 e satıyodu.
  • Çok iyi yaptınız 3-4 sene sonra çöpe atmazsınız hastası çok onun yeterki siz o mantıkla hor kullanmayın arbaya bir alışın ondaki sürüş zevki başka arbada yok emin olun
  • o fiyata alınabilcek en güzel aracı almışsın.. hatta ikinci el sitelerindeki fiyatına baktım ucuza bile almış sayılırsın
    Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 86 modelini tam 18 yıl kullandık, iyi arabadır. LPG olmazsa benzini cebi zorlar ama sorunsuz ve oldukça sağlam bir arabadır. Hayırlı olsun. Bir de frenleri çok iyi değildir, dikkatli olun ve hız yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 19 Eylül 2010; 13:47:37 >
  • Gerçekten de scooter fiyatına almışsınız neredeyse. Hayırlısı olsun. "İyi mi ettim?" sorusunu bir kenara bırakıp "İyi etmişim" demeye başlayacaksınız yakında
  • çok iyi fiyata almışsın.güle güle kullan.ben 92 taunu gls yi sattım bir hafta önce 4400 ytl'ye .
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. içim rahatladı. bir sorum daha olcak araba aynı zamanda klimalı ancak klimada bir parça eksikmiş çıkma 250 ytl acelesi yok ama zamanla taktırılabilir diye düşünüyorum. bu klima kompresörünü bulmak zormudur nerelerden nasıl bulunur.
  • hayırlı olsun iyi yapmışsın bende o fiyatlarda araba bakıyorum
  • BENCE EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN AMA ÇÖPE ATMA MANTIĞI NI BİKERE DAHA düşün.yazık günah ben en ufacık birşeyimi çöpe atmaya kıyamıyorum sen

arabadan bahsediyorsun.bence paran daha fazla olduğu zaman komple kaportadan geçirip orjinalliğini bozmadan toplatabilirsin ben senin

yerinde olsam böyle yaparım.
    quote:

Orjinalden alıntı: cendere*35

alma amacım sadece ayak işleri için ancak 2250 ytl para vardı, araba iyi kullanılmış gibi motorcu ve kaportacı arkadaşlarımda yanımdaydı birlikte aldık, arabaya her ikisi de kefil oldular arabada büyük tüp var ama ruhsata işlenik değil, sadece bir problemim var şimdilik kullanmak biraz zor geliyor hep doğan şahin toros alışmışım bunu kullanırken zorlanıyorum biraz.

4-5 yıl kullanıp çöpe atarım şeklinde mantık kuruyorum yada ileride çok param olursa direk takasa girerim fiyatı takasta düşsede kullandığım kar derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 4 Kasım 2007; 15:39:26 >

• İyi arabadır 12 sene kullandım ve sattım sonra sattığıma pişman oldum. Uzun yolda bindiğin gibi inebileceğin yormayacak bir araç .
  • bu tür arabaları alırken son sahibi sen olursun kimseye satamazsın hurdaya verirsin tarzı konuşmalar yapılıyor. o yüzden çöpe atma şeklinde bir tanım kullandım.
    yoksa iş gören arabayı neden çöpe atayım demi

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

BENCE EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN AMA ÇÖPE ATMA MANTIĞI NI BİKERE DAHA düşün.yazık günah ben en ufacık birşeyimi çöpe atmaya kıyamıyorum sen

arabadan bahsediyorsun.bence paran daha fazla olduğu zaman komple kaportadan geçirip orjinalliğini bozmadan toplatabilirsin ben senin

yerinde olsam böyle yaparım.
    quote:

Orjinalden alıntı: cendere*35

alma amacım sadece ayak işleri için ancak 2250 ytl para vardı, araba iyi kullanılmış gibi motorcu ve kaportacı arkadaşlarımda yanımdaydı birlikte aldık, arabaya her ikisi de kefil oldular arabada büyük tüp var ama ruhsata işlenik değil, sadece bir problemim var şimdilik kullanmak biraz zor geliyor hep doğan şahin toros alışmışım bunu kullanırken zorlanıyorum biraz.

• 93 yılında 88 model Taunus 2.0 GLS almıştım (otomatik, klimalı, hidrolik direksiyonlu), ilk otomobilimdi. Aldığımda 55.000 km'deydi...

Güzel bir otomobildi ve o otomobil ile tren yaylarından veya pütürlü bir yerden geçtiğinde yaşadığın konforu kolay kolay o yılların başka otomobilinde bulamazsın.

Frenlerine dikkat et, ön traversleri kontrol ettir
    yıllarca sorunsuz gider...

güle güle kullanın...
  • Bir dönemin en iyi arabasıdır, 93ten 2001 e kadar 93 model 2000 GTS kullandık, arkadan çekişliydi, olayı bambaşkaydı..
  • Arkadaşlar. Ben öğrenciyim. Şöyle 4000-5000 YTL civarı bir tanunus almak istiyorum. Ama kafama takılan birkaç soru var...

Hangi senden sonra hidrolik direksiyonlu oldu bu araçlar. Almak istediğim 2.0 GTS. Hepsinde hidrolik direksiyon var mı? Klima var mı? Bir sorun çıkardığında bakım masrafı olarak yorar mı beni?
  • enişteme safranboluda yerel bi mağazanın çekilişinde çıkmıştı
    90 yılında 90 model GT 1.6 siyah
    plakasız bir kaç hafta durdu bahçede eniştemlerin.
    sonra takasa verildi diye hatırlıyorum.
    bende çok hoş anıları vardır.

iyi etmişsin yani
  • 2250 ytl almıssın iyi etmissin hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.