Şimdi Ara

192.168.10.1 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene çinden aldığım, fotoğrafını gördüğünüz ürünümü her zaman kurduğum gibi kurmaya başladım fakat bu sefer karşıma ilk defa gelen bir sorunla karşılaştım. 192.168.10.1 adresine girerken ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum.Bilgisayardan,telefondan,tabletten denedim aynı hata..Bu konuda bilgisi olan ya da aynı sorunu yaşayanlar var mı ? nasıl düzelteceğim bilmiyorum..

https://store.donanimhaber.com/c7/50/d1/c750d17290c1bf334c5569cee8cc79e3.png

https://store.donanimhaber.com/92/2f/45/922f4568dd0648ea039141c47f1226aa.jpg
     192.168.10.1 sorunu 192.168.10.1 sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 6 Eylül 2015; 16:41:37 >

• Bende de bir Access Point Router kurarken benzer bir durum olmuştu cihazın arkasında yazan IP adresini adres satırına yazıp enter dediğimde aynı hata geldi. Meğerse cihaz IP adresini değiştirmiş. Pc ye kablo ile bağladım ağ özelliklerinden varsayılan ağ geçici IP si orada yazıyor Gateway olarak ta yazabilir.O IP yi yazında konfigre edebildim. Benzer bir sorun ise deneyebilirsin.
  • rammo kullanıcısına yanıt
    kablo ile bağlayıp ağ ayrıntılar kısmının resmini atar mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ip blogunuz xxx.xxx.10.xxx blogunda olmalıdır eger farklı bır ip blogunda iseniz 10 yerine 0 - 1 - 2 gibi bu cihaza ulaşamazsınız, ya kendi ip elle verip 10 lu gruba gececeksiniz yada cihazınızın repeaterdan dhcp acıksa ip almasını saglamak ıcın baska yere baglanmadan cihaza baglanacaksınız
    192.168.0.1'e giremiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.