Şimdi Ara

1987 FORD TAUNUS ALDIM İYİMİ ETTİM ? (KLİMA HAKKINDA BİR SORU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
16.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DeepNote

Bizim şirkete giderken bir ford gördüm sanırım taunustu,biraz da döküktü ama arka camın orda ki yazıyı görünce yüzüme bir tebessüm kondurdu doğrusu...

'' Old Ford never dies''

• Hortlatmayın şunları yav.. Sayfayı baştan aşağı okuduk yine..
  • 1991 yılında ilk arabam 91 model bir Taunus Gt idi,sonraki zamanlarda 89 Model Gls Otomatik ,90 Model S, 86 Model GL sahibi oldum,yıllar sonra emekli olunca klasik araba olarak alacağım araç Taunus olacaktır,hala canım sıkılınca internetten satılık Taunus ilanlarına bakarım , Türkiyede hiç tutulmadı,ikinci elde hep ölü eşek fiyatına satılsada dönemi için kesinlikle "En iyi Yerli" Taunustur ve benim anladığım ve çevremde gördüğüm eski Taunus sahiplerinin içinde hep bir ukte olarak kalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Bizim şirkete giderken bir ford gördüm sanırım taunustu,biraz da döküktü ama arka camın orda ki yazıyı görünce yüzüme bir tebessüm kondurdu doğrusu...

'' Old Ford never dies''

gördüğünüz araba bumuydu :D eğer buysa araç benim 88 de sıfır aldık ve hala bizde

1987 FORD TAUNUS ALDIM İYİMİ ETTİM ? (KLİMA HAKKINDA BİR SORU)

• @ old Ford never die

• Hortlatalim. Arkadaşlar 86 model taunus aliyorum. Macera peşindeyim biliyorum. Bu aracın fani açıp kapama yeri yok. Önde iki bölüm boş duruyor bu yüzden. Adam klimalı bu dedi parçasını bulup takmam lazım dedi. Ben uğraşamadım dedi. Yani demek istedi ki al sana başına is. Ben uğraşamadım başına bela. Şimdi ben o parçaları nasıl bulurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babakartal007 B kullanıcısına yanıt
    Konu 10 sene 13 günlük hocam ne yaptın sen

• Valla sorma . almadım onu. Ne o be. Öyle arabamı olur. Bu zamanda hele ki istanbulda o arabayı nere sokacam. Almadım. Kardeş dedim. Ben almıyorum. Allah yardımcın olsun dedim . aşırı büyük araba.. Alınmayacak en baştaki arac

• Bizim var bitane parktaki son hali bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagun@ -- 17 Kasım 2017; 8:53:52 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.