vardı zmanınında bende herkes döner bidaha bakardı ne basardı yaa gitmem demezdi bastıkca yere otururdu araba cok arıza yapardı ama o benim için baskaydı sanada hayırlı olsun arkadasım fiyat falan coook ii..
çok iyi bir seçim yapmışsınız o paraya en iyi araba. benim 4 - 5 tane taunusum oldu halada var zevki bir başkadır çok sağlamdır lps sini işletip uzun yıllar kullanabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ford.90
çok iyi bir seçim yapmışsınız o paraya en iyi araba. benim 4 - 5 tane taunusum oldu halada var zevki bir başkadır çok sağlamdır lps sini işletip uzun yıllar kullanabilirsiniz
Satmadıysa işletir inşallah.
neredeyse 3 yıl önce yaşanmış bir mevzu..
Arkadaş aracı çöpe attı mı merak ettim
pazara gidip taunus alasım geldi..
quote:
Orijinalden alıntı: x15
pazara gidip taunus alasım geldi..
bizde saf gibi okuyoruz yaw
Satmadıysan usta bana 10 sene sonra lazım böyle bir araba :)
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
quote:
daha 2 yılı var
üüfff gene tüm yazıları okumuş bulundum.kendimi sazan gibi hissediyorum.
quote:
bütün yazıları okudum yine
arkadaş konuya foto eklemiş konuya canlılık getirmek için :)
quote:
Orijinalden alıntı: VgrooveR
arkadaş konuya foto eklemiş konuya canlılık getirmek için :)
biraz öyle sayilir kardes...ama sonucta paylastigimiz konu herhangi bir cakma arac degil, avrupada isim yapmis efsane taunus..resimler varsa lütfen paylasin
buda benim araç:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandos82 -- 1 Ocak 2011; 13:04:34 >
quote:
Orijinalden alıntı: commandos82
buda benim araç:)
eski arabalar arasında en iyisi ford taunus'tur.bakımlı bir taunus sahibini asla üzmez tecrübeyle sabittir maşallah efsane kasa
Bizim şirkete giderken bir ford gördüm sanırım taunustu,biraz da döküktü ama arka camın orda ki yazıyı görünce yüzüme bir tebessüm kondurdu doğrusu...