Şimdi Ara

benim 1990 model corolla arabamın özellikleri ne???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu modeli eski diye bulamıyorum, bulduklarımda da her kafadan ayrı ses çıkıyor. araç "1990 toyota corolla 1.6 XL". şimdi bunun motoru kaç beygir, elektronik ateşleme mi var, enjeksiyonlu mu, ve benzeri sorularıma cevap bulamıyorum. toyota o kadar çok çeşitte motor üretmiş ki bi sürü varyantı var bu motorun. kodu 4AFE ama 94 hp diye bilirdim zaten ruhsata bile öyle işlenmişti, şimdi araştırıyorum 105 hp çıkıyor. motorda karbüratörü görüyorum gözümle, ama internette 4AF karbüratörlü, 4AFE "elektronic fuel injection" diyor. e iyi de ben niye 4AFE'de karbüratör görüyorum. ayrıca gittiğim usta elektronik ateşlemeli olduğunu söyledi, ben buna dair hiçbir kanıt bulamadım. ve son bomba, internette bu motor vvt-i diyor, nasıl olur bu yaa. ilk defa duyuyorum bunu.

şuna bi bakın isterseniz, motor o kadar ünlü ki wikipedia'da bile adı geçiyor:

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_A_engine

• senin motorun kodunun 4AFE olduğunu nerden öğrendin?
    senin motor 4AF karbüratörlü elektronik ateşleme 93 hp
    toyotasa nın müşteri ilşkilerine e-mail ile gönder
    en kısa zamanda sana cevap vereceklerdir.
  • peki 90-2000 arası araçların fabrika çıkış özelliklerini bulabileceğimiz bir ite bilen var mı?

markaların kendi sitelerinde sadece en yeni modeller bulunuyor ve eski modellere üvey evlat muamelesi yapılıyor
  • markaların eski modellerinde teknik değerlerini sitelerine koymaları bence saçma olur. kaldı ki 6-7 yaşında bir arabanın kullanım tarzı, yapılan bakım vs vs.. gibi etkenlerle motor gücü vs... çok değişebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.